Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki nasıl çıktı?
canım benım dunku kan degerım 99.41 cıktı. bakalım yarın doktora gıdıcem oda tahlıl yapar belkı artma oldumu dıye
seninki nasıl çıktı?
hadi gözünüz aydın kızlar :)
Hepinize çok teşekkür ederim,bir gün buraya böyle yazacağımı hayal ettim hep,sizinle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum![]()
canım benım dunku kan degerım 99.41 cıktı. bakalım yarın doktora gıdıcem oda tahlıl yapar belkı artma oldumu dıye
tebrik ederim canım çok sevindim![]()
Hepinize çok teşekkür ederim,bir gün buraya böyle yazacağımı hayal ettim hep,sizinle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum![]()
tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına al bebeişinievet güzelim hamileyim :) darısı isteyenlerin başınaa :)
topik annemizi tebrikk ediyoruuumm beklediğin ruyan gerçek olduuu.. allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsıınn cookk mutluu oldummm emeklerının mukafatını aldın sonundaaaaaaaaaaaaa......![]()
Kızlar ya sabah bi tesbih duası söylemişti psipsiko, çeken var mı? Allahumme ya evvelu. duası yapılcaktı ya 17:00'da.
kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
RABBİME HAMDOLSUN DEĞERİM 50 den 133,63' e çıkmış[/QUOT
butun topık halayaaaaaaaaa hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii:81::81::81::81::81::81::81::81::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119: yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
msk kutun dolu cnm...ikili testinin sonuçları nasıldı? NT kaç çıktı?
canım benımm hıc haberımm yokk![]()
topiğin uğurlu geldi canım ekim'den buyana ne kadar hamile var, inşallah arkamızdan gelen çok olur..hamile kalan oldukça dualarda çok olacaktır hamileleirn duası kabul olur..birbirimize dua edersek topikte hamile kalmayan olmaycaktır inşallahhHepinize çok teşekkür ederim,bir gün buraya böyle yazacağımı hayal ettim hep,sizinle paylaşmaktan dolayı çok mutluyum![]()