• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

lilim memnun kalmadiysan degistirmen ii olmis simdi kime gidiyosun allahim sizlerede nasip etsin en kisa zamanda büyüdük evey cok şükür

ins bakalim artik sağlıkli olsunda kiz erkek hic farkrtmez

kutumda bi b.k hissetmiyorum :) esim kiz istiyo kiz diyo bakcaz artik

amin canim ins herkes rahay ve saglikli gebelikler geçirir

canim tebrik ederim yarın kan testini ver ve netleşsin Rabbim yüzüne gülsün ins

agri bende hala var endişelenme normal dedi doktorum bana kanaman olmadigi sürece korkma

Gamsee cnm ikili testi yaptiriyomusun.bn p.tesi yaptiricam.cinsiyetide ogrenirim inslh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef abla:(

Biz iyiyiz buyuyoruz :49: cumartesi kontrolumuz var. Sen nasilsin prensese isim buldunuz mu:16:

bizimde yarın kontrolümüz var.. bende iyiyim şükür.. çalışmaca, hazırlıklar böyle devam ediyoruz şuanda... Elif Hira olacak Allah'ın izni ile canım...

bizimde yarın kontrolümüz var.. bende iyiyim şükür.. çalışmaca, hazırlıklar böyle devam ediyoruz şuanda... Elif Hira olacak Allah'ın izni ile canım...

Cok guzel ismi, saglikla gelsin insallahh:49:
Eveet hazirliklar alisversler hizlaninca daha heycanli oldu:8:

oyy oyyy hamişleerrr çoğalmışşşş buradaaa süprrrrr :49::49::49::46::46::46:
evet canım, süperrr :nazar: inşallah bir gün herkes hamiş ve anne olacak burada :16:

super bi baskın buu :27: iyiyim canım bebis de iyi hazirliklara basladik artik sen nasilsin minik nasil kontrolun ne zaman
evet siz kocaman oldunuz artık, başlayın tabi hazırlıklara :54: güzel güzel ciciler alın miniğinize :16:
ben de iyiyim, bugün biraz bulantım var ama olacak o kadar :16: kontrolum cumartesi, inşallah görürüm bebişimin pıtpıtlarını :69:

hicranımmm napıyosunnnn ne var ne yok... oğluşun nasıl sen nasılsın??? :16::16::16:
selam canım, nasılsın?

Huhuuuu napiyosunuzz keske herkes gelse yaa:21::21:
evet yaa herkesler neredeeeeee :21::31:

evet canım, süperrr :nazar: inşallah bir gün herkes hamiş ve anne olacak burada :16:

evet siz kocaman oldunuz artık, başlayın tabi hazırlıklara :54: güzel güzel ciciler alın miniğinize :16:
ben de iyiyim, bugün biraz bulantım var ama olacak o kadar :16: kontrolum cumartesi, inşallah görürüm bebişimin pıtpıtlarını :69:

selam canım, nasılsın?

Herkesler dagildi deryacim yaa:26: butun gun muhabbet oluyodu burda ne guzeell:23:

selam canım, nasılsın?

iyi şükür canım sen nasılsın?

canım kan verdin mi :52: :52:

evet hicrancımmm, bi baskın yaptık öyle topiğe :1: nasılsın? bebişin nasıl?

sağlık ocağına gittim ebe bidaha indrara bakıyım öyle kana bakayım dedi idrarda negatif çıktı moralim bozuldu gerek duymadı neyse ya kırmızıları bekliyecem artık:14::14::14::14::14::14::14::14:

Back
X