• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol minikdasimmm kuzum benim dr herşey normal dediyse normaldir kuzum... Benim kasiklarim tas gibi oluyo yururken kramplar giriyo gibi oluyordu gobusum dusuverecek gibi oluyodu bir haftadır ben hic ağrı olarak düşünmedim bebiş büyüdüğü için heralde dedim ama öyle değilmiş

Evet tatlım Allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Meraba kizlar onceklikle hamile kalanlar hayirli olsun benim bir sorum olcak aderime 10 gun var test yaptim 2. Cizgi cok hafif cikti ama gordum eminim sizce hamile olabilirmiyim cokmu erken yoksa :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meraba kizlar onceklikle hamile kalanlar hayirli olsun benim bir sorum olcak aderime 10 gun var test yaptim 2. Cizgi cok hafif cikti ama gordum eminim sizce hamile olabilirmiyim cokmu erken yoksa :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gün varken olması imkansız gibi birsey ama bilemedim gebelik testi mi yaptın ovülasyon testi mi

Evet tatlım Allah'a şükürler olsun. Darısı isteyen herkese inşallah. Transferden sonra 9.gün test yaptırdım 64 çıktı.11.gün tekrarladik 188 çıktı. Bugün 12.gün. 15 gün sonra kalp atisina gel dedi doktor.

canımmm çok sevindim gözünaydın,rabbim sağlıkla tamamına erdirsin,:32::emir_bebek::49::32: bekleyen tüm arkadaşlara olsun darısı

Elif Hira ile biz sana küstük.. hani dr gittin senden bi tel bekledim. hadi bekleyemedim aradım ama duymadın dönmedin bide :14::14: ben teyzeyim untma oldu mu merak ederim yeğenimi...

canım eğer böyle risklerin varsa dikkat etmelisin... biz 1 dikkat ediyorsak sen 2 dikkat etmelisin her şeyine... bebişi ve kendini dinlemelisin ki değişik bir şey olduğunda hemen hastaneye gitmelisin...

:16::16::16::16::16:

ben sizi severim canım ablam öle düşünme öpüyoruz sizi çoookkk teyzesiiii:16::16::16:

sagol minikdasimmm kuzum benim dr herşey normal dediyse normaldir kuzum... Benim kasiklarim tas gibi oluyo yururken kramplar giriyo gibi oluyordu gobusum dusuverecek gibi oluyodu bir haftadır ben hic ağrı olarak düşünmedim bebiş büyüdüğü için heralde dedim ama öyle değilmiş

ee o durumlar bende de oluyo ben de hiç önemsemiyorum ki adım atmada zorlanacak durumda oluyorum afedersin idrarı bile zor yapıyom çünkü aşırı bi baskı varmış gibi...ilginç dr bişi demdi ama...:49::49:

çok sevindim canmım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Allah tamamına erdirsin
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X