Horlama ile ilgili çok farklı yorumlar geliyor. Mesela bazıları eşlerinin horlamalarında uyuyabildiklerini yada zamanla alıştıklarını belirtiyorlar.
Ama gözardı edilen birşey var, horlamanında dereceleri ve çeşitleri vardır.
Bazıları çok alçak sesle horlar, bazıları horladığında çift kapı bile kapatsanız sesleri gelir, bazıları horladıklarında kendi seslerine bile sıçrarlar, bazılarını dürtünce geçer, hatta bazıları var ki bağıra bağıra (abartmıyorum eşim böyle çünkü) horlar. Dürtmek ne fayda. Deprem gibi sallasam da uyanmaz :)
Eşi kısık sesle horlayan yada orta derecede horlayan biri ile mobilyaları titreten birinin horlaması bir olmadığı için asla mukayase edilemez. Bu yüzden kendini "e başkaları alışabiliyorsa benimde alışmam lazım bende de sorun olabilir" düşüncesi ile de şartlama. Tabi ki kilo verene kadar deniyebilirsin ama unutma. Zaten bazılarının uykusu da ufak bir seste bölünür, bazılarının da top patlasa bölünmez..
alışmaya çalışıyorum ama olacak gibi değil ki.yorgunluktan kolumu kaldırıp dürtecek gücüm bile olmuyor bazen öyle onu dinliyorum sesleri. biraz kendime gelnce ya dürtüyorum ya da kalkıp gidiyorum.ama korkarak uyanıyorum bu ses ne die. fazla fazla yani. senin eşin bağırarak horluyorsa sen nasıl yapıyorsun?
teşekkür ederim ilgine.