yoruldum bıktım usandım.....kursağımda kaldı herşey

Horlama ile ilgili çok farklı yorumlar geliyor. Mesela bazıları eşlerinin horlamalarında uyuyabildiklerini yada zamanla alıştıklarını belirtiyorlar.

Ama gözardı edilen birşey var, horlamanında dereceleri ve çeşitleri vardır.

Bazıları çok alçak sesle horlar, bazıları horladığında çift kapı bile kapatsanız sesleri gelir, bazıları horladıklarında kendi seslerine bile sıçrarlar, bazılarını dürtünce geçer, hatta bazıları var ki bağıra bağıra (abartmıyorum eşim böyle çünkü) horlar. Dürtmek ne fayda. Deprem gibi sallasam da uyanmaz :)

Eşi kısık sesle horlayan yada orta derecede horlayan biri ile mobilyaları titreten birinin horlaması bir olmadığı için asla mukayase edilemez. Bu yüzden kendini "e başkaları alışabiliyorsa benimde alışmam lazım bende de sorun olabilir" düşüncesi ile de şartlama. Tabi ki kilo verene kadar deniyebilirsin ama unutma. Zaten bazılarının uykusu da ufak bir seste bölünür, bazılarının da top patlasa bölünmez..

alışmaya çalışıyorum ama olacak gibi değil ki.yorgunluktan kolumu kaldırıp dürtecek gücüm bile olmuyor bazen öyle onu dinliyorum sesleri. biraz kendime gelnce ya dürtüyorum ya da kalkıp gidiyorum.ama korkarak uyanıyorum bu ses ne die. fazla fazla yani. senin eşin bağırarak horluyorsa sen nasıl yapıyorsun?
teşekkür ederim ilgine.

ayrı yataklarda yatmasanız bence önce mesela sen yatağa girip uyusan o geldikten sonra sende derin uykuda olacağın için belki o sesi duymazsın

ayrı yataklarda yatmasanız bence önce mesela sen yatağa girip uyusan o geldikten sonra sende derin uykuda olacağın için belki o sesi duymazsın

evet en çok ayrı yatmayı problem ettiğimden zaten bu kadar bunalıma girdim. ben önce gitsem de önce uyusam da saolsun uyandrmayı beceriyor. mesela gçenler de bi kaplıcaya gidelim die konuştuk 1 geceliğine ama inan ilk aklıma gelen uykuyu nasıl yaparız oldu söylemedm tabi ki ona bunu. ama yorgun dolaşmaktan yoruldum. balayında da tatilim zehri olmuştu ama elimden geldiğince kendim halletmeye çalıştım. uykusuz dolandım. leyla gibi. ama bu güzel günleri mahvetmiyim die sorun etmek istemedim. hatta ayrı yattık balayında. yan oda gibi bişey vardı oraya geçtm sinirlerm bozuk bi şeklde. oraya da geldi sesi. öyle geçiyor işte benm günlerm. takıntı yapmayayım die çok çabaladım alışırım die yanında yattım am hep yıpranan bölünen geceleri dolanan ağlayan psikolojisi bozulan ben oldum.

bi gün elma yiyordum eşim dedi off elma yeme sesnden sinir olurum dedi. benm çektiğim seslere maruz kalsa ne yapar dı acaba. aahhhhh aahhhh ezilen hep biz oluyoruz. bilerek ya da bilmeyerek yapsalar da katlanmak zorunda olanlar biziz.
ben onu gece dürttüğümde bile çok dürtüyorsun derse sinirlerim bozulur die kendimi tuttuğum çok oldu:(

onu aldım dişliği sipariş ettim spreyi de aldım burn bandı da aldım takarı zsıkarı zöyle yatarı zartık diye trip atıyor ya gel de delirme. kızlar yaptığı herşeyi dillendiriyor bu evlilk namına. ya bunları ben söylemeden yapması çözüm bulması gerekliyken beni rahatsz ettiğini düşnmesi evliliğimzn zarar gördüğünü düşünmesi gerekirken bulduğu çözmleri de bana sıralıyp takıp yatarız artık diyor triple. çok yoruldum kzılar. ağlıyorum bunları yazarken ne yapsa dilinde ne yapsa:(
iyilik görgüsüzü gibi. yaptığı şeyler kendine çok büyük görünüyor. aileme bile söylüyor,nerdeyim e şunu yaptım,işe bıraktım, güzel mesaj attım. bu evlilk için ben çabalıyorum falan diyor. halbuki duygusal bi ilişkide olması gerekenleri yapıyor bunlar söylenir mi diye kafayı yicek hale geliyorum. lafa gelince çok seviyorum diyor ama çabalamak ona zor geliyor.

ameliyat falan yapıyorlar bunun için diye biliyorum .. ayy benim babamda horlardı eskiden ama şimdi mesela hiç horlamıyor ... kendiliğinden geçti .... ama horlarken taa diğer odadan duyardım yaa çok sinir birşey ....

meğer aynı sorunu yaşayan ne kadar çok kişi varmış maalesef biz de de aynı sorun var eşim de horluyor, hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda gece sürekli burnunu kurcalıyor ve çok afedersiniz pisliğini çıkarıp atıyordu hemde yatağın içine ben yine de eşimin üstüne gitmedim mahvoluyorum 5 aylık evliyim ama atsan atılmaz satsan satılmaz ki ben eşimin uykusu gelince yolluyorum yatağa yoksa yatarsa kalkmıyor ve çok horluyor çözüm olurmu size bilmem ama ben eşime ortapedik visko yastık aldım şükür ki eskisi kadar horlamıyor hatta geçenlerde şehir dışında kaldık yastığını almayı unuttuk ortalığı inletti.:53:ölcem sandım çok iyi anlıyorum seni ama şu yastığı bir dene istersen.

meğer aynı sorunu yaşayan ne kadar çok kişi varmış maalesef biz de de aynı sorun var eşim de horluyor, hatta ilk evlendiğimiz zamanlarda gece sürekli burnunu kurcalıyor ve çok afedersiniz pisliğini çıkarıp atıyordu hemde yatağın içine ben yine de eşimin üstüne gitmedim mahvoluyorum 5 aylık evliyim ama atsan atılmaz satsan satılmaz ki ben eşimin uykusu gelince yolluyorum yatağa yoksa yatarsa kalkmıyor ve çok horluyor çözüm olurmu size bilmem ama ben eşime ortapedik visko yastık aldım şükür ki eskisi kadar horlamıyor hatta geçenlerde şehir dışında kaldık yastığını almayı unuttuk ortalığı inletti.:53:ölcem sandım çok iyi anlıyorum seni ama şu yastığı bir dene istersen.

kilolu mu eşin?çocuk gibi ne kadar yoruyorlar bizi. bizse sadece güvenmek ve huzurlu hissetmek istiyoruz.

Bayağı zor olmalı ya. İnsan uykusunu alamayınca asabi asabi dolaşmaya başlar bir de, her şey gözüne batar.
Üstelik ayrı yatıyorsunuz, başlı başına soğuma nedeni. Ayrı yatmayın bana kalırsa hem kendiniz, hem de eşiniz için çözümler aramaya devam edin.
Aslında geceleri kulaklıkla müzik dinleyip, yüksek sese alıştırabilirsiniz kendinizi. Bir nevi eşinizin horultusuna. svl22'nin dediği gibi yastık da bir çözüm olabilir.
Birisi eşinizden kilo vermesini istemenizin bencillik olduğunu söylemiş. Orası hiç de öyle olmuyor.
Eşinizden sizin için, ikinizin iyiliği için fedakarlıkta bulunmasını istemeniz bencillik olamaz.
Siz ayrı yatarken veya sen uykusuz kalırken geceleri onun horul horul uyuması bencillik olur asıl. Onun için, asla pes etme. Her gün "hadi" demek zorunda kalsan bile.
Ne demişler, "zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır!"
Umarım her şey yoluna girer ve siz de sarılarak mışıl mışıl uyursunuz.
:55:

Son düzenleme:
kilolu mu eşin?çocuk gibi ne kadar yoruyorlar bizi. bizse sadece güvenmek ve huzurlu hissetmek istiyoruz.

evet canım eşimin boyu 185 kilosu 98 devasa bişi gece uyuduğu zaman imkanı yok nerde uyursa uyusun kaldırmak çok zor ve horlması öle kötü ki dediğim yastığı bir dene istersen ben ilk zamanlar mp3 playerda denedim taktım onu kulağıma onla uyudum. Yalnız değilsin canım üzülme sakın olur mu?

bir sabır iki sabır üçüncüde vur yatır demiş atalarımız, insan uykuyu alamayınca sinirli oluyo, beyin dinlenmiyo vücut dinlenmiyo nolucak, benim eşime diş gıcırdatır ama o rahatsız oluyo bu durumdan, diş için bi aparat varmış ondan alalım dedi, ben daha ziyade altında psikolojik bi neden varsa diye endişeleniyorum, niye sıkıyosun kendini diyorum farkında değil

şu buruna yapıştırılan bantlar varmış yaaa.deneseniz bir acaba faydası olurmu:26:çok zor bişey valla.ben tık sesine uyanan biri olarak allah yardım etsin diyorum arkadaşım

burun bantları yakkaşık 20 tl ve içinde öle çok yok bizde denedik ama pek faydası olmadı geçici bir çözüm gibi. Çok zor çoook.

şu buruna yapıştırılan bantlar varmış yaaa.deneseniz bir acaba faydası olurmu:26:çok zor bişey valla.ben tık sesine uyanan biri olarak allah yardım etsin diyorum arkadaşım

evet aldık ondan da aldık dün de taktı önceki gün de ama gece ben defalarca uyanıyorum. boğaz spreyi de almış ben isyan edince. onu da sıktı ama yok horluyor. işte bi ağız protezi var bu gece onu kullanacak ama o da dişleri baya yoruyor.bu gece ona da başlııcak.umarım kullanabilir. her yerime bişey takıyorum işte diyor.sanki bana trip atar gibi:(
şu an bile çok yorgunum. işteyim. artık uykusuzluktan ve moral çöküntüsünden yürürken bastığım yerler boşluk gibi. eşimle gülümseşerek uyanmadık biz hiç. ben ısrrala yanında kalsam da o gülerek uynadı ama ben hep tahammül ediyorum uykusuz kalıyorum yanında yatma uğruna. bazen artık sabah hava aydınlanmaya başlayınca dayanamz oluyorm kalkıyorum ama salonda da gce boyu kendimi sıktığım için tekrar uykuya dalmakta çok güçlk öekiyorum hatta dalamaıyorum.
çok dikkatsiz oldum ki ben cin gibiyim derdm hep. annemin yaramaz kzıydım şimdiyse iyi değilim......
Allah bu derdi çekenlerin yardımcısı olsun. evlenrken hiç düşünemediğiz sorunlar evlendkten sonra ortaya çıkıyor.

bende hamileyken horlardım. hamilelikle aakalı yani aşırı kilo artışı vs. horlatıyodu. hatta bazen uyanınca boğazımın ağrıdığını hissediyodum. eşim uyandırıp horluyosun falan diyince yada sabah amma horladın diyince çok utanıyodum. eşimde yorgun olunca horlar. aslında horlamaz çünkü ona sorarsan o horlamaz ben rüyamda görmüş olurum :)))))))))))

evet en çok ayrı yatmayı problem ettiğimden zaten bu kadar bunalıma girdim. ben önce gitsem de önce uyusam da saolsun uyandrmayı beceriyor. mesela gçenler de bi kaplıcaya gidelim die konuştuk 1 geceliğine ama inan ilk aklıma gelen uykuyu nasıl yaparız oldu söylemedm tabi ki ona bunu. ama yorgun dolaşmaktan yoruldum. balayında da tatilim zehri olmuştu ama elimden geldiğince kendim halletmeye çalıştım. uykusuz dolandım. leyla gibi. ama bu güzel günleri mahvetmiyim die sorun etmek istemedim. hatta ayrı yattık balayında. yan oda gibi bişey vardı oraya geçtm sinirlerm bozuk bi şeklde. oraya da geldi sesi. öyle geçiyor işte benm günlerm. takıntı yapmayayım die çok çabaladım alışırım die yanında yattım am hep yıpranan bölünen geceleri dolanan ağlayan psikolojisi bozulan ben oldum.

bi gün elma yiyordum eşim dedi off elma yeme sesnden sinir olurum dedi. benm çektiğim seslere maruz kalsa ne yapar dı acaba. aahhhhh aahhhh ezilen hep biz oluyoruz. bilerek ya da bilmeyerek yapsalar da katlanmak zorunda olanlar biziz.
ben onu gece dürttüğümde bile çok dürtüyorsun derse sinirlerim bozulur die kendimi tuttuğum çok oldu:(

canım ya dr.gitse bunun bir nedeni vardır uyku labaratuarı diye birşey duymuştum bir arkadaştan bir görüşsen doktorla vardır bir çözümü

burun bantlarından denedinizmi hiç=?

evet denedik ama dediğim gibi öncelikle kilo vermesi lazım......bi şey fayda etmiyor ki.bu gece de ayrı yattık. zaten 6 gün çalışıyor 7 ydi 6 ya zoraki düşürdük isyanımla. h. sonu tekim h. içi iş yeri zaten sıkıntılı geceleri de böyle sıkıntılı geçiyor.ve çok takıyorum çok.. bu şehir de beni boğuyor. kızlar lütfen söyleyin bütün bunlar boşanma sebebi olur mu cinnet geçirecek gibi oluyorum. zorla geldm bu şehre ama geldiğimn karşılığını hiç bi şeklde alamıyorum. alışamıyorum kimsem yok. eşim çok yoğun çalışıyor. üsütne bi de sana bunu aldım senin için bunu yaptım falan diyor ben şikayet etitiğimde de ne ayıp yaa...

bazı arkadaşların dediği gbi tek horlama bile olsa problem olan şey, çok büyük bi sorun ama benm başka da bi çok sorunum var. napıcam bilemiyorum eşime çok kızgınım. ilgilenmiyor diyemem ama beni çıldırttı ilk 5 ay her h.sonu evde yalnızdım.hepdi kalıcı sinir bırakıyor bende. ben burda çok zorlanıyorum. ve benm için yaptıklarını söylemesi beni delirtiyor.yiicek namına aldıığı şeyleri benmle iki saat sarılar tv izlediğini falan söylemesi beni delirtiyor. benim de maaşım iyi. ama herşeyi kendi yapıyormuş gibi söylüyor. komplekse mi girdi acaba diyorum. ailesi burda annesi de problem. ona girsem uzzaarrr gider. her gün uykusuz bunalımda ve ağlıyorum. ben böyle oldukça da eşimle akşmları tek kelime etmiyoruz. herşeyi ben sindiricem ben çözücem ondan beklersem beceremiyor.ama benm bu evlilkteki karım ne o halde diyorum. sorunların içine mi düştüm. kimsem yok neye tutunacağımı şaşırıyorum...
boşanma sebebi olurmu kızlar. bi sene bile olmadı evleneli....çok asabileştim:(

ben de aynı senin gibiyim. benim eşim de sürekli ve çok fazla horluyor. ben de elimde bi yastık oda oda dolaşıyorum. gerçekten çok sinir bozucu. sabahları yorgun ve sinirli uyanıyorum. tüm gece bunu kafama takıyorum. ama çözüm bulanıyorum. gerçekten bizde evleneli neredeyse hiç birlikte uyuyamadık. hep ben başka odalarda uyuyorum. bu konuda yalnız değilmişim.
maalesef ne o burun bantları ne yüksek yastıklar hiçbişey fayda etmiyor. doktor da zayıflaması gerektiğini söyledi ama o git gide daha da kilo alıyor.
ne yapacağız biz yaaa ????? allah yardımcımız olsun :((((((((

sevgili "nerdeyim" üyesi. maalesef 100 adet cevap hakkım dolmadığı için sana özelden mesaj yazamıyorum. nasıl ulaşabilim ki sana. mesajını aldım ama cevabım gitmedi sana :(((

Son düzenleme:
kızlar deliricem yaa artık çözüm aramaktan vazgeçtim.
eşime hakaret edicek kadar öfke ve hevesleirm içimde kalmış durumdayım.
napıcam bilmiyorum hergün boşanırsam nasıl bir hayatım olur, boşanmak için geçerli sebeplerim var mı diyorum kendime.
hele kavgalıyken eşim y.odanın yolunu tamamen unutuyor. zaten içimde çok birikmişlikler var. artık o da yanımda kendini kötü hissediyor oalbilir belki de ama yine gelsin istiyorum yatağa.
özellikle kavgalıyken artık hiç gelmez oldu. şiddet uygulayacak kadar sinirleniyorum artık mutlu uyanamamayai eşimle isteidğim paylaşımları yaşayamamaya. hep onla evlendim diye başıma geldi bütün bunlar diye eşime hakaretler yağdırıp şiddet uygulamak istiyorum. herşey kursağımda kaldı.
napıcammmmmmmmmmmmmmm

Back
X