Biz ayrıldık mı şimdi ?

Hayatında başkası var mı bilemem ama seni sevmediği açıkça belli. 4 gün nasıl olduğunu, neler yaptığını hiç merak etmediyse bu adam seninle ilgilenmiyor demektir. Eğer ayrılmayı düşünüyorsan hiç yüzüne açıklama yapmayı vs bekleme. O bunu haketmiyor. Sadece net kararını açıklayan bir mesaj at ve bitir.

çok zoruma gidiyor ortada ciddi bi tartışma falan da yoktu, aramamak için bahane arıyormuş demekki, her seni seviyorum dıyene inanmamak lazımmış herkes seviyorum der ama çok azı bunu gösterir hissettirir en büyük hatam inanmak oldu

Şu an kaçıncı gün ve hala bir şey yazmadı mı? Yazmadıysa siz de yazmayın bence. Onu düşünmemeye çalışın. Yaptığı büyük sorumsuzluk. Sorumlu bi insan sevmediği kişiye açık açık yüzüne bakarak bunu söyleyebilmeli. Kaçan insandan ne doğru düzgün bi eş ne de baba hayal edebiliyorum.

Bu arada bu çocuk yaşıyodur dimi hala Başına bişey gelmiştir belki Allah korusun ama hastanede falan olmadığına emin misiniz?

evet yaşıyor emınım :)) dün akşam dayanamadım aradım suçu bana attı sen aramamı istemiyorsun , sende aramadın dedi hayatında biri mi var beni sevmiyormusun niye böyle yapıyorsun dediğimde hayatımda kımse yok senı sevıyorum neden böyle davrandığımı bılmıyorum dedı işte olduğu için tlfnu kapatması gerektı, sonra msj geldi seni seviyorum demiş o kadar ,daha fazla şey söylemesını beklerdım ;ama o her zaman yaptığı gibi sorunlarımızı geçiştirdi üstünü örttü, artık onu kendı halıne bırakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…