Biz bu erkeklerden ne istiyoruz?

jade86

aşk şeriatı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
255
5
68
Antalya
Ne istiyoruz biz bu adamlardan ne mutlu eder bi kadını???? Ya da gerçekten biz ne istediğimizi bilmiyor muyuz???

'Biz erkeklerden ne istiyoruz?' sorusu kadar 'biz erkeklere ne veriyoruz?' ya da 'biz birbirimizi ne kadar tanıyoruz,tanımaya çalışıyoruz?' a da cevap bulmamız gerek sanırım

verdigi sozleri tutmasını saygılı sevgili davranmasını ve yanındayım dediyse yanımda kalmasını en ufacık sorunda cekip gitmemesini

Son düzenleme:
[sıze=2]'biz erkeklerden ne istiyoruz?' sorusu kadar 'biz erkeklere ne veriyoruz?' ya da 'biz birbirimizi ne kadar tanıyoruz,tanımaya çalışıyoruz?' a da cevap bulmamız gerek sanırım[/sıze]

ewet haklısın!!! Ben bazen üzülüyorumm onlar içinnnn çünkü kadınlardan daha masum olduklarını düşünüyorum

Çok şey.Birazdan yapacağım tespitler istisnaları göz önünde bulundurmadan tamamen geneli anlatıyor olacak;
-Bir erkek asla çiçek almayı düşünmez, ona anlamsız gelir.Düşünsenize işinize hiç yaramayacak bir gül.Kuruyacak,ne gerek var ki romantizm fırtınasına.O çiçek vermiyorsa siz verin bakalım tepkisi ne olacak:)
-Bir erkek sevgilisi olmasını istediği kıza güzel şeyler söyler ;akabinde zuhur eden ilk 3 ay her şey güzeldir.Sonra bambaşka bir adam olur.Kaba,düşüncesiz,romantizm yoksunu.Günah onların ki baştan kendilerini belli etmezler.
-Bir erkek annesi gibi başını yaslayıp dır dır etmeyen bir kadın ister.Hayatın tüm yorgunluğunu kollarında attığı bir kadın tarafından sahiplenmek ister.
-Bir erkek küçük haylaz bir çocuktur aslında,onu şımartın nazlayın ama nazlanın da.
-Sürekli sorun çıkarıp triplere girmeyin.Ona sorundan çok çözüm olun.
-Yaptığınız güzel yemeklerden tattırın.
-Ona çok bağlıymış gibi görünmeyin ki her zaman elde tutmaya çabalasın.
-Sevgiliyken de evlenince de bakımlı olun.Ona giyinip süslenin.Yalnız kaldığınızda sevimli bir kız çocuğu olun,hoşuna gidecektir.Sakın ha ağız burun eğmeyin:d
-Zekanızı her fırsatta öne sürün,futbolla ilgilenin.Hatta birlikte maç izleyip pes oynayın.
Böyle işte:)

Son düzenleme:

haklı değiller mi sence???

haklı değiller mi sence???

Bence kesinlikle haklılar.Sevdiğim adamdan hiç fazla bir şey beklemedim.Bu yüzden yaptığı her küçük güzel şey bana kendimi özel hissettiriyor:)Beklentilerimizi ne kadar aşağıda tutarsak başımıza gelenlerden o kadar çok mutluluk ve o kadar az acı duyarız bana göre...

[sıze=3]genelde hep erkekleri suçluyoruz ilişkilerde... Biz çoook mu mantıklıyızzz...ya da bu işin nasıl olamsı gerektiği hakkında sadece bizim mi fikrimiz var!!!!!çok güzel yazmışsın """"beklentileri aşağıda tutmakk""" anahtar kelime buuuu[/sıze]

Onları suçlayamayız,ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar bazen.Hiç sevmedikleri halde sevgililer günü,doğum günü vs kutluyorlar sırf biz mutlu olalım diye.İnce düşünemiyorlar evet ama empati kurmak çok önemli.Kadın ve erkek..Çok farklı iki kutup.Bir fare ile bir erkek ya da bir kedi ile bir kadın arasında bile binlerce benzerlik varken,kadın-erkek arasında benzerlikler bir elin parmaklarını geçmez bana göre.Bambaşka iki dünya.Ve Allah, aşkı yalnızca bu iki varlık birbirlerine katlansın diye vermiş.Düşünsenize hissiz olduğunuz birinin en miskin ve pis haline ne kadar katlanabilirsiniz?
Birbirimizi anlayabilmeliyiz.Eğer imkansız olsaydı bir ilişkiyi yürütmek,insanlar birlikte yaşlanamazlardı.Taze tutmak için her şeyi özenli yaşamalıyız galiba:)

isteğim çok şey değil aslında ben onu istiyorum beni mutlu etmesini istiyorum zaten hayatımda olması mutlu edecek biliyorum benim olsun yeter tabi saygı sevgi çerçevesinde olacak bunlar

Zamanı gelmeden hiçbir şey olmuyor maalesef.Yalnızca hayırlısını dilemeliyiz.Ben beklemedeyim aylardır,hayırlısı diyorum.Nefes alışı bile mutluluktur bilene:)

Çok şey istemiyorum, iki şey istiyorum sadece huzur istiyorum ve beni mutlu etmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…