- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Allah hepinize en hayırlı zamanda nasip etsin bebişlerinizi kızlaar![]()
aminnnnnnnnnnnnnn inşş aminnnnnnn seninde kucagın dolar bebişnle inşşş bacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepinize en hayırlı zamanda nasip etsin bebişlerinizi kızlaar![]()
iyisin ama dimi kuzum![]()
İyiyim cnmmmm ya bilincindeydim zaten ya sorun olmadi hormonlari dusurup basliycamm calısmalara bomba gibi gelcemmm
Bende kocişin hali sahasi oldugunda okuyorum genelde yada o tvde mac izlerken okuyorumhmm evet oyle yaziyoo netten...oku bakalim ozet cek bize.. ben hic okumam firsatim olmaz bile...![]()
İyiyim cnmmmm ya bilincindeydim zaten ya sorun olmadi hormonlari dusurup basliycamm calısmalara bomba gibi gelcemmm
Sut hormonlarım yuksek memistem süt geliyor cnmmgecmiş olsun kuzumm neyin varr ki :44: inşş hep bomba gibi oll :124::124:
Bende kocişin hali sahasi oldugunda okuyorum genelde yada o tvde mac izlerken okuyorum
Topragim yaptın sanırim test sağlık olsun bomba gibo başla ve parkuru tamamla ins
Kizlar merhaba nasilsiniz bakim ben gorumcedeyim cok bakamiyorum size kahwaltiya eldim buraya hastalardi biraz ama bende hasta oluyorum sanirim aksam cok usudum bogazlarim cok sismis opuyorum hepinizi canlarimmmm![]()
Sut hormonlarım yuksek memistem süt geliyor cnmm
Aynen toprağımmmmm beraber hamis olcaz yaaa onda. Bekliyorum seniiii![]()
bende hemen ciksin istiyorummm kuzum
Canım toprağim sen yeterki hamis ol beni bekleme bitanem)
supersin sen enercik lilim seksi lilim
Ins Allahim cok bekletmez insİnsallah canımmmm benimm mutlu gunleri beraber yasamak istiyorummm
Hamileyiiiiiiiiimmmmnmmm
Ya kızlar bu kociş sinirden öldürecek beni sonunda yaa, aşırı meraklı ve ilgili bi adam. hamilelikle ilgili okumadığı araştırmadığı hiçbir şey yok. şimdi de tv8'de tarama testlerini anlatıyo doktor onu izliyo nefes almadan. bana da bırak bilgisayarı hayatım programı izle diyo. yok bizim ense pilisi kalınlığı kaç çıkmıştı 1.2 diyorum ama doktor 1 normal dedi diyo. ayyyyyyyy bayılacam şimdi doktorum normal dedi diyorum yok biz bi daha mı baktırsak diyo...yok ayağını toplama yok bi hırka daha giy...ay sen işe gitsene dedim bugün izin vermiş kendine :))))
Ya kızlar bu kociş sinirden öldürecek beni sonunda yaa, aşırı meraklı ve ilgili bi adam. hamilelikle ilgili okumadığı araştırmadığı hiçbir şey yok. şimdi de tv8'de tarama testlerini anlatıyo doktor onu izliyo nefes almadan. bana da bırak bilgisayarı hayatım programı izle diyo. yok bizim ense pilisi kalınlığı kaç çıkmıştı 1.2 diyorum ama doktor 1 normal dedi diyo. ayyyyyyyy bayılacam şimdi doktorum normal dedi diyorum yok biz bi daha mı baktırsak diyo...yok ayağını toplama yok bi hırka daha giy...ay sen işe gitsene dedim bugün izin vermiş kendine :))))
foto ekledim kızlarrrrrrrr bakabilirsiniz göbişime :)
Kızzz benimmm nerem seksiii yaaasupersin sen enercik lilim seksi lilim![]()
Ins Allahim cok bekletmez ins