- 25 Eylül 2013
- 3.887
- 131
- 113
ewet mantar dr fitil verdi korkuyorum fitilde zararlı olur diye![]()
olmaz tatlımmm gönlünü ferah tut allahın izniyle birşeycik olmazz kaşıntıdan tahrişten kurtulursun inşallah
iyiyim kuşum yaa ne olsun aynıı yumurtam çatlamış dün işte bakalım nolcak bu ay...
inşallah güzel sonuçlar olur canmmm hayırlı gebelikler olur rabbim o mükkemmel duyguları bizede yaşatır inşallahhh
hicranımmmmmmmmmmmmm başınızzz sağ olsunnn rabbim gunahlarını affetsinn ınsallahh yaaaa. rabbim geride kalanlara sabır versın canımmmm hastamıydı kı ben bayadan berı dogru duzgun gırmıyorum ya hıcbıseydenn haberımm yokcanımm kendınıze cokk dıkkat edinnnn
yokk lilimm aradayızz suanda normalde mayısta yıne denıcektık ama dun bı iş gorusmesı yaptım bakalım hem kurs gorcem hem calışcam işkurun kursu. ordan haber gelirse agustosta denıcez ınsallah. bende pazartesı docent doktora gıttım. yapılması gereken testler yapılmıs dedı. hamılelıgı dusundugunuz zaman 3 ay oncesınden folık asıt iç 1 ay oncesındende bebek aspırını kan sulandırıcı ıc dedı yıne hamıle kalır kalmaz hemen doktora gozuk yıne ıgne vurulcaksın dedı bakalım hayırlısı canımm. sen nasılsın canım ara mı devam mı
ara vermedik çalışmalar devam ama öyle yastık fln koymuyrum olursa olur olmazsa ara verdik diyoruz öyle spora fln gidiyorum cnm zayıflama çalışması içindeyim bu yaz başına kadar doğal yolla olmazsa aşılama yaptırmaya karar verdik eşimle