Ne istiyoruz biz bu adamlardan ne mutlu eder bi kadını???? Ya da gerçekten biz ne istediğimizi bilmiyor muyuz???
[sıze=2]'biz erkeklerden ne istiyoruz?' sorusu kadar 'biz erkeklere ne veriyoruz?' ya da 'biz birbirimizi ne kadar tanıyoruz,tanımaya çalışıyoruz?' a da cevap bulmamız gerek sanırım[/sıze]
ben ne istediğimi çok iyi biliyorum
sadece onu istiyorum....
işteeee buuuuu yaaaa kararlııı kadınnn süpersinn
Çok şey.Birazdan yapacağım tespitler istisnaları göz önünde bulundurmadan tamamen geneli anlatıyor olacak;
-Bir erkek asla çiçek almayı düşünmez, ona anlamsız gelir.Düşünsenize işinize hiç yaramayacak bir gül.Kuruyacak,ne gerek var ki romantizm fırtınasına.O çiçek vermiyorsa siz verin bakalım tepkisi ne olacak:)
-Bir erkek sevgilisi olmasını istediği kıza güzel şeyler söyler ;akabinde zuhur eden ilk 3 ay her şey güzeldir.Sonra bambaşka bir adam olur.Kaba,düşüncesiz,romantizm yoksunu.Günah onların ki baştan kendilerini belli etmezler.
-Bir erkek annesi gibi başını yaslayıp dır dır etmeyen bir kadın ister.Hayatın tüm yorgunluğunu kollarında attığı bir kadın tarafından sahiplenmek ister.
-Bir erkek küçük haylaz bir çocuktur aslında,onu şımartın nazlayın ama nazlanın da.
-Sürekli sorun çıkarıp triplere girmeyin.Ona sorundan çok çözüm olun.
-Yaptığınız güzel yemeklerden tattırın.
-Ona çok bağlıymış gibi görünmeyin ki her zaman elde tutmaya çabalasın.
-Sevgiliyken de evlenince de bakımlı olun.Ona giyinip süslenin.Yalnız kaldığınızda sevimli bir kız çocuğu olun,hoşuna gidecektir.Sakın ha ağız burun eğmeyin:d
-Zekanızı her fırsatta öne sürün,futbolla ilgilenin.Hatta birlikte maç izleyip pes oynayın.
Böyle işte:)
haklı değiller mi sence???
bence kesinlikle haklılar.sevdiğim adamdan hiç fazla bir şey beklemedim.bu yüzden yaptığı her küçük güzel şey bana kendimi özel hissettiriyor:)beklentilerimizi ne kadar aşağıda tutarsak başımıza gelenlerden o kadar çok mutluluk ve o kadar az acı duyarız bana göre...
[sıze=3]genelde hep erkekleri suçluyoruz ilişkilerde... Biz çoook mu mantıklıyızzz...ya da bu işin nasıl olamsı gerektiği hakkında sadece bizim mi fikrimiz var!!!!!çok güzel yazmışsın """"beklentileri aşağıda tutmakk""" anahtar kelime buuuu[/sıze]
Bence kesinlikle haklılar.Sevdiğim adamdan hiç fazla bir şey beklemedim.Bu yüzden yaptığı her küçük güzel şey bana kendimi özel hissettiriyor:)Beklentilerimizi ne kadar aşağıda tutarsak başımıza gelenlerden o kadar çok mutluluk ve o kadar az acı duyarız bana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?