- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Nasıl derler..Cana geleceğine mala gelsin. İnsanın kendinden ve kendi ailenden daha önemli kimse yok bu hayatta ah insanlar canının değerini bir anlasa
bitmez merak etme dekavga sinir bozucu olmuş.birşey bir kere söylendimi arkası geliyor.insanın ağzı alışıyor artık her kavgada söylemeye.inşallah bundan sonra daha kötü sözler duymazsın canım.yıpratmayın ilşkinizi.barıştığınızda konuş güzelce.bende sende birbirimize kötü sözler kullanmayalım de.bu arada arkadaşınla görüşemedin mi,ne dedin ona.
Olay ikinizin arasında geçerken kalkıpda yetiştirir gibi 3. bir kişiye anlatmasını gerçekten yanlış buldum. bu sizin ilişkiniz sizin evliliğiniz sizin özeliniz.kimseyle olmaz bu iş diyeceğini de dmeiş zaten sana birde başkasından duyurma isteğini anlamış değilim tartışmadan geçtim bu daha ağır bence.
Ne yapayım sizce ? gelmeyecekmiş bir kaç gün. kesin kararlıymıs.
katılıyorum size.kolay mı iki farklı karakterde insan birleşiyor,evlilikler rayına oturana kadar böyle atışmalar olur.
Var tabi canım.
Evden gideyim mi sizce ?
tabikide bu saate çıkmayın bence eşiniz geldiğinde oyurun konuşun beyfendi bitti diyorse sende dersin benim içinde bitti diye ama şuan evden çıkıp gitmeyin derim benVar tabi canım.
Evden gideyim mi sizce ?
Var tabi canım.
Evden gideyim mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?