- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailen yakin değil mi canım annen falan gelse
kızlar işlerim çok birikti toparlayıp yemek yiyip gelcem kuzularım![]()
abowwwwwwwww cok zorrr bı soruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lilimmmmmmmmmmmmmm
Test yaptım cnm bisi cıkmadı zaten test yamuk gibi neyse vardır bundada bir hayır hormonlari dengelmem lazımdı hayırlısı kusumyapmazsan içinde kalacak üzülmezsem yap hadi
Saglik ocaginda kan testi yaptiramadim kizlar.yapmadilar daha dogrusu.idrar testim pozitifff ama cok silikkk.kocam trafik kazasi gecirip beyin kanamasindan ameliyat olmustu 15 gun once.resmen hediye oldu bebegim.boyle bir acinin ardindan nasil bir mutluluk verdin allahimmm.sukurler olsunnn
foto ekledim kızlarrrrrrrr bakabilirsiniz göbişime :)
Saglik ocaginda kan testi yaptiramadim kizlar.yapmadilar daha dogrusu.idrar testim pozitifff ama cok silikkk.kocam trafik kazasi gecirip beyin kanamasindan ameliyat olmustu 15 gun once.resmen hediye oldu bebegim.boyle bir acinin ardindan nasil bir mutluluk verdin allahimmm.sukurler olsunnn
foto ekledim kızlarrrrrrrr bakabilirsiniz göbişime :)
Yok tatlım bisi cıkmadı yaaa iyiyim morel konusna gelince alıstım.artik iyiyim kusummmcanım test yap yap yap yap İnsallah pozitif çıkar
ama sonuç istediğin gibi olmazsa üzülmek yok onundeki maçları tartısırız
ben de hem akdeniz anemisi hem de orak hücre anemisi taşıyıcısıyım canım, sürekli folik asit kullanıyorum ve b12 düşme riskine karşı da benexol kullanıyorum şuan... sen de bi hematoloğa gittin mi hiç?
tebrik ederim canım, sağlıcakla al kucağınaa
inşallah topraaammm 1567687545 kat katlasın inşallah![]()
![]()
iyisin ama dimi kuzum
MAŞALLAHHh çok güzell ALLAH nazardn saklısın bacımmdarısı basımızaa inşşşşşşşşşşşş
![]()
Gordumm gordumm ...MAsallah masallah masallah... allah'im korsun...
![]()
aminnnnn canlarım inşallahhhh...çabucak sizin kelebekleriniz de gelir inşallahhhh...teyzesinin de böyle onlara bakmasını nasip eder Allahım inşallah.
masallahhh ne tatlı ya çıkmış gobis![]()
Gecmis olsun sekerparem ins önemli bisi yokturHuhuuu saat kac olmusd ben izinliyim ya yeni uyandimm
Cok kalamicam sekerler.kahvalti , dus ve disciye gidicemm Sonra
Hepinizi opuyorummmmm
Arkadasim okuyo suanda bitirince bennokucam cinsel olarak ic gdiklayici bi kitapmis ve bi kose yazisinda herksin okumasi gereken bi kitap duye yazmislardi gecen yılın encok satan kitabiymisTebrikler canimmm... kizz boyle mi haber verilir.. yaninada iki halay cekilir..Allah'im kucagina almayi nasip etsin.. insallah bebegin sana tutunur.. ve guzel bir hamilelik gecirirsin...
Anammmm kigizzz baktim biraz netten.. yabanci erotik diyooo.. kigizzz.. saskinnn.. neler okuyosun sen oyle..![]()
Himmmm ilgimi cekti ama.. ozetini okudumm.. biz sara oluyoz demii..![]()
gamzem performanslarını örnek alıyoruz kuzummmbende duruyor aldım ama okumadım güzel mi
tebrikler Allah tamamına erdirsin
meltemkatkat artsın inşallah dikkat et kendine canım çok dikkat et
Bende yemegimi ocaga koyim gelim canlar
Allah hepinize en hayırlı zamanda nasip etsin bebişlerinizi kızlaar![]()
Arkadasim okuyo suanda bitirince bennokucam cinsel olarak ic gdiklayici bi kitapmis ve bi kose yazisinda herksin okumasi gereken bi kitap duye yazmislardi gecen yılın encok satan kitabiymis