- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Bakis aciniza hayran kaldim. Sehveti olan oruc tutsun ha? O zaman niye 2 kere masturbasyon yapmak yerine 2 gun oruc tutmadiniz
Tutsun ben mi diyorum islam alimleri dior. Zinadan uzak durmak icin oruc tutun diyorlar. Tabi bu inanclilar icin gecerli. Sizi bilemem.
Ben size ne soruyorum siz bana ne diyorsunuz? Hanimefendi madem ki sehveti olan oruc tutsun gibi bir soylemde bulunuyorsunuz o halde neden "2 kere masturbasyon yapmak " yerine siz oruc tutmadiniz diyorum...
Ben arkadaslığımıza dostluğumuza uzun uzun hersryı konusabılıyor olmamıza ve bunun verdıgı aska ınanarak evet dedım. Şimdi evliliğin rutınınıde sevdım. Esımın sosyal hayatına saygı duyuyorum oda benımkıne. Tartısmalar kavgalar anlasmazlıklar oluyor illaki ben o anlarda onu sevdıgımı unutmadan davranıyorum bunu da esımden öğrendım. Evllik buyuk fedakarlık gerektırıyor bayan olarak cokca ödün verıyoruz. Rabbım aynı yastıgı paylastıgı insana yuregını kapatacak kadar sevgısızlestırmesın.Herkese merhaba
Son zamanlarda giderek ilgimi ceken "mutsuzluk" konulari kafami kurcalamaya basladi.
Ben de evlenmis ama mutsuz olan biriyim.
Ama benim evliligim zaten mutsuz baslamisti. Bir cogunuz (ben dahil bazilari haric) severek hatta bazilariniz hoplayarak ziplayarak evleniyorsunuz. Sonradan ne oluyorsa turlu turlu olaylar hadiseler aldatilma siddet bu liste uzar gider... ortaya cikiyor. Nikah kiyilirken sevincle evet dediginiz adam bir gun oluyor dusman.
Kizlar severek evlenenleriniz ozellikle, evet demeden once neyi gozden kaciriyor yada goz ardi ediyorsunuz hic dusundunuz mu?
Allah bozmasin ne de guzel ifade etmissiniz :))Ben arkadaslığımıza dostluğumuza uzun uzun hersryı konusabılıyor olmamıza ve bunun verdıgı aska ınanarak evet dedım. Şimdi evliliğin rutınınıde sevdım. Esımın sosyal hayatına saygı duyuyorum oda benımkıne. Tartısmalar kavgalar anlasmazlıklar oluyor illaki ben o anlarda onu sevdıgımı unutmadan davranıyorum bunu da esımden öğrendım. Evllik buyuk fedakarlık gerektırıyor bayan olarak cokca ödün verıyoruz. Rabbım aynı yastıgı paylastıgı insana yuregını kapatacak kadar sevgısızlestırmesın.
Amin canım hepımızın yuvasını daım etsın.Allah bozmasin ne de guzel ifade etmissiniz :))
Çok ilginç bu konuda böyle bi cevap beni şaşırttı inancın gereği yapmıyorsun ama bunları rahatça yazabiliyorsun bakıyorumCinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Çok ilginç bu konuda böyle bi cevap beni şaşırttı inancın gereği yapmıyorsun ama bunları rahatça yazabiliyorsun bakıyorum
Yazdıklarının bu konuyla alakasını çözemedim inançlı veya inançsızsın dedim mi?Evet yaziyorum. Problem?
İnancli kisiler yazamaz diye kural mi var. Yada sorunlarini yazanlar inancsiz kisiler mi yani
Ben bu forumda 2008den beri varim. 17 yasimda iken ilk defa denedim masturübasyonu. Merak diyelim. O gün ayni sekilde bir kere daha denedim. Bir gunde 2 defa. Baska olmadi hic. Yani kendimi tatmim etmek icin yapmadim.
Ayrica o gün oruc tutmam grkmiyordu.
Bende sehvet duygusu olmadigi icin sadece belli gunler nafile orucu tutarim. Sevabı için. İslam kaynaklarinda yazar. Oruc sadece ramazan ayinda tutulmaz.
Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Ben bu forumda 2008den beri varim. 17 yasimda iken ilk defa denedim masturübasyonu. Merak diyelim. O gün ayni sekilde bir kere daha denedim. Bir gunde 2 defa. Baska olmadi hic. Yani kendimi tatmim etmek icin yapmadim.
Ayrica o gün oruc tutmam grkmiyordu.
Bende sehvet duygusu olmadigi icin sadece belli gunler nafile orucu tutarim. Sevabı için. İslam kaynaklarinda yazar. Oruc sadece ramazan ayinda tutulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?