- Konu Sahibi winefromtears
-
canım benim ne güzel bitmiş 1 ay geçmiş, kurtulmussun. bence sen o fotoları cüzdanından at, kafanı da başka şeylerle meşgul etki güzel hatıralar canlanmasın. çünkü böyle bir insanla bir ömür geçmez. biriniz katil falan olursunuz Allah korusun.ömrüm kısa olur zaten onunla.3-4ayda çürüttü beni,mahvetti.O kadar kıskançtı ki 3ayda 10kilo aldırdı kimse bakmasın diye spora gidiyordum eskiden,beraberken göndermedi.yalvar yakar iki ayda izin verdi bıktı da sonunda.o zaman da salonun fotolarını çekip gönderiodum bak spordayım diye.kimse bakmasın diye yapılacak şey mi?ye ye diye tepiştiriyodu yağlı cipsleri falan.insan sevdiğinin iyi olmasını istemez mi yaa.hem de bu adam süper yakışıklı bri.neden bu özgüvensizliği hiç anlayamıyorum.
psikoterapiye gidelim diye ikna etmeyi düşünmedim değil.çok ciddi bir sağlık problemi çünkü bu tavırlar. şizofreni başlangıcı gibi bişi olabilir mi acaba bilginiz var mı?psikolojik yardım alalım desem gelmez ki muhtemelen.o kendi yaptıklarını normal sanıyor.kendini çok akıllı sanıyor böyle tavırlar sergileyerek.
bu nası bişey ayol tamam şifreini istemiş sende sakladıgın bişi olmadıgı ıcın vermıssın her dakka rapor werıyormussun zaten ne sacma sey ama hepsıne oke werdın eeee derdı ne ... bence mutlu olamazsın her gun ölmektense ayrıl 1-2 ay sürün snra hayat dewam..
Ne yazık ki bu konuda pek bi fikrim yok =/ Sadece paranoya da olabilir.
Umarım kendin için en doğru kararı verirsin :)
benim babamda paranoyak...çok kötü bir rahatsızlık.sevgılınız babamın özelliklerine tıpatıp uyuyor.annemi takip etmeler annemı dayımdan akrabalardan herkesten kıskanmalar...doğru söyle benı aldatıyormusun demeler.bızı sıkıstırıp ben yokken eve kımse gelıyor mu dıye sormalar...ev telefonunu kesmeler...en sonunda annemın boğazını sıktı öldürmeye kalktı elinden zor kaçtık.ve bu tam 12 sene once oldu.hanı sormussun ya düzelir mi ki diye sakın yanılma düzelmez...babam hala hasta.ve kabul etmıyor.tedavıye yanaşmıyor.ömrünü tüketiyor kafasında kurduklarıyla...sakın ayrılmışken sadaka ver kurtuldum dıye şükret.aşk acısı 6 aydır emın olabılırsın psıkolog olan hocamın sözüdür.sakın gerı dönme...
''Bızım dınımız bırbırımıze olan askımız'' mı ? Bu kelımeyıı hıc kımse ıcın kulanmazdım hele kı paranoyak bır sevgılım ıcın aslaa...Senı yargılamıyorum cok sevıyorsundur o kadar kutsaldır kı yasadıgın ve ona duydugun sevgı oyle buyuktur kı sevgının buyuklugunden onu ıfade edemedıgınden sevgını anlatırken caresız kaldıgından soylemıs sayıyorum bu kelımeyı neyse...Sevgılın bır paranoyak ve bence sen ondan ayrılmayı hala kabul etmemıssın eger onu unutmayı ıstıyorsan ve senı uzecegıne ınanıyorsan kıı zaten uzecegıı apacık ortada cuzanında resmını bıle bırakma ona aıt ne varsaa sıl at gıtsın,bak bu yazıklarını oku dusun boyle bırıyle mutlu olablır mıydım de kendıne...Ozuvenı sıfır bır ınsanla nasıl yasanır kı? Sen ona herseyını vermıssın tavız cok basta bır kere yaptıgında onu uyarmalıydın baktın anlasamıyorsunuz ayrılırdınız en basından ama bana oyle gelıyor kı ılk basta senı kıskanması hosuna gıtmıs ve sonra bır bakmıssn sana kalan hıcbırsey yok ortaada kaybeden kım ? O tabıı kı...Kısacası vazgec ! ondan sana hayr yokk arkadasım...
yaa düşününce insan gerçekten anlam veremiyor.
ben onun yerinde olacaktım var ya,o kadar yakışıklı,o kadar tarz,o kadar okumuş,aşmış,kalite,her konuda süper cümlelerle açıklamalar yapan,her konuda inanılmaz bilgi sahibi,mizah yetenegi acaip iyi,her konuda mükemmel gerçekten mükemmel biri ... ben olacaktım,bırak sevgilimi kıskanmayı ,zaten benden iyisini bulursan git derdim.nasolsa benden iyisi olmadıgını bilerek gerine gerine dolanırdım. kıskançlık dışında hiçbir kusuru olmayan biriydi gerçekten.bi ortama girse dakkasında istedigi kişiyi tavlayabilir.hem tipiyle,hem kalitesiyle,duruşuyla,bakışıyla,sohbetiyle,zekasıyla,her şeyiyle...
ondan soğumak için kafamda olumsuz bişilerini düşüneyim diyorum.hani tipsizdi dersin,eğlencesizdi maldı falan dersin,boş kafalıydı dersin... yok ama hiç bitane bişey yok.
neden böyle kıskançlıklar anlamadım.
belki de ben böyle olmasına sebep oldum diyorum.
kıskanması sahiplenmesi hoşuma gittikçe abarttı ve sonra önünü kendi de alamadı...
başka biriyle çok da normal bi ilişki kurabilir diye düşünüyorum.o da huzurlu olur hem.
O zaman bırakk soz ver kendınee mesaj atarsa cevap vermee arama soormaa bırak baskalarıyla mutlu olsun bu paranoyalarıylaa olabılıyorrsaaa
evet de işte dayanabilsem...
geberiyorum ressmen.ağlamaktan gözümde yaş kalmadı gözyaşı damlası kullanıyorum artık.o derece harabım yani.
kendimi soğutmak istiyorum ki onu da daha çok yormayayım,,kendimi de.
diyorum ki onun yapısı böyle.belki de şizofrendir felan diyorum ki soğuyup uzaklaşayım diye.
ama o kadar süper biri ki..
paranoyaları da bana,eminim.başkasıyla olsa yapmayacağını düşünüyorum.
o yüzden aslında sağlık problemi de oldugunu zannetmiyorum.
onunki hani hayatınızın insanını bulunca kaybetme korkusundan çıldırırsınız ya,öyle işte
aslında çok cool biri. bi kızı da önemseyip böyle uğraşmışlığı da hiç olmamış önceden.
yani sonuç:
biz birbirimize zarar bi ikiliyiz.
Bence durumu fazlasıyla abartıyorsun suan su saatte ınsanlar neler yasıyor belkı bugun bın kısı sevgılısınden ayrıldı ılk sen degılsın unutma ayrıca 5 ay da bu kadarr cok sevebılmen de tuhaf bence sevgı degıl hayranlık-alıskanlık...Kendınee ugraslar bul eger ımkanın varsa uzak bır yere gıt arkadas veyaa akraba vs...O hayatındayken yapamadıklarını yap ve keyfını sur ... Onun mukemmellıgını unut gıtsın ve emın ol bu yaptıgıı hareketler butun mukemmellıgnı ortecek derecede...
örgüye teğele dikişe nakışa mı versem acaba kendimi
ya da imana gelip abdest namaz kuran mı yaşasam 7/24 :26:
allam yarabbelalemin çok zor yardım et bana üğff yaaa
böyle aşkın ızdırabını şaapiim üğğf harbiden
Ugras yeter kı bısrseylerlee ınan bana unutuluyorr ve bır zaman sonraa adını gulerek hatırlıyorsunbuna sen bıle ınanmıyorsunn bana da aynen boyle derlerdı ınanmazdımm cok sevmıstım sımdıı evlı kılımı kıpırdatmıyorum umurumda degıll...Ona odaklı yasamaktan vazgec gerekırse numaranı degıstır ve onu sana hatırlatacak ne varsa temızle etrafından bu cok ıse yarıyorr ..... Unutt artıkk unuttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?