• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz bunu nasıl aşıcaz

biz de denedik bant sprey her türlü şey. geniz eti sarkması var mübarek o küçük etten ne kadar ses çıkıyormuş. ben de bu tıkacı gidip alıcam çıkışta. pamukla flan yatmıştım da çok acıtıyor kulağımı.
genizini ustura ile kazıyıp tertemz edesim var

eşinden ayrı yatanlar başlıklı bi konu açılmış ama bana yardımcı olmanızı istediğimden bir de ben kendmle ilgili açıyourm. kızlar çıldırıcam yaaa, hiç mi şey normal gitmez bu evlilkte en temel şey olan aynı yatağı paylaşmak bize çok zor geliyor.eşim fena horluyor ben yanından kalktım bi süre. o da sen kalkma ben direk salonda yatarım dedi bi süre. hep uyuyakaldı salonda. kavgalıysak zaten hak getire aynı yerde yatmayı. dr a götrdüm zayflaması için bişeyler yapmaya çalştım yürüyüş bandı aldık ama yok .
çok sık da kavga eder olduk 7 aylık evliyiz ama bişey anlamadım gerçekten. bunalıma girdim denebilir. anlaşamıyoruz.sorunlarımızı tek tek anlatmııcam ama ben y.odasında sabaha kadar ağladığım günleri bilrim. ayrı yattığımzda sinirimden bildiğinz uyuyamıyorum. artık gözlerim kan çanağı oldu iş yernde kmsenin yüzüne bakamıyourm. bu evlilk beni tatmin etmiyor. çok soğudum herşeye lanet etmeye başladım. ya en temel şey yaaa sarılıp uyumaktır. yok yok yok:(

sen horluyor ve ayrı yatıyoruz demişsin ya 3 aylık bebeğim var bütün gün onla uğraştığım için çok aşırı yorgun oluyorum huysuzbir bebek eşim gece 1 de yatakta aldı ayağına sallayıp uyutmaya banada sen yat dedi ben bir horlamışım adam hem benim yastığımla uğraşmış hemde kızımızla sabah da işe gidecek düşünün daha çok yeni evlisiniz birbirinize yeni yeni adepte olacaksınızz bu sıkıntı ne kii daha neler var neler birbirinize ılımlı anlayışlı olun sorun çok büyükse komşulardan şikayet geliyorsaa bir kulak burun boğaz doktoruna görünsün et fln olabilirr..

biz de denedik bant sprey her türlü şey. geniz eti sarkması var mübarek o küçük etten ne kadar ses çıkıyormuş. ben de bu tıkacı gidip alıcam çıkışta. pamukla flan yatmıştım da çok acıtıyor kulağımı.
genizini ustura ile kazıyıp tertemz edesim var

Aylar oldu sana tıkaç al diyeli :) cidden işe yarıyor şaka yapmıyorum.

diş gıcırtısıyla uykuda konuşmaya çare var mı, artık bayılacam uykumu alamamaktan bende tık sesine uyanan bi tipim, gece boyu galatasaray maçının gollerini pozisyonlarını dinledim abartmıyorum :52:

Aylar oldu sana tıkaç al diyeli :) cidden işe yarıyor şaka yapmıyorum.

amonra bi tıkaç paylaşmış dün çıkışta eczanelere sordum her biri depolara sordular ama memleket küçük ne gezer burda öyle kaliteli ürün. hepsinde uyduruk bi marka ama hepsinde aynısı. internetten alıcam bugün inş.ben bi dönem kullanmıştım açıkcası hiç sevmiyorum çok ciddi rahatsz ediyor beni bir de sesleri yine de duyyodum ama umarım işe yarar artık............... yine uykusuzm ve işe geldim ve bi dolu yapmam gerekn acil işler var:(...
iyi ki varsınız arkadaşalr. hepinize çok teşekkür ederim.. şu tıkaç umarım en sadık dostum olur onun sayesinde de eşim .....

Tıkaç dediğiniz böyle ucu mıknatıslı nal gibi bir şeyse ve burun deliklerine geçiriliyorsa benim eşim de kullandı ve gerçekten etkisi var. Ancak kendi burnunda bir cismin olmasından rahatsız olduğu için kullanmayı bıraktı. Fiyatı da çok uygun 15TL gibi bir şeydi geçen yıl.

Tıkaç dediğiniz böyle ucu mıknatıslı nal gibi bir şeyse ve burun deliklerine geçiriliyorsa benim eşim de kullandı ve gerçekten etkisi var. Ancak kendi burnunda bir cismin olmasından rahatsız olduğu için kullanmayı bıraktı. Fiyatı da çok uygun 15TL gibi bir şeydi geçen yıl.

maalesef kendimz için tıkça kulak tıpası yani. benm eşim de orasına burasına bişey sokmaktan rahatsz olyo. ama onun yüüznden ben sokcam kulağıma. umarım yumuşacık bişeydir..

Yok hani fabrikada kullanıyorlar ya sesten rahatsız olunmaması icin, burun deliklerine değil kulak deliklerine takılıyor sıfır ses :)

Ayrıca itina ile erkeğin burun deliklerine bişiler sokulur :1:

şundan işte sen bilirsin Eki Görüntüle 657019

amonra bi tıkaç paylaşmış dün çıkışta eczanelere sordum her biri depolara sordular ama memleket küçük ne gezer burda öyle kaliteli ürün. hepsinde uyduruk bi marka ama hepsinde aynısı. internetten alıcam bugün inş.ben bi dönem kullanmıştım açıkcası hiç sevmiyorum çok ciddi rahatsz ediyor beni bir de sesleri yine de duyyodum ama umarım işe yarar artık............... yine uykusuzm ve işe geldim ve bi dolu yapmam gerekn acil işler var:(...
iyi ki varsınız arkadaşalr. hepinize çok teşekkür ederim.. şu tıkaç umarım en sadık dostum olur onun sayesinde de eşim .....

Sana hem kızıyorum hem kıyamıyorum yaaa. Cidden bak. Elimde olsa ben göndericem sana burdan :)

Huzursuz uyku, eşe uzaklık insanın psikolojisini bozar. İnşallah caresini bulursun.

Sana hem kızıyorum hem kıyamıyorum yaaa. Cidden bak. Elimde olsa ben göndericem sana burdan :)

Huzursuz uyku, eşe uzaklık insanın psikolojisini bozar. İnşallah caresini bulursun.

kızma bana gerçekten...
walla bak dün gece yanında yattım, yarı uykulu yarı uyanıktım ama sabah düne göre daha iyi kalktım ya 3 ya 5 saat uyyom fazla değil çok uykusuzm ama eşimle yatmak çok isityorum. yıllarca bunun hayalini kurdum bennnn:(
ben bu konunun üstüne gittikçe eşim de bi tuhaflaştı artık.

kızma bana gerçekten...
walla bak dün gece yanında yattım, yarı uykulu yarı uyanıktım ama sabah düne göre daha iyi kalktım ya 3 ya 5 saat uyyom fazla değil çok uykusuzm ama eşimle yatmak çok isityorum. yıllarca bunun hayalini kurdum bennnn:(
ben bu konunun üstüne gittikçe eşim de bi tuhaflaştı artık.

Diyorum yaa niye söyle davranmıyo diye kızıyorum sonra da onun sartları farklı diye sarılıp teselli edesim geliyo :1:

Eşin de kendini suclu hissediyordur, o istemez mi sana sarılıp sabaha kadar uyumayı. Az uyumak, üstelik böyle bir sebeple insan sağlını bozar. İnternette kesin bulursun bir arastır bakalım.

Diyorum yaa niye söyle davranmıyo diye kızıyorum sonra da onun sartları farklı diye sarılıp teselli edesim geliyo :1:

Eşin de kendini suclu hissediyordur, o istemez mi sana sarılıp sabaha kadar uyumayı. Az uyumak, üstelik böyle bir sebeple insan sağlını bozar. İnternette kesin bulursun bir arastır bakalım.

ya mesela bak dün sabah eşime dedm ki artık şu uyku merkeznden git de randevu al hangi dr a gittysek mutlaka bi gece yat daha net olur demişlerdi,.
kaç kere dedm git randevu al die. dün sabah da dedm güzelce. ok dedi. sonra beni işe bıraktı babası aramış bilmem kimin kiminin kimini bi önceki akşam ilçeden burya acile getrmişler. eşimi de babası eve çağırmış akrabalar burda gel die. koşa koşa oraya gtmiş eşim. aylardır yapması gerekn şeyi dün sabah hatrlattım ve yine yapmamış. o yoğun bakımdaki kadını eşim tanımaz etmez. birine bişey olunca tüm sülale evde toplanınca sanki yoğun bakımdaki kadın iiileşecek. yarım saat geç gitseymiş randevuyu alıp da öyle gtseymiş. böyle önem sırasını eşim şaşırdıkça ondan da ailesinden de soğuyorum. ben de kulak tıpası derdine düşüyorm birlkte yatamıyorz die bunalıma giriyorum ama eşimi ittirmezsem dürtmezsem o hayatından memnun. gel de delirme. yanında yatarken de benm çabamla yatıyorum yanında die sinir geliyor bana:((((
haksızmıyım. yani babası çağırmış oraya gitmiş yoğun bakımda hasta vardı dio. ya hasta var da siz evde kebap derdine düşmüşsünz. kızdm biraz yoğun bakımdaki kadını kıskanıyorsun diyor.
amaannnnn mayracım o kadr çok böyle ayrıntı var ki. akşam da yanıma gelmiş. iç çekiyor bilmem ne üzgün gibi. biz nie bu kadr farklıyız diyor... oooooffffff delircem.... ayrı yatma probleminin farklı karakter olmayla ne alakası var dedim....

kızlar benim olaylar öyle bi boyut aldıki anlatamam eşimi evden kovdum dün defol gözüm görmesin seni dedi tartakladım o da beni aynı şekilde ama daha güçlü olduğu için koluma vurdu ilk kez vurdu hala üç parmak izi var... nedeni ne gelince dün hani konuşmadık kötü aramız ya bu nette takılıyodu ben yattıktan sonra on onbes dakika faceden nerden bulduysa çıplak çıplak fotograflara bakmış bende eve gelene kadar bişi demedim yemegini yeni

actım pcyi gel buraya die bağırdım ne bunlar die gösterdim suçlandı işte sen bana soğuk olursan bakarım bnde dedi bende defol git ne halin varsa gör diye kavgaya tutuştuk işte bas bas bağırdım millet duyacak die agzımı filn kapattı ittim onu vurdum işte güvendiğim adam sen misin bugün bunu yapan iki gün konuşmazsam gidip aldatırsın filn dedimmm işte vurunca koluma daha çok bağırdım aglayarak o da çekti gitti

sonra msj filn attı şarkı adı yazıyo dinle diyo filn hiç cevap vermedim ben evde yalnız başıma çok korkarımmm ışıkları yaktım yatağa gectim uyuyumm biraz diye çok ağladım üzüldüm uyuyamadım korktum saat 1 e geliyodu msj atmış gidecek hiç bi yerim yok geliyimmi die cvp vermedim yarım saat sonra çıktı geldi odaya girdi kafama yorganı çektim gitti odada yattı hüç yüzünü görmek istemiyorum
arkadaşın konusunu dağıtmayım diye buraya copyledim canım.
eşinde kayınvalidende seni kendileri gibi yapmaya,değiştirmeye çalışıyorlar.
kendi üzerinden sana laf söylemeler,iğnelemeler bence çok çirkin nerdeyim.
olayı fazla alevlendirme ama eşine bundan vazgeçmelerini yoksa burda yaşamak istemediğini
iyice bunaldığını söyleyebilirsin.bunların dışında 1 hafta geçmiş.telefonla bir geçmiş olsun diyebilirdin.
gönül koymaları normal ama bunu farklı bir şekilde dile getirmeleri yanlıştı

arkadaşın konusunu dağıtmayım diye buraya copyledim canım.
eşinde kayınvalidende seni kendileri gibi yapmaya,değiştirmeye çalışıyorlar.
kendi üzerinden sana laf söylemeler,iğnelemeler bence çok çirkin nerdeyim.
olayı fazla alevlendirme ama eşine bundan vazgeçmelerini yoksa burda yaşamak istemediğini
iyice bunaldığını söyleyebilirsin.bunların dışında 1 hafta geçmiş.telefonla bir geçmiş olsun diyebilirdin.
gönül koymaları normal ama bunu farklı bir şekilde dile getirmeleri yanlıştı

canım benim değil de arkadaşın konusunu copylemişsin.
tamam arayabilrdim ama eşimle ciddi kavgalıydık benim babamında beyninde sıkıntılar çıktı koşturuyolar dr. dr. şu ara.kendiler de babamı aramadı. hatta eşim sormuyor bile bana nasıl diye ne oldu die. çünkü kendi annesi babasıyla aynı şehrdeyz ve bunaldım hastalıklarından ve küçük birşeyi bile çok büüykmüş gibi abartıp kenetleniyorlar.ben de artık sormuyorum ilgilenmiyorum sanki hastalıklarının suçlusu benmişim gibi. ben dış kapı mandalıyım ya bana ispat çabası hep o kenetlenmeler.. o kadar küçülüyorlar ki gözümde.
walla kv m de sürekli hasta. sürekli peşinde koşmamı istiyolar. ama böyle onlar bekledikçe benm tüylerim diken diken oluyor. kb m normalde nötr dü bana karşı ama eğer dün akşam ben geliyorum die gittiyse çok büyük hata yaptı. beni delirtecekler. bu soğuk savaştan yoruldum eşimle açık açık konuşmak itiyorum. ezikliklerinden sıkıldım:( eşime ısrarla sorsam mı nereye gitti baban die.

canım benim değil de arkadaşın konusunu copylemişsin.
tamam arayabilrdim ama eşimle ciddi kavgalıydık benim babamında beyninde sıkıntılar çıktı koşturuyolar dr. dr. şu ara.kendiler de babamı aramadı. hatta eşim sormuyor bile bana nasıl diye ne oldu die. çünkü kendi annesi babasıyla aynı şehrdeyz ve bunaldım hastalıklarından ve küçük birşeyi bile çok büüykmüş gibi abartıp kenetleniyorlar.ben de artık sormuyorum ilgilenmiyorum sanki hastalıklarının suçlusu benmişim gibi. ben dış kapı mandalıyım ya bana ispat çabası hep o kenetlenmeler.. o kadar küçülüyorlar ki gözümde.
walla kv m de sürekli hasta. sürekli peşinde koşmamı istiyolar. ama böyle onlar bekledikçe benm tüylerim diken diken oluyor. kb m normalde nötr dü bana karşı ama eğer dün akşam ben geliyorum die gittiyse çok büyük hata yaptı. beni delirtecekler. bu soğuk savaştan yoruldum eşimle açık açık konuşmak itiyorum. ezikliklerinden sıkıldım:( eşime ısrarla sorsam mı nereye gitti baban die.

yeni farkettim farklı bir mesajı copylemişim :1:
babanı aramaması da hoş olmamış.kayınvalidenler neysede eşin aramalıydı.
ama bilemiyorum aranızdaki ilişkiyi.belki sen şimdiye kadar aramadığın için,
o da seninkileri aramamış olabilir.ama sağlık bu sonuçta,bunu inada bindirmek doğru değil.
evliliğin ilk zamanları, eşler arasında güç yarışı oluyor genelde.inşallah bunu fazla yara almadan atlatırsınız.
ben genelde içime atamam böyle şeyleri.
sinirli bir şekilde değil de uygun bir zamanda,lafı açıldığında
bu tarz yaklaşımların beni daha da soğuttuğunu,yapmak istesem bile
içimden artık gelmediğini,iğnelemelerden hoşlanmadığını,bu şehirden iyice
soğuttuğunu,yıprattığını ayrıca babanında o gün eğer
bu yüzden evden gittiyse bu tarz şeylerin hoş olmadığını söylemelisin.
Allah yardımcın olsun.belki ailesi bu kadar müdahale etmese,seni değiştirmeye
çalışmasalar daha mutlu olurdun bu şehirde

yeni farkettim farklı bir mesajı copylemişim :1:
babanı aramaması da hoş olmamış.kayınvalidenler neysede eşin aramalıydı.
ama bilemiyorum aranızdaki ilişkiyi.belki sen şimdiye kadar aramadığın için,
o da seninkileri aramamış olabilir.ama sağlık bu sonuçta,bunu inada bindirmek doğru değil.
evliliğin ilk zamanları, eşler arasında güç yarışı oluyor genelde.inşallah bunu fazla yara almadan atlatırsınız.
ben genelde içime atamam böyle şeyleri.
sinirli bir şekilde değil de uygun bir zamanda,lafı açıldığında
bu tarz yaklaşımların beni daha da soğuttuğunu,yapmak istesem bile
içimden artık gelmediğini,iğnelemelerden hoşlanmadığını,bu şehirden iyice
soğuttuğunu,yıprattığını ayrıca babanında o gün eğer
bu yüzden evden gittiyse bu tarz şeylerin hoş olmadığını söylemelisin.
Allah yardımcın olsun.belki ailesi bu kadar müdahale etmese,seni değiştirmeye
çalışmasalar daha mutlu olurdun bu şehirde

ben de dayanamıyorum artık eşimle soğuk savaşa. gerçekten de onlar olmasa tabi ki çok daha mutlu olurduk. ben senle mi evlendm aileni mutlu etmek için mi dediğim olmuştr eşime. kimsenin olmadığı bir yere yerleşmek istiyorum yaaaaa. beklentilerden nefret ediyorum. eşimin annesi eşimin ruhunu kendi şekillendirmiş resmen. kb mın neden evde olmadığını ısrarla sormak istiyorum eşime.... evet ben pek aramadım ailesini hastalıklarında vs. ama aramak da istemiyorum annesi sürekli hasta çünkü. bıktım

değişmek zorunda değilsin.tavrını belli et
ama annesini aramaman bence yanlış olmuş.
her zaman hasta diye bir neden olamaz aramaman için.
benimde annem hasta.elden bişey gelmiyor sonuçta
şahsen yengem de senin gibi düşünse bende çok üzülürdüm.
hastayken telefon eder geçmiş olsun dersin.evine düzenli gitmek zorunda değilsin.
onlarda yavaş yavaş kabullenirler zaten.

bence yatakları ayırmak çözüm değil evlikte en önemli şey birlikte uyumak sarılmak ilk yatak ayırmakla başlayan sorunlar daha buyuk sorunları doğurur araya soğukluk girer. eşinle konuşmayı dene sorunlarınızı birlıkte çözün olmuyorsa olmuyordur zaten...

değişmek zorunda değilsin.tavrını belli et
ama annesini aramaman bence yanlış olmuş.
her zaman hasta diye bir neden olamaz aramaman için.
benimde annem hasta.elden bişey gelmiyor sonuçta
şahsen yengem de senin gibi düşünse bende çok üzülürdüm.
hastayken telefon eder geçmiş olsun dersin.evine düzenli gitmek zorunda değilsin.
onlarda yavaş yavaş kabullenirler zaten.

çok haklısın aramak lazım elbet ama bak çalıştığım yerde bi kadın geçen hafta rahatszlandı rapor almış 2 defa aradım ben o kadını. sonra kendime dedim ki nerdeyim bak doğru düzgün tanımaz etmezsin işyerindeki kadını 2 defa aradın da kv ni b.anneyi neden aramadın diye kendime söylendim. ama inan gözleri üzerimde ve beni mecbur gördükleri için ne elim telefona gidiyor ne de eşime sormak sitiyorum nasııllaar diye. ama soruyorum eşime. aramasam da....
galiba bende biraz da bu şehre gelmemzde onların da etkisi var düşüncesi var. bu beni çıldırtıyor. ve onların egolarını tatmin etmek istemiyorum. bir de eşimle sıkıntılıyız elim gitmiyor işte.... yanlış belki ama aramasam da mutlu değilim zaten doğru olan bu diyemiyorum kendime. kendime rağmen, karakterime aykırı davranıyorum esasında.
ama akşam kv mlere gitiğimzde kb m bana tavır almak için evde değildiyse?????????? bunu çoooooook merak ediyorum

bence yatakları ayırmak çözüm değil evlikte en önemli şey birlikte uyumak sarılmak ilk yatak ayırmakla başlayan sorunlar daha buyuk sorunları doğurur araya soğukluk girer. eşinle konuşmayı dene sorunlarınızı birlıkte çözün olmuyorsa olmuyordur zaten...

bence de çok önemli birlikte yatmak,beni gerçekten çok hırçınlaştırıyor bu ayrılık ama eşim sanırım tam olarak anlayamıyor bunu. ama hem problemlerimiz var hem de yanında yatarken eziyet çekiyorum kafayı yiicek gibi oluyorum.
hoş salona geçsem de uyku yok. psikolojim iyice bozuldu sanırım....

Back
X