Biz ayrılıyoruz..

bitmez merak etme dekavga sinir bozucu olmuş.birşey bir kere söylendimi arkası geliyor.insanın ağzı alışıyor artık her kavgada söylemeye.inşallah bundan sonra daha kötü sözler duymazsın canım.yıpratmayın ilşkinizi.barıştığınızda konuş güzelce.bende sende birbirimize kötü sözler kullanmayalım de.bu arada arkadaşınla görüşemedin mi,ne dedin ona.

Nasıl derler..Cana geleceğine mala gelsin. İnsanın kendinden ve kendi ailenden daha önemli kimse yok bu hayatta ah insanlar canının değerini bir anlasa

ohhhhhhh beeee
bari bekarlar akıllı olsun da ileride ezdirmesinler kendini
aferin kız sana!! çok sevdim seni!!!
evliler hemen ağlayıp yalvarıyor
peki nedennnnnn çok merak ediyorummm bu erkeklere neden bu kadar yüz veriyorsunuzzzzz
alttan al güzelce konuş vs.
hangi erkeğe arkadaşı bunu der ki
hemen burnu sürtsün iyi yapıyon abi derler!!!

Görüşmedim arkadasımla canım tartıstık dedim hak verdi.

Böyle böyle yıpranıyor ilişkiler.

Baska bir arkadasımıza barışmayacagım dönmem o eve demiş...

Olay ikinizin arasında geçerken kalkıpda yetiştirir gibi 3. bir kişiye anlatmasını gerçekten yanlış buldum. bu sizin ilişkiniz sizin evliliğiniz sizin özeliniz.kimseyle olmaz bu iş diyeceğini de dmeiş zaten sana birde başkasından duyurma isteğini anlamış değilim tartışmadan geçtim bu daha ağır bence.

Haklısın ama arkadasımız beni aradı sesim cok kotuydu hep dertlestiğim insandı ben anlattım olanı gercektende cok iyi bir ortak arkadasımız..
O da eşimi aramıs işte hadi luluyu alda dısarı cıkalım hepbirlikte diye agzını aramıs.
Daha sonra beni aradı...

ben kocamla kavga edince adam çekip gitse
bir daha bu eve giremez
ne demek evi terketmek
buyrunsun mahkeme orada
başına bir iş gelse şimdi hırsız girse sana bişey yapsa çok mu mutlu olacak
sorumsuz adam
nefret ediyorum böylelerinden

üzüldüm daha çok yeni evlisiniz evliliğe alışana kadar oluyor malesef böyle tartışmalar üzülmeyin mutlaka düzelir hemen ayrılmayı düşünmeyin ama eşinizin eve gitmicem bitti bu iş demesi açıkcası tuhafıma gitti benim bu kadar basitmi ayol tamam sinirlendi çıktı gitti sinirden söyledi derim ama arkadaşınıza bitti eve gitmicem demesi çok tuhaf benceeyvahedigeldismile

Ablacım abla diyorum benden büyük olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ne yapmalıyımı kimseye sorma dediğim gibi bu sizin ilişkiniz sizin özeliniz. eşini tanıyan sensin bu hareketleri seni şaşırtıyosa ya kendini iyi tanıtmamış yada çok gözü kara biri. burda herkesin bir düşüncesi var elbet onu söyler kendince doğru yada yanlış onu sorgulamak kimseye düşmez burda birşeyler paylaşılabiliniyorsa. ha şöle diyosan siz olsanız napardınız valla ben olsam açar telefonu arkadaşım amacın ne,dediğin laflarının arkasında mısın tamam o zaman yolun açık olsun diye sakince konuşur,kapıyı kitler bi taksiye atlar ya bir arkadaşıma giderdim yada bundan sonraki hayatımı düşünüp heyecanlanırdım. ama sen burdaki kimse değilsin tabiki. tek tavsiyem bütün iyi niyetimle kendini değil kocana kimseye ezdirme. eminim sen annenden babandan birgünden birgüne böyle bir davranış görmemişsindir o kim ki buna cesaret edecek sen de katlanacaksın

evliliğiniz ve sizin hakkınızda hiçbir şey bilmiyorum ama
kızgınlıklar ve kırgınlıklar sıcakken henüz fevri kararlar verilebilir.
böyle bir etki altında olmadan, eşinizin de sizin de artık'soğuduğunuz' zamanda bunu konuşun ve ciddi mi değil mi o zaman rengi ortaya çıkacaktır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…