Biz ayrılıyoruz..

Çekip gitmesi dönmeyeceğim demesi içime oturdu gercekten dönmezse ne yapacagım..
tabikide söylediği hoş değil herkesin zoruna gider böyle sözler dediğim gibi sinirle sözylenen sözler kırıcı oluyor malesef sakinleştiğinizde konuşun eğer gerçekten böyle düşünüyosa yapcak bir şey yok zaten sizi sevmeyen bir adam için üzülmiceksiniz kendi yolunuza devam ediceksiniz

Çekip gitmesi dönmeyeceğim demesi içime oturdu gercekten dönmezse ne yapacagım..

Önceden ne yapıyoduysan onu yapacakcın o yokken ne yapıyodun yaşamıyo muydun bi hayatın yok muydu. şükür sağlıklısındır,herşeyi bırak sen tek başına bir bireysin kendi yaşam tarzın fikirlerin var,olmalı da zaten byunları koruduğun için ne sen kendini nede bi başkası seni eleştiremez,müdahele edemez. eminim annenden babandan görmediğin bi davranıştır bu kimki o sana böyle davranabiliyor

heleki yeni evliliklerde de yaşanıyor maalesef bunlar daha alışma dönemleri zamanla herşey rayına oturur inşallah

evet.düzelir inşallah.3.kişinin karışması kötü olmuş,eşi zaten sinirliyken arkadaşıda arayınca iyicene alevlenmiştir.o yüzden o laflar çıkmıştır ağzından.

bence pire deve olmuş her evlilikte olur böyle tartışmalar tadı tuzu hatta biberidir belki sinirli bi anı ola bilir çok ta üzerine gitme sakin kafayla konuşmak en doğrusu umarım tatlıya bağlanır

bencede ara merak edip acabilir sonucta evde yalnız bıraktı seni.ya bnmde sözlüm her kavgada ayrıldık bitti dio enfazla 2 gun sora arıo sinirle cıkmıstır agzından

evlilik bagirmak cagirmak degil
dara dusunce kapiyi vurup cikmak hic degil
ben samar cocugu degilim azarlanacak
kararina saygi duymaktan baska secenegim kalmaz
bu durumda
gibi seyler de.. haddini bildir bence..

bidaha da arama zaten. ne bu kave mi istediği zaman çekip çıkacak kafası düzelince gelecek. kabullenemiyorum bunu ya bunlar her erkekte genetik midir öyleyse evlenmek elzem bişey dğeil sonuçta benim herzaman yanımda olan bi ailem var. arkadaşlarımda var birşeyler hissedildiğinde sevgilimde olur elbette bunların hiçbiri beni üzmek için değil mutlu olmam için hatatıma soktuğum fazladan kişilerdir,zamanı geldimi çıkartmasını da bilmeli

bu nasıl bişey ya?bu kadar kolay mı evliliği bitirmek...yuvayı yıkmak? bence sinirle söylenmiş bişey ama tabi sinirle öyle herşey söylenmez,heleki evliysen,dilinin kemiği olacak biraz.....!

haklısın üzülmekte kızmakta...bence üstüne düşme...sakinleşin biraz,özelliklede eşin..sonra adam akıllı konuş bu kararında ciddimisin de...eğer evet derse,zaten evliliği bu kadar basite indirgeyen biriyle o gemi yürümez,şimdi yürüse bir gün mutlaka batar...

tabi bu yorumu anlattığın olaya bakarak yapıyorum....yani başka sorunlarınız yoksa çok basite indirgemiş.....ama başka sorunlarınız olsa bile daha 5 aylık evli bi çiftte sorunlar olması normaldir,çok büyük şeyler dışında sorunlar halledilebilir....iki tarafında evliliğe alışma dönemleri bunlar çünkü......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…