biz ayıldık

Eğer karşı cins çok seviyor sa ailesi üzülmesini görmek istemez die düşünüyorum kabul edecekler dir ama rahat bırakmazlar

ben 33 o 25 yasında benı gorsenız dersınız kı 28 bıle yoksun ama ılk gunden oyle dırendımkı anlatamam aylarca ayrıldım kactım nefret ettırdım kendımden olmadı kopamadık cok sevdık naplaım cok sevdık

aglmaktan gozlerım sıs butun gun o da aglamıs sımdı ben napayaım nolur yardım edın

Bi kere sunu hic ama hic unutmayin. Ailesinin istemedigi bir evliligi gerceklestirmek, her erkegin kârı degildir. Lafa gelince atip tutarlar ama is ciddiye bindimi, aglayip sizlayarak guya aci cekiyormus gibi ayrilirlar.

Lütfen daha fazla üzülmeyin

Ailesi istemiyor diye sizden ayrıldıysa iyi yapmış.
Neden mi?
Burada bir suru konu okuyoruz ülkemizin başlı başına bir sorunu bu.
Kaynanam istemiyordu ama biz seviyorduk evlendik. Ama dertlerimiz bitmiyor .

Sonra burada ailesi için senden vazgeçti ise adam değilmiş yazilari oluyor sana;
Eee madem istenmiyordun bile bile gelin geldin sen bastan kabul etmissin, bu sorunları çekmeye bastan razi gelmissin oluyor.

Diyeceğim o ki aile evlilikte çok önemli bir faktör.
Burada bir dünya konu var. Gün aşırı en az 10 adet kaynana gelin ya da esin ailesi ile ilgili konu açılıyor.

Konulara bilerek, olgun, ukala, teselli eden, eleştiren her kesimden gelen yorumcularin bile muhakkak aile ile ilgili dertleri var. Kimi buraya yazıyor kimi yazmiyor ama sıkıntıları olan insanlar çok.

Hem o senden küçük.
Erkek büyük olunca sorun değil ama kadın büyük olunca bana göre sorun. Ha kadın 4-5 yaşa kadar büyük olabilir ama 10 yas çok.
Zamanla sen yaşlanacaksın. Yapi itibariyle kadınlar erkeklerden daha cabuk yaşlanıyor.
Ayrıca senin yasin geçtiği zaman erkek genç olacak. Aldatma ihtimali var.(istatistiklere göre)

Bu açıdan düşün.

Elbet canın acıyor.
Geçer.
Biraz zaman.
MakeUp

Son düzenleme:
nolur hakir görmeyin cok sevdik cok annesi babası kusmus teslim oldu hemen hani direnecektik

Ne münasebet hakir görülecek ne yapmışsınız ki? İsterseniz kendinizden 25 yaş küçüğe aşık olursunuz kimene?
Söyleyeceklerim canınızı yakacak ancak dürüst olucam.O sizi,sizin onu sevmiş olduğunuz kadar sevseydi,yetişkin adam ailesinin karşısısnda dururdu ve onu hiçbirşey vazgeçiremezdi..Hiçbir dayanağı ve güvencesi olmayan kızlar kaçıyor da , sizin erkeğiniz mi ailesinden korktu? Bu adam için değmez..gerçekten değmez..canı sıkılmış aileyi bahane edip ayrılmış..gerçekten seven hiçbir erkeği hiçbir aile ayıramaz.Bu kadar da emin konuşuyorum.Dünyada ailesine en düşkün adam olsun yinede severse ayıramazlar..

Ve lutfen cok sevdik demeyin. Sadece siz sevmissiniz. Cok sevdim deyin bari.

Siz olgun bir kadınsınız biraz dik durun nolur. Acıdan ölünmüyor. Zamanla azalacaktır acınız şu an çok taze ama kendinizi kaybetmeyin. Tabii ki ağlayın zehrinizi akıtın ama bu kadar kendinizi kaybetmeyin. Karşı taraf da ağlıyor diyorsunuz ama bence o sizden daha çabuk toparlanır. Her şeyde vardır bir hayır. Yaş farkı ailesi için önemli demekki o da ailesini çiğneyemiyor. Belki başka bir durumda da sizin karşınızda olacaktı belki o zaman şartlar daha kötü olacaktı. Rabbim başka dertler vermesin. Eğer o sizin için doğru insansa elbet bir şekilde sizinle olur ama değilse de ağzınızla kuş tutsanız nafile. Allah'tan bol bol ferahlık isteyin. Başka türlü elinizden bir şey gelmez.

oncelikle bircok arkadasin degindigi gibi: ailesinin istemedigi bir evlilige her erkek adim atamaz. her adim atan da kararinin arkasinda dik duramaz. uzuntunuzden zinhar suphe duymamakla beraber, kendinizi yipratmamaniz gerektigini telkin verebilirim.

oldugu kadar, olmadigi kader.

Sizi kırmak istemem, ama erkek kardeşim 25 yaşındayken 33 yaşında bir bayanla evlenmek istese ablası olarak bende karşı çıkardım açıkcası. Evlenip boşanmış olması yada 33 yaşına kadar hiç evlenmemiş olması bir önem teşkil etmezdi benim için. Ama 25 yaşındaki bir delikanlıya 33 çok. Hiç evlenmemiş birini istedikleri için reddetmişlerse bilemem herkesin kendi tercihi.Birinin evlenip boşanmış olması benim için pek önemli değil kimse boşanmak için evlenmez sonucta.Bu yüzden 25 yasında evlenip bosanmıs bir kızla kardesim evlenmek istese seve seve. Ama 33 ... Olmaz. Gereksiz sularda yüzmüşsünüz. Sizi yargılicak bi durum yok sevgi işte bu. Seçemeyiz kime aşık olucağımızı. Ama sizde bence mantıklı düşünmeye başlayıp o kişinin hayatından uzaklaşsanız bu en doğrusu olur.Bence. benim fikrim bu yönde yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…