• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlaaarrrr hamileyim artik bunu haykirarak soyluyoum HAMİLEEEYYYYİİİİİMMMMMMMMM hamd olsun rabbime hic umidim yoktu bu ay asilama yaptiracaktim biliyosunuz ama bebeim benimle karnimdaymis adetim 5gun gecikti test yapmiyodum korkuyodum arkadasimin zoruyla test yaptim cift cizgi aninda cikti hemen dr fittin degerlerimde cok guzel 1291.94 masallah benim kuzuma uyuyamiyorum hic kizlar cok mutluyum cokkkk Rabbim herkeze bu duyguyu nasip ettirsin isteyen butun arkadaslarima elaaam lilim canlarim sizlerede insallaahhhh :-D :-D :-D :-* :-*

O kadar içten heyecanla yazmışsın ki Dilek... Tebrik ederim... Rabbm sağlıkla tamamına erdirsin inşallah... Ben de kürtaj olduğumda bu topikle tanışmıştım sonra baya bir kopukluk oldu ama ara ara hep bakıyordum bugün de bakayım dedim senin yazdıklarını gördüm.. Rabbim bundan sonra hep olumlu güzel haberler almanı nasip etsin... Bekleyen her arkadaşıma da Rabbim hayırla tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...

O kadar içten heyecanla yazmışsın ki Dilek... Tebrik ederim... Rabbm sağlıkla tamamına erdirsin inşallah... Ben de kürtaj olduğumda bu topikle tanışmıştım sonra baya bir kopukluk oldu ama ara ara hep bakıyordum bugün de bakayım dedim senin yazdıklarını gördüm.. Rabbim bundan sonra hep olumlu güzel haberler almanı nasip etsin... Bekleyen her arkadaşıma da Rabbim hayırla tez zamanda bu güzel duyguyu tattırsın inşallah...
Amin canim benim amin yaklasik 2yildir bu haberi bekliyorum anne olmayi bekliyorum burdaki arkadaslarimda benimle birlikte sewiniyolar bunuda bildigim icin arkadaslarimada hemencik duyurdum :-)

Amin canim benim amin yaklasik 2yildir bu haberi bekliyorum anne olmayi bekliyorum burdaki arkadaslarimda benimle birlikte sewiniyolar bunuda bildigim icin arkadaslarimada hemencik duyurdum :-)

Bu heyecan zaten en sevdiklerinle paylaşınca çoğalıyor... Öyle güzel mutluluğunu hissettiriyorsun ki... Önünde çok güzel günler var inşallah..

Senin bebisinde buyumus masallah azcik kalmis kavusmaniza ne kadar guzel umarim benimde zamanim su gbi guzel gecer :-)

Şükürler olsun bir kürtajdan sonra Rabbim bu günleri görmemi nasip etti... Öyle güzel bir duygu ki hiçbir kadını Allah'ım bu güzel duygudan mahrum etmesin.. Her isteyene sağlıkla versin inşallah... Son günler de say say bitmiyor... Sen de tadını çıkar o minik elleriyle karnını okşamaları, tekmeleriyle "ben burdayım anne" demeleri seni öyle mutlu edecek ki... İnşallah Rabbim sağ salim kucağımızda görmemizi de nasip etsin..

dilekkk gözün aydın canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK68:

Şükürler olsun bir kürtajdan sonra Rabbim bu günleri görmemi nasip etti... Öyle güzel bir duygu ki hiçbir kadını Allah'ım bu güzel duygudan mahrum etmesin.. Her isteyene sağlıkla versin inşallah... Son günler de say say bitmiyor... Sen de tadını çıkar o minik elleriyle karnını okşamaları, tekmeleriyle "ben burdayım anne" demeleri seni öyle mutlu edecek ki... İnşallah Rabbim sağ salim kucağımızda görmemizi de nasip etsin..
Ayyy sen byke anlatinca bi an once buyusun istiyorum onu hissedeyim kucagima gelsin daha onumuzda cok war ama saglikli olsun ben beklemeyede raziyim :-)

Ayyy sen byke anlatinca bi an once buyusun istiyorum onu hissedeyim kucagima gelsin daha onumuzda cok war ama saglikli olsun ben beklemeyede raziyim :-)
pıt pıtlara da az kalmış annesi, minnoş geldi bak o kadar stres yapma demiştim sana...Arına bi kardeş daha geliyo ne hoş :)

cnm senin minnoş da saglıkla gelsin inşallah. azıcık kaldı. o zamanlarda ben de ne zaman gelecek bu miniş diyip duruyodum. hatta espri yapıyodum yeri rahat gelmicek herhalde diye. zaman öyle bi geçiyo ki, Arınım 4 aylık olacak 10 gün sonra.

cnm senin minnoş da saglıkla gelsin inşallah. azıcık kaldı. o zamanlarda ben de ne zaman gelecek bu miniş diyip duruyodum. hatta espri yapıyodum yeri rahat gelmicek herhalde diye. zaman öyle bi geçiyo ki, Arınım 4 aylık olacak 10 gün sonra.

Ay canım evet.. Gün sayıyorum tek tek ama geçmek bilmiyor... Öyle şaşkolozum ki 3 haftadır hastane çantası hazırlıyorum hala bitiremedim tamamlayamadım.. :KK45:Hep heyecanla elim yüreğimde bekliyorum.. Oy Maşallah Arın da kocaman olmuş ya :KK46::nazar: zaman ne çabuk geçmiş gerçekten..

Merhaba Arkadaşlar,
Bende anne olmak için can atanlardanım. Normal şartlarda 30 Eylül de regl görmem gerekliydi. Ama görmedim. Fakat regl belirtilerim (sivilce, kasık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet) başladı. Fakat sivilceler söndü ve kasık ağrılarımda bi gidip bi geliyor. Şuanda test yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen 2 ayda yaptım ve sonuç hüsran oldu :/ Hamilelik belirtisi ve regl belirtisi birbirine benzer mi acaba?

Ewett arin napiyo hayatim buyumustur baya abi arin zaten kalp atislari cok korkutuyo yawrum bi duysam
Dilegimmmm taze annemmm çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins herseyin ni zamani var demistim daha gecen çok şükür bu günlere...... Köyü düşünme hamileliğinin anne olmanın tadini çıkarmaya bak

Dilegimmmm taze annemmm çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins herseyin ni zamani var demistim daha gecen çok şükür bu günlere...... Köyü düşünme hamileliğinin anne olmanın tadini çıkarmaya bak
caninin içi benim kendi gibi güzel yürekli arkadaşım hamd olsun minigim karnımda eşimle inanamayoruz hala ama geldi sonunda :-):-)
büyüdü teyzesi sürekli yaramazlık yapıyo...4 aylık olacak 9 gün sonra :) ne çabuk geçiyo zaman yaaa. daha dün test yapıp size müjde verdiğimi hatırlıyorum.
Buyu bende hatırlıyorum o günleri canım ya ne kadar oldu dün gibi arını bekleyislerimiz şimdi pasamiz geldide abi oldu maşallah supanallah:-):-)

caninin içi benim kendi gibi güzel yürekli arkadaşım hamd olsun minigim karnımda eşimle inanamayoruz hala ama geldi sonunda :-):-)

Buyu bende hatırlıyorum o günleri canım ya ne kadar oldu dün gibi arını bekleyislerimiz şimdi pasamiz geldide abi oldu maşallah supanallah:-):-)
Kucaguna aldiginda bile hala inanamayacaksin bu benim bebeğim mi diye rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatsin.... Darisi diğer kiscelerime

Kucaguna aldiginda bile hala inanamayacaksin bu benim bebeğim mi diye rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatsin.... Darisi diğer kiscelerime
Amin hayatim aminnn isteyen herkeze Rabbim wersin mucizewi bisey bu mutlulu hele biz hala havalardayiz esimle :-)

Back
X