mrb kızlar ben çok dertliyim, kafam karışık, soru işaretleriyle dolu.....yardımcı olur musunuz?
1 yıldan fazladır çıktığım biri var ben, daha önceleri hatasını ,ilgisizliğini, ciddiyetsizliğini görmemezlikten gelebiliyordum hep belkı değişir diyordum ama bu kadar zaman sonra bişeylerin hala aynı olduğunu görmek sabrımı tüketti , artık hoşuma gitmeyen şeyleri teker teker söylemeye başladım ama hiç doğru düzgün cvp alamadım ya geçiştirildim ya da sesim duyulmadı. benimle ciddi de düşünmüyor sanırsam düşünse hissederdim konusunu açtığımda alakasız cvplar veriyor belirsizlik beni hasta etti... Bazen çok yakın , ilgili davranırken bazende varlığımı bile unutuyor geçen günde böyle oldu tüm gün aramadı gece ise hiçbişey olmamış gibi aradı bişey demedim sonraki gün baktım yine sesi çıkmıyor msj yazdım: tüm gün hiç konuşmuyoruz bu normal mi biz arkadasmıyız ilişki iki kişinin çabasıyla yürür vs dedim ne aradı ne cvp yazdı 4 gün oldu hala tık yok , çok moralim bozuk bu ne yapmaya çalışıyor, hayatında biri mi var sizce ? tşkkr ederim şimdiden :)
bunu keşke bir derdim var bölümüne açsaydın.
erkek arkadaşın sanırım seni kaybetme korkusunu hiç yaşamamış. anladığım kadarıyla yapısı böyle ama onunki biraz fazla anormal. bence sevgilin senden ayrılmadı. ama belki bi başkası var bu yüzden sen ne dersen de takmıyor. ama senide yedek tutuyo. tamamen bırakmıyor. bence ona ayrlmak istediini söyle. ya kendine gelsin-ki hiç sanmıyrum- yada sen kendine daha düzgün! birini bulursun.onunla zaman kaybetme...
ayrı şehirlerdemisiniz buarada?
öncelikle onu seviyor musun onunla bir hayatı paylaşmak istiyor musun bunlar öncelikli sorularım eğer seviyorsan benim de başımdan geçen olayları anlatacağım
Hayatında başka biri mi var mı yok mu bilemiyorum fakat bu kadar ilgisizliğe görmezden gelmek doğru olmaz bunu biliyorum..
Ciddi düşünmediğini ve ilgisiz olduğunu söylüyorsunuz..
Ve 4 gün olmuş hala tık yok..
4 gün sonra aradığında kesinlikle tavrını koyun ve ayrılın..
Yada ayrılmak istediğini söyleyin.Eğer size sebep sorup biraz olsun ayrılmamak için çabalarsa, anlarsınız ki sizi seviyor.
He ama tamam diyip kapatırsa bu mevzuyu , hiç çabalamayın
Unutun gitsin..
mrb kızlar ben çok dertliyim, kafam karışık, soru işaretleriyle dolu.....yardımcı olur musunuz?
1 yıldan fazladır çıktığım biri var ben, daha önceleri hatasını ,ilgisizliğini, ciddiyetsizliğini görmemezlikten gelebiliyordum hep belkı değişir diyordum ama bu kadar zaman sonra bişeylerin hala aynı olduğunu görmek sabrımı tüketti , artık hoşuma gitmeyen şeyleri teker teker söylemeye başladım ama hiç doğru düzgün cvp alamadım ya geçiştirildim ya da sesim duyulmadı. benimle ciddi de düşünmüyor sanırsam düşünse hissederdim konusunu açtığımda alakasız cvplar veriyor belirsizlik beni hasta etti... Bazen çok yakın , ilgili davranırken bazende varlığımı bile unutuyor geçen günde böyle oldu tüm gün aramadı gece ise hiçbişey olmamış gibi aradı bişey demedim sonraki gün baktım yine sesi çıkmıyor msj yazdım: tüm gün hiç konuşmuyoruz bu normal mi biz arkadasmıyız ilişki iki kişinin çabasıyla yürür vs dedim ne aradı ne cvp yazdı 4 gün oldu hala tık yok , çok moralim bozuk bu ne yapmaya çalışıyor, hayatında biri mi var sizce ? tşkkr ederim şimdiden :)
bu kadar ilgisizlik seninde dediğin gibi çok fazla , böyle her dakıka arasın msj atsın demıyorum ama 1 gün de aşırı... dayanabılsem de hiç aramasam arasada açmasam aynı acıyı yaşatsam diyorum ama bilmiyorum yapabılırmıyım
Hayatında başka biri mi var mı yok mu bilemiyorum fakat bu kadar ilgisizliğe görmezden gelmek doğru olmaz bunu biliyorum..
Ciddi düşünmediğini ve ilgisiz olduğunu söylüyorsunuz..
Ve 4 gün olmuş hala tık yok..
4 gün sonra aradığında kesinlikle tavrını koyun ve ayrılın..
Yada ayrılmak istediğini söyleyin.Eğer size sebep sorup biraz olsun ayrılmamak için çabalarsa, anlarsınız ki sizi seviyor.
He ama tamam diyip kapatırsa bu mevzuyu , hiç çabalamayın
Unutun gitsin..
Ya işi olur meşgul olur hadi 1 gün gündüz arayıp sormasın , gece yine bir şekilde konuşulur . Ama bunu yaparken de bir mesajda mı çekemiyorum..
Hayatım şöyle şöyle işlerim var bugun biraz yoğun alacağım akşam görüşürüz dese bile beklersiniz.Haksız mıyım..
Ama 4 gün çok uzun bir süre..
Hiç arayıp sormaması bu ilişkinizi bitirmeniz için bir sebep..
İnsan sevdiğini hiç mi merak etmez. Nasıl merak etmeden durabiliyor ? Hasta mı , bir şeye ihtiyacı var mı yok mu bunları bilmeden nasıl kafası rahat ediyor..
son msjımda bunuda dile getirdim gun boyu sen aramayınca msj bıle atmayınca ben küplere biniyorum aklıma hersey gelıyor sen hıç mı kızmıyorsun kızsan bellı ederdın dedım bildiğin cvp vermedı canım demekki umrunda değilim belkıde böylesı işine geliyor , deseki işim vardı özür dilerim arayamadım deseydi anlardım bi msj yazmak çok mu zor istese çıkar gelirdi sevilmemişim belliki
Onu bile demekten aciz bir insan anladığım kadarıyla...
Parmakları ağrımazdı açıklama yapsa idi..
Canım boşver, bu kadar ilgisizliğin altında ya soğukluk vardır ya da başka bir şey..
Ayrı yerlerde miydiniz ?
farklı şehirlerdeyiz ama 1 saat var aramızda, boşverdim canım çünkü gücüm kalmadıtşkkr ederim
senden ayrımaya çalışıyo açık ve net canım ..
bende seninle aynı şeyleri yaşadım benimde sevgilim ( sevgilim diyorum ama o kadar ilgisiz ve benden uzaktı ki arkadaşlarım sevgilim dememe kızarlardı) bazen günaydın mesajlarıyla uyanırken bazen günlerce çıtı çıkmazdı ben bir şey söylersem de evet hayır gibi cevaplar alırdım diyebilirim.... böyle yıllar geçti nasıl geçti niye geçti bilmiyorum öyle sürüklendik resmen bi ayrıldık bi barıştık genelde ben ayrıldım ve barışmak için de ben koştum peşinden . ha öyle ezik bi tipte değildim etrafımda bi o yoktu ama olmuyordu bırakamıyordum oda zaman zaman senden kopamıyorum neden bilmiyorum derdi ama hiç kaybetme korkusu yoktu kaybetmemişti çünkü hiç beni sonra bi gün kafamın tası attı nasıl oldu bilmiyorum ayrıldım o hiç umursamadı sonra haftalar geçti ben normal hayatıma devam ediyorum kimseye sormuyorum onu arada mesaj atıyor içim gidiyor ama olmaz artık bizden zaten baştan belliydi diyorum cevap vermiyorum sonra okulun şenlik haftasıydı ben arkadaşlarla eğlenmeme bakıyorum o arkadaşlarımada mesajlar atıyor ben umursamıyorum ... teoman konserine gittik arkadaşlarla resmen ilk defa ben çağırmadan benim için gelmiş sürpriz yapmak istemiş ama tabi korkmuşta ya başkasıyla görürsem diye çünkü kendinin neler hakettiğini biliyor ne kadar tahammül sınırlarını zorladığını artık tahammülümün kalmadığını biliyor , konser sırasında bi arkadaş geliyorum dedi gitti ve sonra sevgilimle beraber geldi arkamdan bana sarıldı ve lütfen bırakma dedi kıyamadım sonrası biz sevgili olduk tam olarak sevgili tabi aşk sözcükleri,çiçekler,tüm zamanı bana ayırmalar vs. herkes şokta bu adam nasıl bu kadar değişti diye şimdi o adam benim kocam bir buçuk yıldır en ufak bir sorunumuz da olmadı çok şükür ve sevdiğim adamdan hamileyim .... ve benim için gözünü kırpmadan herkesten ve herşeyden vazgeçeceğini biliyorum bende onun için öyle ... ve sanada tavsiyem şu ki eğer seviyorsan sabret,dua et. bunları sana umut vermek için söylemedim ama bazen böyle de oluyor demek için söyledim erkekler çok sevip bağlanmaktan korkarlar bunun için sevdiklerinden kaçarlar bazen. hakkında hayırlısı olsun sen hayırlısı olsun diye dualar et olanda hayır vardır .
öyle yaparak seni suclu duruma sokcak sonra tert etcek . yada seni gaza getrrm ayrılmanı bekliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?