• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

güzel dilekleriniz için çokk teşekkürederim kızlar dilerim allah gönlünüze göre verir dualarım sizinla :)

lilitiy lütfen yap şu testiiiiiiiii :)

evi için konu açanlar link atsın merak ettim ayy kahveye gelmiş gibi oluruz :))
ben açmıştım valla dayanamadım yıllar sonra eksiklerimiz var tabi ama olsun mutluyuz :)
hadi buyrun bana :) bunlar eski foto ama ilk yerleşmeye çalışıldığında çekmiştim cameram bozuk yenilerini daha sonra koucam :)

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/672758-6-aylik-evim-2.html#post33049109

merhaba bende bu ay 1 hafta öncesinden adet oldum bende de sol yumurtalığımda pko var bu ay 3 4 gün kadar soğan suyu içmiştim ona bağlıyorum bir yandan da ama bilemiyorum durum nedir

yok cnm bnm hep düzüenliydi adetim kilo aldım biraz ozmn iki üçay kadar gecikmeli oldu kilo verdim gene düzene girdi anlıycan

h.g bebecim, nerdesin sen ya dün de yoktun? kocişin geldi haa süperr...gel bebeğim kapım sana her zaman açık, çok teşekkür ederim cnm renkli ya o yüzden farklı ve hoş görünüyo size :) olsun cnm ben sana mimarlık yaparım, atarız düz renkleri her yeri cıvıl cıvıl rengarenk yaparız :) ama bebekleri oturma odasına atacaz biz kahve içerken ona göre :))))))
Aaaa guzelimm.. nerde o gunler bebekleri birakicaz oyuncaklarla biz kahve icicez.. ahh ahhh..
Cok tesekur ederimm guzel anne.. :71::71::71::71:
Canım bence o lekeler rahmin içinde kalan kırıntılar. Bir kaç defa bende de oldu. Doktora sormuştum. Normal demişti.
Ohhh rahatladimm insallah oyledir canimm.. :16::16::16::16:
bulantı canım ya:120: birde kötü kötü rüyalar görüyorum hep düsuk yaptigimi goruyorum :25:
Gecicek annesi gecicek..
Ruyalarida takma.. bende erkek bebek gordum hamileydi.. adet oluyorumm.. hepside bilince alti tamamen..
Sen rahat ol.. :16::16::16::16::16:

Ama ben dun bir kiz gordum elinde gebelik testi vardi.. bana soruyodu hamilemiyim diye ?? bende eve ikinci cizgi var demistimm.. :16::16::16: Kimmm bu kizz ??? :44::44::44::44:

cnm kızlar evi facebookta gördü, misafir albümüm var, onlarla çekildiğim fotoları atıyorum albümüme orda gözüküyor ya salonumun tamamı ondan bahsediyolar rengarenk diye :)

:52::52::52: PsiikommmmmEvet... sira sende.. yaa niye gelmedi ki senin adet.. demeki o kadarmis.. :44::44::44: bilemedim ki benimde hic durmuyo baksana.. :44::44::44:

Hosbulduk guzelimm.. YAaa oleymi.. ?? insallah sorun yoktur.. hayirlisi bakalimm.. olmadi doktora giderim bende :16::16::16::16::16:
canım sen takma kafana ama, arkadaşımınki epeydir böyle devame ediyor ve uzun sürüyor. Tam bitti deyip duş alıyor, pat 1-2 damla yine geliyor fln.. Doktor da en son hormon hapı verdi, bakalım işe yarayacak mı.. Arada olması normal, o genelde olur zaten bayanlarda. Ama uzun sürmesi can sıkıcı. Senin de devamlı böyle olursa gidersin bi doktora :54:

Aaaa guzelimm.. nerde o gunler bebekleri birakicaz oyuncaklarla biz kahve icicez.. ahh ahhh..
Cok tesekur ederimm guzel anne.. :71::71::71::71:

Ohhh rahatladimm insallah oyledir canimm.. :16::16::16::16:

Gecicek annesi gecicek..
Ruyalarida takma.. bende erkek bebek gordum hamileydi.. adet oluyorumm.. hepside bilince alti tamamen..
Sen rahat ol.. :16::16::16::16::16:

Ama ben dun bir kiz gordum elinde gebelik testi vardi.. bana soruyodu hamilemiyim diye ?? bende eve ikinci cizgi var demistimm.. :16::16::16: Kimmm bu kizz ??? :44::44::44::44:

ben bebek fikrine sıcak bakmıyodum başlarda, 1 odayı boş bırakmayıp misafir yatak odası yaptım dolabıyla bazasıyla komodiniyle. pişman mıyım evetttttt. şimdi kıyamıyorum ordaki eşyaları da atmaya. dolabı süslicem, sadece bi çamaşırlık alacam bebeğe, oyun odası kuracam odanın kalanına da. oraya atcaz bebekleri siz bana gelince, biz kahve içecez manzaralı balkonumda :) bak evrene güzel bi dilek yolluyorum ona göre :))))))

kahvaltımı güzelce yaptım yarim saat sonra bulanti başladı....

Hayirli haberlerle gel canim ins.... Bugun msa dr gidecekti beykannesi de gidecekti yarin ben ve meltem gidecek hafta sonu zeycan gidecek ins herkes güzel haberler verir

ooooo randevu haftası yani bu hafta. İnşallah herkes çok güzel haberlerle gelir. desene yarın şükür duası da yapacaz.

Evt askosum yaaa isten cıktım musafirim cok oluyor balım herkes test yap dio yapsam mı ama ilk idrarım gecti

bence su an idrarda cıkmaz kan ver..
ayy ben de ov testi yaptım yine koyu çift çizgi.. 3. gün yani, acaba catlamadı mı demek?

ins canim.ins yarin bi hayirlisiyla kalp atisini duysam ins
:16::16::16::16: Duyacaksin insallah.. merak etme..
canım sen takma kafana ama, arkadaşımınki epeydir böyle devame ediyor ve uzun sürüyor. Tam bitti deyip duş alıyor, pat 1-2 damla yine geliyor fln.. Doktor da en son hormon hapı verdi, bakalım işe yarayacak mı.. Arada olması normal, o genelde olur zaten bayanlarda. Ama uzun sürmesi can sıkıcı. Senin de devamlı böyle olursa gidersin bi doktora :54:
Insallah doktora gitmeme gerek kalmaz insallah uzun surmez.. canim.. sagol.. :16::16::16:

Back
X