• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok tatlım bisi cıkmadı yaaa iyiyim morel konusna gelince alıstım.artik iyiyim kusummm

Ben surekli demir takviyesi alıyorummm allah yardımcın olsun hamileljk cok zor olcak bizim icin insallah cok kansız kalmadan biririz gebeligi
Canım benim bildiğim kadarıyla fazla demir takviyesi dalakta biriktiği için büyüme yapıyor, çünkü talasemi de demir eksikliği olmuyor, yani oluşan kansızlık demir eksikliğine bağlı değil. o yüzden demir fazla gelip dalakta birikiyor. İyi bir hematoloji doktoru muayene etti mi seni? Çünkü her doktor anlamaz bu işten. Rutin bi kan tahlili yapıp, kandeğerini düşük gören her doktor hemen demiri basar... Dikkat et kendine canım. Hamilelik çok zor olacak evet. Zaten bende ayrıca kan pıhtılaşması da var. Daha önce düşük yaptım. Başka bir hematolog orak hücreli anemi taşıyıcılığının da düşüğe sebep olabileceğini söyledi... bakalım, hayırlısı diyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bebekler doğururuz.
Senidaha önce hamileliğin oldu mu?

selam tatlım nasılsın?

ben geldim kızçeler diyestisyne gittiim 1.5 kilo vermişim 2 haftada toplam 10.5 kilo oldu diyetisyenden sonra aktara gittim marankinn sperm kürünü alıcam demiştim ya girdim aktara amcan kuran dinliyo dedim amca böyle böyle kızım ben sana bu veririm ama bir faydası olmaz dedi bi dengesizlik var bunda dedi bak ben kaç senedir burdayım dedi bende yapıyoruym macun dedi tamam amca sen yapdedim eşinn sperm sayısı kaç dedi bilimiyorum amca bu ay yaptırmadı daha dedim sende birproblem var mı dedi ben pkoluyum dedim yumurtalıklarım büyümüyo dedim tmm sana macun eşine maacun bide sana iki tane çay yapıcam dedi ben kaç kişiye yaptım bu çarşıdan halimi hatrımı ssormadan geçmezler dedi valla amca olursa bende sana bol bol dua etcem amca dedim bir senedir uğraşıorum dr gidiytorum dedim sen r geç dedi insann hormonlarıyla oynuyolar dedi doğru diyon amca dedim anlıycağınızben buay amcadan yanayım 4 de gel al dedi gidip alıcam
hadi hayırlısı, inşallah amcanın macunlar işe yarar canım benim

kızlaarrr merhaba.
nasılsınız??????
bugün işe bir saat gecikmeli geldim.Ve çok yoğundu ancak okuyabildim selam bile veremedim.

Lillim ya üzülme lütfen olar mı???Ben de çok üzülürüm yoksa.Cumartesi günü ben de arkandan gelecem.:5::5::5:

ben de hem akdeniz anemisi hem de orak hücre anemisi taşıyıcısıyım canım, sürekli folik asit kullanıyorum ve b12 düşme riskine karşı da benexol kullanıyorum şuan... sen de bi hematoloğa gittin mi hiç?

tebrik ederim canım, sağlıcakla al kucağınaa :52::52:

inşallah topraaammm 1567687545 kat katlasın inşallah :60: :9:
aminnnnnnnn toprammm ne guzel dua bı boyleee :))
ailen yakin değil mi canım annen falan gelse
hicranım ailelerede soylememıstık sadece eşimle ben bılıyorum tabı bıde sız :) ama bu durumda soylucez artık aılelere cunku odadakkı koltuklar halının falan cekılmesı gerekıyor toz olmasınn dıyeee
Test yaptım cnm bisi cıkmadı zaten test yamuk gibi neyse vardır bundada bir hayır hormonlari dengelmem lazımdı hayırlısı kusum

Sukur insallah guzel sonuclar guzel haberlerle gelirsin cnm bebis resimlerini paylasırsın burda mutlu oluruz bizde
liliiiiiiimmmmmmmmmmmmmm canımmmmm gelmemısss kandannn ümitt kesilmezzzzzzzzzz rabbım en yakın zamanda göbişine bebiş versınn ınsallahh

dr konusunda şansızım kadın bişey demedii yaaa herşey ıyı dedi sadece... hiç bişey demiyo onun dışında bebişimin resmini bile vermedii...:43::43: dru değiştirmeyi düşünüyorum... ben sormasam agızını bıle acmıyo bıde özele gidiyozzz...:47::47:

hmm :( bende özeldeki dr memnun değilim.. bende değiştireceğim. 2li test için devlete gitmiştim. baştan o da konuşmuyordu. sonra şebeklik yaptım söyledi.. eğer kağıt vermiş olsaydı üstünde yazıyordu. ordan çözerdik canım ya :(

selam canlarim nasilsiniz
ben doktorum la yine konustum 1 hafta sonra git diyor
ben dayanamiyorum yarin gitmek istiyorum ultrasyona biran once gormek istiyorum bebegimi
bana da dua edin ))

Back
X