burun bandı aldık o kesmiyor, dr a gittik ameliyet dedi ama önce zayflasın dedi, diyetisyene gittik, yok herşey aynı, eşimle evlendkten sonra hayatım çok daha zorlaştı, hayallerim hiç oldu, 7 gün çalıştı beni memleketine getirp yalnız braktı, yalnız yatrdı, yalnız h.sonları geçrdim. hiç birlkte yatamadık, gündzleri işe gidiyorum, geceleri de uyumaki,stiyorum ama dediğim gibi yanındayken horluyor, yanından kalkarsam ben sinir oluyorum eşimle neden yatamıyorum die, her yol uykusuzluk getrdi bana, bilemedim, çok soğuyorum, büütn sorunlar o kaynaklı gibi, bi yandan ailesine olan beklentilerini püskürtüyor, o beni çok mutlu edebilmiş gibi. başka başka sıkıntılar da var, ne ciicm ayı ne bişeyofffffff çok bunaldım kızlar çok
![]()
e yavrum senin derdin horlama değil ki. sen yanlış yazmışın ilk mesajnda :) eğer dediklerini yapmıyorsa bi süre serbest bırak, üstüne gitme. bazen inatlarından yapacakları varsa bile yapmazlar. bi süre ver 1 ay mesela ama hiiçç mızmızlanma. bi düzelme olursa ne ala. olmazsa da sızlanmadan etmeden al karşına ciddi ciddi konuş. ben çok mutsuzum sneii seviyorum falan diye yumuşak bi giriş yapıp anlat derdini.