• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz bunu nasıl aşıcaz

burun bandı aldık o kesmiyor, dr a gittik ameliyet dedi ama önce zayflasın dedi, diyetisyene gittik, yok herşey aynı, eşimle evlendkten sonra hayatım çok daha zorlaştı, hayallerim hiç oldu, 7 gün çalıştı beni memleketine getirp yalnız braktı, yalnız yatrdı, yalnız h.sonları geçrdim. hiç birlkte yatamadık, gündzleri işe gidiyorum, geceleri de uyumaki,stiyorum ama dediğim gibi yanındayken horluyor, yanından kalkarsam ben sinir oluyorum eşimle neden yatamıyorum die, her yol uykusuzluk getrdi bana, bilemedim, çok soğuyorum, büütn sorunlar o kaynaklı gibi, bi yandan ailesine olan beklentilerini püskürtüyor, o beni çok mutlu edebilmiş gibi. başka başka sıkıntılar da var, ne ciicm ayı ne bişey:( offfffff çok bunaldım kızlar çok :(

e yavrum senin derdin horlama değil ki. sen yanlış yazmışın ilk mesajnda :) eğer dediklerini yapmıyorsa bi süre serbest bırak, üstüne gitme. bazen inatlarından yapacakları varsa bile yapmazlar. bi süre ver 1 ay mesela ama hiiçç mızmızlanma. bi düzelme olursa ne ala. olmazsa da sızlanmadan etmeden al karşına ciddi ciddi konuş. ben çok mutsuzum sneii seviyorum falan diye yumuşak bi giriş yapıp anlat derdini.

burun bandı aldık o kesmiyor, dr a gittik ameliyet dedi ama önce zayflasın dedi, diyetisyene gittik, yok herşey aynı, eşimle evlendkten sonra hayatım çok daha zorlaştı, hayallerim hiç oldu, 7 gün çalıştı beni memleketine getirp yalnız braktı, yalnız yatrdı, yalnız h.sonları geçrdim. hiç birlkte yatamadık, gündzleri işe gidiyorum, geceleri de uyumaki,stiyorum ama dediğim gibi yanındayken horluyor, yanından kalkarsam ben sinir oluyorum eşimle neden yatamıyorum die, her yol uykusuzluk getrdi bana, bilemedim, çok soğuyorum, büütn sorunlar o kaynaklı gibi, bi yandan ailesine olan beklentilerini püskürtüyor, o beni çok mutlu edebilmiş gibi. başka başka sıkıntılar da var, ne ciicm ayı ne bişey:( offfffff çok bunaldım kızlar çok :(

başka sıkıntıların olduğu muhakkak, yoksa horlama vs hemen hemen herkesin sorunu galiba
evlilik terapisi nasıl olur sence?

canım benim eşim horlamaz ama acayip diş gıcırtadır. ben uykuya daldıktan sonra sorun yok ama ben dalmadan önce o dalıp diş gıcırtmaya başlarsa vay halime. saat sesine bile tahamülüm yok.hemencicik dürtükleyiveriyorum pişt uyuma diye.o mubarek top atsam duymaz....nasıl bir uyku varsa adamda. sana tavsiyem bu horlama işi büyük hastanelerde ameliyatla çözülüyormuş. internetten istersen araştır. insanın sinirleri bozuluyor gerçekten.

Dış gicirtmazsi horlamadan daha kötü, ablamla bazen aynı odada yatardik ve bana korku filmlerini hatirlatirdi. Birde insanın sinirlerini daha cok bozuyor!

Konu sayibi arkadasım.
Yazmadığın bazı sorunlar varmış, bu sorunlar odaları ayırmadan, yada horlamazsindan şikayetçi olmadan öncemi yaşadığınız bilmiyorum, ama odaları ayırdından sonra yasıyorsanız, bu kulaga normal gelmezmi?

Benc sorunu çözmeye çalışın, eşin sanırım bir doktora görünmeli, çünkü seni kulakciklar kurtarmaz, belki kaliteli iyi bir kulakcik olabilir.

Bence artik eşini odanıza davet etmen gerekiyor. En azsindan belki uyuyamaz, ama kafga etmeden, normal bir evliliğiniz olur, bir çözüm bulana kadar. Yoksa birbirinizde iyice soğuyacaksiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka sorunlarınız da var ve detaylı anlatmak istemiyorsun
Açık açık konuşmayı denediniz mi eşinizle ?
Daha çok inatlaşıyorsunuz gibi duruyor
Horlasa da tartışsanız da bence aynı yatakta uyuyun, çok horlarsa azcık burnunu sıkıştırırsın :25: Bi süre bari durur..

Ama öte yandan konuşarak halledemediğiniz problemler varsa bi uzmana görünmenizde fayda var

benim eşimde diş gıcırdatıyo sırt üstü yatıncada horlar ama öyle pancar motoru gibi değil, bende gık demeye uyanan biriyim, tilki uykusu benimki, uyanıncada dön dön dön tekrar uyumakta zorlanıyorum, kulaklarıma pamuk tıkadım o da kulaklarımı ağrıtıyo ve çınlama yapıyo napıcaz bilmiyorum ama yatak ayırmak alternatif değil asla

Bundan alacaksın canımıniçi. Genelde bunları fabrikalarda kullanırlar, yüksek sesten kulaklar rahatsız olmasın diye. Gerçekten işe yarıyor, sesten epey rahatsız olan biri olarak bunu sürekli kullanırım.

Eki Görüntüle 598737

e yavrum senin derdin horlama değil ki. sen yanlış yazmışın ilk mesajnda :) eğer dediklerini yapmıyorsa bi süre serbest bırak, üstüne gitme. bazen inatlarından yapacakları varsa bile yapmazlar. bi süre ver 1 ay mesela ama hiiçç mızmızlanma. bi düzelme olursa ne ala. olmazsa da sızlanmadan etmeden al karşına ciddi ciddi konuş. ben çok mutsuzum sneii seviyorum falan diye yumuşak bi giriş yapıp anlat derdini.

ama eşimn psikolojk fizyolojk vs her yönden yanmda olmadıığını hissetmek beni çıldrtıyor çünkü bu evlilikte hiç istemediğim ve mecbur olmadığımız sırf eşimn ısrarı yüzünden yaptığım şehir değişkliği yeterince zoruma gitti. ve her h.sonu duvarlarla oturmam. geçecek sabret demesi ama bu süreçte bnm hayallerimn yıkılması bu süreçte ayrı yatmamız ailesi vs. bütn bunları düşündkçe ve hala da yaşadkça çözlmesini istiyorum eşimle konuşmasam,konuşmalar da kavgaya dönüyor gerçi de nasıl yapıcam çıldıriim mi. kimse yok bu şehrde. şehri zaten hiç sevmiyorum kafa dağıtcak bi yer yok:(

eşim arada benden sonra yatar. benim hemen uykum gelir o tv izleyip yatmayı seviyor. ama arada sırada olmasına rağmen, birlikte yatağa girelim isterim. seni anlıyorum çok normal yani.

horlama konusundada kulaklık falan varmış. bu madenciler takıyormuş sanırım.. benm eşimde horlar bazen.

onu değiştiremiyorsan o kulaklıklardan denesen..

ayrı yatmayın yaa.. alışkanlık haline gelir.

ayrı yatmayın yaa.. alışkanlık haline gelir.

Ayrı yatmak ciftleri uzaklaştırır bir de... Küs bile olunsa o yataga girilmeli, insan belki derdini kelimelere dökemez ama beden dili devreye girer :)

gece batma falan yapmıyor değil mi.. yani rahatsızlık vermiyor..

Yok yapmıyor, arada bir tarafın düştüğü oluyor ama :) Ben bunu taktığımda dünyayla bütün bağlantımı kesiyorum, cınlama sesi de olmuyor.

Yok yapmıyor, arada bir tarafın düştüğü oluyor ama :) Ben bunu taktığımda dünyayla bütün bağlantımı kesiyorum, cınlama sesi de olmuyor.

hadi yaaa iyiymiş :) denemek lazım kimisinde çınlama olur, kimsinde olmaz ..

Eşin horluyor diye yanından kalkarak hatayı sen başlatmışsın canım üzgünüm..
Ne olursa olsun yatak ayırmamalı derler.
Bu eşler arasına soğukluk sorar,alışkanlık oldu mu önünü alamazsın böyle.
Senin yaşadığın şehirle de sorunun vardı diye hatırlıyorum.
Bunu da eşine ciddi yansıtmışsan, üstüne horluyorsun diye kalkmışsan
adam da kırılmıştır. Onu da anlamak gerek.
Bence sen başlattın sen düzelt bunu.
Git yanına güzelce konuş ben başlattım özür dilerim
horlama sorununa bir çözüm bulalım sensiz uyuyamıyorum.
Bir daha da hiç bir sebeple ayrı uyumayalım küs bile olsak..
Sen erkeksin bu konuya benden çok önem ver.
Bunu görmeye ihtiyacım var de..
İşe yarayacağını umuyorum..:26:

Benim eşim de çok horlar. neler denedik neler, hiçbiri fayda etmedi. Benim için ameliyat bile oldu adamcağız.doktor 5dklık bir iş dedi ameliyat saatler sürdü, iyileşmesi aylar aldı ama sonuç değişmedi:( yani boşuna çekti o kadar acıyı:(
halen rahatsız oluyorum ama elinden geleni yaptığı için kızamıyorum değil yatağı ayırmak uyandırmak bile istemiyorum. horlayarak uyuduğu zaman yorgun uyanıyor diye üzülüyorum sadece:(
eğer o gün mutlu bir şekilde uyumuşsak horlama filan duymuyorum:) ama gün içerisinde bir şekilde beni uyuz etmişse derin nefes bile alsa horladı sanıyorum:) kocamın demesine göre o zaten hiç horlamıyor benim duyduğum ses ona olan kızgınlığım:))

umarım horlamaya bir çare bulursunuz canım eşin ayrı yatmaya alışmasın evlilikte önemli bu diye düşünüyorum:31:

benim eşimde sırt üstü yatarken horlar ama kafasını çevirip yastıgını düzeltirsem horlamaz vede uyanırsa yastıgın düzeltirken ne yapıosun bile demeden ben horlamıorumki der:))))
uykuya dalınca sorun olmuyo tabi ama dalmadıysam rahatsız oluorum haliyle:))) yastıgını çeviriorum uyyana kadar uğraşıorum az itekliyip yan dönderiorum onunda elinde diil ama aramızda çokda sorun olmuyo şimdilik

canım sanırım tek sorun eşinin horlaması değil. sanırım aradığın bulamadın evliliğinde. horlama için eczanelerde kulak tıpası var. çok kullanışlı. sen böyle diyosun ama ya eşin? o da eşim benden ayrı yatmayı göze aldı, beni beğenmiyor diye düşünmeye başlamıştır. eşine de yazık.
umarım tek problem horultuur.
emin ol halledilmeyecek mesele yok. mutlu olmanı fırsatını kolla. eşine minik sürprizler yap ilişkiniz gittikçe düzelecektir.

Horlamak tek mi benim babam alttan üsten atış yapar ya.
Ama öyle böyle değil kükremesi.
Biryerde okumuştum soğan koklattığında horlama kesiliomuş
koklatmamla,soğanın yumruk yemesi bir olmuştu:9:

benim babam kendi horlamasından korkup kalkıp " noldu hanım noldu" diyecek kadar horlamayı bir yasam felsefesi haline getirmiş bir insan,

peki bu insanlar ne yapıyorlar?

Senelerdir babam annemin uykuya dalmasını bekler uyumak için, annem ise artık babamın horlamasını kanıksadı o kadar ki horlamadıgında babamı durter birşey mi oldu diye... uyuyamadıgı gibi olunca da kulaklıkla muzik dinler, hiç olmadı babama az don der, biraz tonunu alcalt der ( ve babam cidden " baba horlamanı azalt diyince bir alt tondan horlamaya başlar"

sonuc olarak eşinizi doktora goturebilirsiniz, tıkaç kullanabilir, kulaklıkla radyo, klasik muzik ( dinlendirir rahatlatır uykunuzun gelmesi için iyi bir fikir olabilir) dinleyebilirsiniz.

Back
X