- Konu Sahibi winefromtears
-
numara değiştirme fikri.. yes!..
iş başvurularımda hep o numaram var ama mailden ya da ev telimden ulaşsınlar artık.
ulaşırlar dimi?
ulaşırlar tabi hıhım
oooff of bu ne büyük bi acı
gelmişine geçmişine söveyim senin aşk
Zamanında bende bunları söylemiş bi insanım. Kimse büyük konuşmasın derim. Böyle yorumlar herhangi bişi katmıcaktır. Kimsenin yaşamasınıda istemem. Umarım iradeli olur doğru olanı bulursun. Kendine uğraş bulup bu boşluktan kurtulabilirsin.Konuşmak, dertleşmek istersen burda bi çok insan var. her zaman muhabbet edebiliriz
Tam numaranı değiştir diyecektim ki üstteki arkadaş söylemiş zaten.
Bence sen kararını vermişsin fakat bunun üstesinden nasıl geleceğini bilmiyorsun, benim anladığım bu.
Ama bunun için de mücadele etmen lazım...
Hiçbirimiz mücadele etmeden bir şeylere ulaşamıyoruz değil mi?
Ondan mesajlar bekleyerek, mesaj attığında sevinerek, aynı hattı kullanarak ya da ne bileyim tekrar başlamanızı ümit ederek bir yere varamazsın.
Hattını değiştir, onunla ilgili ne varsa yok et.
En basiti 5 ay önceki hayatını düşün. 5 ay önce hayatını nasıl devam ettiriyorsan öyle devam ettireceksin ne eksik ne fazla.
İhtiyaç değil ki be güzelim bu onsuz yaşayamayacaksın.
Ha şimdi diyebilirsin uzaktan konuşması kolay diye, bilirim ne kadar zor atlatılıyor çok daha fazlasını yaşadım.
Belki çok zamanını alacak, ama bi yerde bitecek.
Her şeyden önce beyninde bitirmen lazım yoksa bunun gerisi gelmez.
İnsanın unutamayacağı, aşamayacağı hiçbir şey yok gerçekten buna inan.
evet abartı durumlar yok değil ama bu zamanda hem karsılıklı hemde böylesi tutkulu bi aşk. imrendim. benim aşklarım 2 senedir saman alevi gibi. uzaktan acaip etkileniyorum,konustukca biraz hemen sönüyohepsi yapmacık geliyo yada ben en ufak bişeyden soguyorum daha 10.dk da. siz aylar olmus hala bu kadar aşkla seviyosanız bence o ilişkiyi adam edersiniz. etmelisiniz. kocaman mutlukluklar diliyorum.
edit,sadece ilk msja istinaden yazılmıştır. 2. bi şahıs varmış meğer,o zaman güle güle gitsin diyorum.
evet hep o vardı bence.hiç ayrılmadı aklından atamadı.yıllaryılı bi geçmişleri var diye kız yazık ne yaparsa yapsın hep affediyor demek.nasılolsa hala benimle diyor ve seviniyor anladığım kadarıyla.aylarboyu onu bi iki kere arayıp konuştuysa bile elinde tutup idare etmiş oldu işte.madem onunla evlencem dedi o zaman,gitmiştir gene onunladır zaten.mahvoldu her şey.
amaan artık onu düşünmek,onunla ilgili bişey yazmak okumak falan hiçbişey istemiyorum.
sağolun valla çok iyi geldiniz.düşündükçe soğudum...
Bunca güvensizliği,o seni bu kadar severken onu da hala bırakamamış olması olabilir mi,aklına geliyordur,ben onu o kadar severken bile eski sevgilimi bırakamadım,acaba onun da bırakamadığı aklından çıkarmadığı biri var mı diye..düşündükçe çıldırmıştır..sağlıklı bir ilişki yaşamamışsınız bir türlü onun yüzünden..ne yaptığını bilmeyen biri o,kiminle ilişki yaşarsa yaşasın mutlu olamaz bence..çok iyi bir arkadaş,dost olabilir ama iyi bir sevgili olmaz bu çocuktan..böyle gelmiş böyle gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?