Biz ayrılıyoruz..

Haklısın..
Umarım cabuk düzelir.
Çok sinirliyim pişman olacagımı bilsem de istemiyorum seni böyle dedi cok oturdu içime :2:

Ben evli değilim,hayatımda aşık olduğum biri de olmadı bu zamana kadar ama bende fikrimi söylemek istedim. Bu kadar kolay çıkmaması gerektiğini düşünüyorum bu lafların böyle herşeye eyvallah deyip gidilmemeli. Elbet kavga olur,gerilim olur da bir erkeğin bir bayana arkasını dönüp gitmesini kesinlikle kabul edemiyorum. İşin aslı çok bencil biriyimdir egolarım yüksektir kendimden fazla kimseyi önemsemem belki doğru belki yanlış bilmiyorum ama en azından bu yüzden kimse tarafından yaralanmıyorum. Umarım herşey ikiniz için de iyi olur.

ayrılmak o kadar kolay olsaydı ohooooooooo
bence ayrılmazsınız yani
adam kendince blöf yapıyor
ha sen ayrılmak istiyorsan seni bu saatte tek başına bırakan adamı çekme derim zaten.

Bu kadar küçük fakat cok kırıcı oldu artık..
Ona kırıcısın dediğimde ben böyleyim istemıyosan bitsin diyebilecek bir insan

Geçer üzülme,evlilikte olur böyle şeyler..hemen ayrılıyoruz,bitti diye düşünmeyin,çocukmusunuz siz?
Bende eşim üzerime çok gelince beni böyleyim işine gelirse diyorum,biraz küsüp sonra barışıyoruz :kedi:

Aman aman Allah korusun gerçekten. Ne insanlar var eşine, hayat arkadaşına ağıza alınmayacak laflar söyleyen. Eşin gelince sakin ol sende. hatta konuşmayın bile.Bazı şeylerin üzerinden gece geçmesi iyi olur. sabah konuşursunuz. Umarım herşey tatlıya bağlanır.

Hersey birikiyor. Kadınların bir zaman sonra neden mutsuz olduklarını anladım.. Hep derdim cevremdekilere ortada ihanet ve şiddet yoksa o evlilik bitmez diye..
Ama ne yazıkki biriktikten sonrada bitebiliyormus..
Kendimi buna yakın hissettim bugun..

aahhhhh lulucum..Allah göstermesin tabi de
daha neler göreceksin...sırf bu yüzden ayrılcak olsa insanlar,etraf dul kaynardı canım benim,hiç canını sıkma,üstüne de gitme,erkekler çocuk gibidir,bi istiyorum bi istemiyorum,bi git,bi gitme derler...o anda da onlar hangisini söylemek istiyolarsa onu anla isterler,hemen hepsi böyle,hiç şaşmaz...evliliği yiritmek,mutlu bir yuvanın devam etmesi kadının elindedir.kadın isterse zindan da eder o yuvayı,cennet de...çok canımızı sıkan olay yaşadık,kendi adıma yaşadım ama sevgi bitmedikçe bitmiyor işte...bir de evliliğin ilk aylarında böyle tartışmalar olur,erkek rüştünü ispat etmeye kalkar,kadın benim dediğim olucak der falan...çok diklenmeden,sinirliymiş çünkü eşin,eşit haklara sahip olduğunuzu,verilen sözlerin unutulmaması gerektiğini sakin bi dille tatlı tatlı anlat...canını da hiiiç sıkma emi?

Kızlar bir arkadasımla konusmus simdi. Ben dönmem kararımın arkasındayım ben haklıydım cünkü bir süre eve dönmeyecegim demiş... biz nasıl böyle olduk yaa :gitme:

Canım.. cok haklısın gercekten ne evlilikler bitiyor. allahıma şükür ki daha kötüsünü yasamadım. İnsan cok kırılıyor yine de..

Canım benim çok üzgünüm...ama hemen biz ayrılıyoruzda nedemek...herşey okadar kolaymı...tabiki kırıcıda olursunuz yeri gelir tabiki tartışmalarınızda olur hemen yarılmakta nedemek...tekrar barışacaksınız bence buna inanıyorum.Birbirinizin gönlünü alır tekrar barışırsınız canım.Sıkma sen canını.İyi haberler bekliyoruz.

Bence çok da alttan alma yani. Öyle kolay mı insanın 5 aylık karısına zırt diye bitti demesi. Bir daha böyle bir şey söylerse gerçekten biteceğini söyle bence ona. Ayıp etmiş yahu. Sevgililer ayrılmıyor böyle bir sebepten.

Kızlar bir arkadasımla konusmus simdi. Ben dönmem kararımın arkasındayım ben haklıydım cünkü bir süre eve dönmeyecegim demiş... biz nasıl böyle olduk yaa :gitme:

dönmezse dönmesin yaaa
sen böyle ağlayıp üzüldükçe daha çok havalanacak
dik dur
mecbur musun ona!!!!!!!!!

Haklısın sinirliyim dedi bana ama o lafları edip gidebildi diye cok kırgınım... mafoldumben

Hep sinirli iken ağızdan çıkan cümleler bunlar sonradan da pişmanlıklar başlıyor işte sende sakin ol biraz nasılsa gelip pişmanlığını dile getirecektir eşin çok yeni evlisiniz daha .
Her evlilikte yaşanan sorunlar bunlar aslında ama yinede üzülen biz kadınlar oluyoruz biz 23 yıllık evliyiz bizlerde yaşıyoruz bazen inan ...:1hug:

İnşallah düzelir kızlar insallah..
Fakat eve gelmemek de ne oluyor.
Arkadasımıza tamamen bitti demek de ne oluyor.. Cıktı gitti hala mı sinirli..

katılıyorum size.kolay mı iki farklı karakterde insan birleşiyor,evlilikler rayına oturana kadar böyle atışmalar olur.

bence de
en sinir olduğum şey
adam bitsin diyor kadın ağlıyor
adam çekip gdiyor
kadın bekliyor
haaaa adam dönmesine döner de daha çoooooooook üzer seni
sen böyle ezik durdukça

Nasıl derler..Cana geleceğine mala gelsin. İnsanın kendinden ve kendi ailenden daha önemli kimse yok bu hayatta ah insanlar canının değerini bir anlasa

Haklısınız. Her kadın güçlüdür. Aslında kadınlar daha güçlüdür. Erkekler kacmayı sever Kadınlar sorunları çözmeyi.
Anlasamıyoruz artık.
Sabahta tartıstık zaten biraz. bu aralar zıtlasıyorduk anlayamıyorum bize ne oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…