Merhaba arkadaşlar dün akşam saat 8gibi biz salonda çocukla oynarken hırsız girmiş yatak odasına Biz içerde çocukla oynuyorduk eşimle televizyon da açıktı haliyle baya ses vardı evde o yatak odasına girmiş kapıyı da kapatmış
ben yarım saat önce bez almak için odaya girmiştim belki o anda odadaydıben bezi aldım çıktım çok geçmedi aradan yarım saat sonra tekrardan odaya girdim heryer karman çorman önce algılayamadım hırsız girdiğini çocuk ne ara çekmeceleri dağıttı diye düşünürken kafama dankkkk etti hırsız girmiş diye eşime Koştum salona ikimizde şoktaydık hemen sağı solu kontrol ettik çocuğa en son takılan çeyrek vardı çekmecede onu almış her yeri kurcalamış dağıtmış defolup gitmiş adi herif aklıma türlü türlü seneryolar dün akşamdan beri ya bebeğim uyuyor olsaydı odada sese uyansaydı o panikle bişey yapsaydı yavruma yada o içerde kurcalanırken ben çocuğu uyutmak için kucağımda çocukla dalsam karşılaşsaydım yine panikle saldırsaydı bize yada eşim bi anda odaya dalıp Onunla karşı karşıya gelseydi yani herşey olasıydı çok şükür olmadı ama psikolojik olarak berbat Durumdayım eşim vardiyalı çalışıyor gece gittiği zamanlar oluyor şimdi biz nasıl yalnız kalıcaz bu Psikoloji ile kafam çok karışık hemen kapıya Demir yaptırmak için sipariş verdik ama hırsıza engel koymak ne mümkün isterse istediği yere giriyorlar engel tanımıyorlar offf ben ne yapayım şimdi kafam allak bullak oldu varmı Başına gelen nasıl atlattınız
Balkon çok yüksekte deil yani destekle tirmanilabilir bende çocuğu uyutmadan odayı havalandırmak için açmıştım kapıyı biraz ona davetiye çıkarmışım farkında olmadan yani o saatte bu cesaret nedir çıldırdı insanlar gözlerini karartmışlar resmenKapınız kilitli değil miydi ya da 1. Katlarda filan mısınız nasıl girdi? Binadan biri de olabilir giren kişi. Geçmiş olsun. Ben eşim evdeyken bile kapıyı kilitliyordum diye benle dalga geçiyordu la hale bak..
Etraftan kimse görmemiş mi peki? O saatte her yer çok kalabalık olur çünkü.Balkon çok yüksekte deil yani destekle tirmanilabilir bende çocuğu uyutmadan odayı havalandırmak için açmıştım kapıyı biraz ona davetiye çıkarmışım farkında olmadan yani o saatte bu cesaret nedir çıldırdı insanlar gözlerini karartmışlar resmen
Düşünmüyor değilim şuan ama bu pandemi elimi kolumu bağladı evden dışarı çıkmazken evi komple tanımadığım insanlara taşıtma fikri riskli geliyor dün akşamdan beri yatak odasını kırkladim resmen heryere dokunmuş olma fikri deli ediyor insaniÇok geçmiş olsun. İmkanınız varsa evi değiştirin. Ben de yatarken hep kapıları falan kilitlerim. Ne olur ne olmaz.
Onu bende anlamadım yani hava iyiydi genelde yan bina hep dışarda olur dün kimsenin çıkmayası gelmiş sadece karşı balkonda oturan vardi onlarda görmemiş aksi gibi binanin dış ışıklarıda dün kapalıydıEtraftan kimse görmemiş mi peki? O saatte her yer çok kalabalık olur çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?