hoş geldin canım aramıza :))) inş Rabbim c.c. en kısa zamanda sanada nasip eder ve bizede inş :) topiğimizdeki çoğu arkadaşımız hamile kaldı kalamayanlar ben dahil cok az kişiyiz inş bu topik sanada uğur getirir canımm :)))Merhaba kızlar..
Sizleri henüz tanımıyorum ama hepinize sevgiler..
30 yaşındayım. Biz de 3 yıllık evliyiz. Bu ay denemelere başlıcaz inşallah.. Aslında geçen ay da sadece 1 kere denemiştik. Buna rağmen insan beklenti içine giriyor, umutlanıyor.. Buraları çok okudum.. Bir süredir deneyip de bebişi olmayanları görünce, üzülüyorum, korkuyorum.. Ben 1 kerecik denemeyle bile üzüldüm yani.. allah hepimize yardım etsin.. Zaten bebekleri çok sevdiğim için en büyük korkularımdan biridir olmaması :/ Allah korusuunn.. Bu ay gerçek anlamda çalışmalara başlıcaz.. Umarım hemen hayırlısıyla olur.. Çok çok istiyorumm!! Eminim hepiniz de çoook istiyorsunuzz.. Allah hayırlısıyla en güzel zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. İyi akşamlar..
merhaba canmım hoş geldin öncelikle.yaznın görmemişim kusura bakma ayrıca şuan topiğimiz cok durgun o yüzden cevap alamamışsındır .ne zamandır bebek istiyorsunuz :)Merhaba arkadasım ben de yeniyim.. Deneyimlilerden nasihat istedim ama kimse cevap yazmadı.. Kaynasılmıs ve hamile olmayanlar bilgi alamıyor bu bslıktan artık galiba...:26: