Biz aşkı beceremedik,aşk bizi becerdi...

Onu boşverin, siz sağlıklı düşünmeye çalışın biraz.

"Yanında hangi kaşar var"

Bu ne biçim bir cümle?
Sizin derdiniz onun yanındakilerle değil, onunla sanıyorum ben.

Sizi sevmemiş, sadece hayatı zindan etmiş birinden bahsediyoruz.
Sevdiğini iddia etmeyin; eski sevgilisiyle bağını koparmamış, kavga ettiğinizde hemen ondan bahsetmiş, kim bilir kendi istediği gibi yaşamış, buna karşın size yaşam alanı bırakmamış.

Olumsuz özellik bulsam da ondan soğusam diyorsunuz ya, olumlu özelliği var mı ki bu şahsın?

valla aynen öyle aslında.
yeni yılını kutladım,konuştuk biraz.
hala onunla ara ara görüştüklerini söyledi.
arıyo bazen dedi.
ikili oynadı baştan beri.yalancının,iki yüzlünün önde gideni olduğu için benim onu sorgulamama fırsat kalmasın diye böyle anormal kıskançlık krizleri yarattı zaten.
midem bulanıyo artık.
ondan da,diğer erkeklerden de tiksiniyorum.
öncekinden de nişan arifesinde her şeyi bozup vazgeçmiştim aldattığını öğrenince.
erkekler adi varlıklar.hep sonu hayalkırıklığı...

sanırım çok büyük bi beddua aldın:26:

aşkta güven olmalı... güven olmazsa her şey aynen böyle yıkılır..
sevgi ne kadar önemliyse güven de o kadar önemlidir..
tabikide asla sevgilimin birşeylerini ona sormadan kurcalamam.. takip etmem çünkü güvenirim..
madem güvenmeyecek o zaman güvenmediği insanlada olmayacakk.. insan güvenmediğini severmi hiç..
çok anormalce davranışları var hasta bence.. bi psikoloğa ihtiyacı var bence..
bence geri dönme .. kendine engel ol.. öyle briyle hayat çok zor olur..işkeceye dönüşür..
sevgi karın doyurmaz ilşkide güven çok öenmlidir.. o olmazsa çok anlamsızlaşır her şey..

aradı az önce,konuştuk.sesini duymak güzeldi.ama anladım ki içimde duygusal her şeyi bitirmeyi başarmışım.bu başlığa yazdıklarımı okudum,gülümsedim.vay be,ben neler yaşamış,neler hissetmişim öyle.bugün düşününce,sanki hiç olmamış gibi...

arkadaş olarak iyi biri.iyi bi insan. hep de öyle kalsın. iyi olduğunu bileyim böyle arada,yeter. işleri iyi gidiyormuş,çalışıyor zaten.sevindim.

ve sayesinde daha da büyüdüm...

anladım ki;

hiçbir aşk,nefesinden feragat edeceğin kadar büyük olamaz.

hepinize teşekkür ederim yanımda oldugunuz,fikir verdiginiz,destekleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…