- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Supersin canim yaa arkadas ucmus onun evlilik zamani gelmis gelmissssArkadaş mastürbasyon da yapın evlenin de, ikisinin yeri farklı,o arkadaş üstüne az sirke döküp kendini rafa kaldırsın mayalansın orda
Ben bu forumda 2008den beri varim. 17 yasimda iken ilk defa denedim masturübasyonu. Merak diyelim. O gün ayni sekilde bir kere daha denedim. Bir gunde 2 defa. Baska olmadi hic. Yani kendimi tatmim etmek icin yapmadim.
Ayrica o gün oruc tutmam grkmiyordu.
Bende sehvet duygusu olmadigi icin sadece belli gunler nafile orucu tutarim. Sevabı için. İslam kaynaklarinda yazar. Oruc sadece ramazan ayinda tutulmaz.
Ben bu forumda 2008den beri varim. 17 yasimda iken ilk defa denedim masturübasyonu. Merak diyelim. O gün ayni sekilde bir kere daha denedim. Bir gunde 2 defa. Baska olmadi hic. Yani kendimi tatmim etmek icin yapmadim.
Bende sehvet duygusu olmadigi icin sadece belli gunler nafile orucu tutarim. Sevabı için. İslam kaynaklarinda yazar. Oruc sadece ramazan ayinda tutulmaz.
1- anlık duygularla hareket ediyoruz
2- aşkın gözü kördür mottosuna acayip sadığız ancak aşık olduğumuzda kulağımız da sağırlaşıyor burnumuz koku bile almıyor
3- evlenince düzelir mantığı baskın. Oysa ki nasıl başlarsa öyle gidiyor
4- takıntılı ve ruh sağlığı sallantıda olan insanlarız. Mantıklı düşünmekten oldukça uzağız
5- maddeye çok kıymet veriyoruz (ev, araba, altın, bohça) resmen elalem için yaşıyoruz
6- hanımlar bana kızacak ama erkekler haklı. Bazılarımız acayip derecede kezbanız. Evlenince prenses kraliçe filan olacağımızı zannediyoruz ki işin aslı öyle değil.
7- kültürden kaynaklanan eşin ailesinden nefret etme düsturu var. Kafada önyargı ile başlıyoruz ilişkiye.
8- kıskançlık, sakınma, trip atma ya da naz yapmanın dozunu bilmiyoruz. Tabiri caizse b..kunu çıkarıyoruz.
9- cinselliği silah olarak kullanıyoruz. Erkekleri böyle terbiye (?) terbiye etmeye çalışıyoruz.
10- en kötüsü de ne anatomik olarak ne de ruhsal bakımdan kendimizi tanımıyoruz. Ne korunmayı ne de sevişmeyi bilmiyoruz. Kadının bedeni yapısından, aylık döngülerinden, tüm bunların oluş sebebi, meydana getirdiği değişiklikler vs hakkında bihaberiz (bu gözler forumda vajinaya rahim diyeni de gördü)
Erkeklere gelince
1- hatayı yine en başından biz kadınlar erkek çocuklarını "aslan oğlum, oy yerim pipisini" sözleriyle büyüterek yapıyoruz. Hemen her erkeğin hayatı buna göre şekilleniyor.
2- evlilikte amaç seviyorum ömrümü bu kadınla geçirmek istiyorum değil "el değmemiş kız, rahat ve sık cinsellik, temiz çamaşırlar, neslin devamı ve mutgalta sıcak yemek" oluyor çoğunlukla
3- diğer ülkelerde nasıl bilmem ama bizim ülkede gördüğüm kadarıyla erkek istediğini elde edene kadar yalan söyleme ve numara yapma eğiliminde. Evlenene ya da nişanlanana kadar ideal sevgili olan erkeklerin içinden canavar çıkıyor.
4- yine belki cehalet belki yetiştirilme tarzı yüzünden anne-kardeş-eş dengesini sağlayamıyorlar.
5- kadında yatakla cezalandırmanın karşılığı erkekte psikolojik ya da fiziksel şiddet olarak kendini gösteriyor.
6- yine kadının maddeye verdiği kıymet yüzünden erkeğin varsa parasıyla yoksa da hakaret ve aşağılamayla cevap vermesine sebep oluyor.
7- onlar da tanımıyorlar kendilerini. O kadar övünmelerine rağmen gerçekten cinsellikten bihaberler ve bu onlar için gurur meselesi
Bence evlenme amaçlarımız yanlış her iki cins için de.
Kaçış, kurtulma, heves, özgür cinsellik, çocuk sahibi olma gibi neden ve dürtülerle evleniyoruz.
Amaç saf mutluluk değil. Her iki cins de mutluluğunu yukarıda saydıklarıma bağlayarak kendini mahvediyor.
Ha bunları bilmek neyi değiştirir. Sanırım hiçbir şeyi.
Ben bekarım hala kafamın uyacağı adamı bekliyorum ama muhtemelen saçma sapan bir evlilik yapıp kocam çok ilgisiz diye konu açacağım. Bu nesil düzelmez bir sonraki nesil kendini kurtarır inşallah.
Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Ben anladım ki evlilikde 3 maymunu oynayanlar hep mutlu (GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUM)Herkese merhaba
Son zamanlarda giderek ilgimi ceken "mutsuzluk" konulari kafami kurcalamaya basladi.
Ben de evlenmis ama mutsuz olan biriyim.
Ama benim evliligim zaten mutsuz baslamisti. Bir cogunuz (ben dahil bazilari haric) severek hatta bazilariniz hoplayarak ziplayarak evleniyorsunuz. Sonradan ne oluyorsa turlu turlu olaylar hadiseler aldatilma siddet bu liste uzar gider... ortaya cikiyor. Nikah kiyilirken sevincle evet dediginiz adam bir gun oluyor dusman.
Kizlar severek evlenenleriniz ozellikle, evet demeden once neyi gozden kaciriyor yada goz ardi ediyorsunuz hic dusundunuz mu?
dün evde önemli bir teknolojik aleti kaybettik. başladık aramaya içinde önemli şeyler vardı flash disk gibi ama başka. neyse. eşim en son senin laptopda dedi ama ben hiç görmedim onda. arıyoruz ama ben bekliyorum ki bana atacak suçu, işte görmedin mi, evi topladın kesin attın gibi şeyler. ne o bana ne de ben ona bir şey demedik sessiz aradık. bir müddet sonra alakasız bir yerde bulduk. o kadar gerildim ama .. gittim hemen eşimi öptüm sağol dedim bana bir şey demediğin için diye. o tam anlamadı ama:) ancak ben biliyorum ki bu ufak şeyler yüzünden bile artık kavga çıkıyor insanlar hakarete varacak şekilde tartışıyor. ben asla evliliğimde/evimde geçen her iyi günü normalmiş gibi algılamıyorum. seviyorum,, şükrediyorum ve çabalıyorum. bence genelde herkes evliliğin zaten ""mükemmel olması gerektiğini düşşünüyor. olmayınca kızıyor. tam tersi evlilik aynı patron-çalışan, anne-çocuk, öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi her gün dikkatle yaşanmalı. saygı ve sevgi çok önemli.
birbirimze asla kapı bile çarpmayız. kim yaparsa yapsın hoşuna gider mi? o zaman eşine de yapmicaksn
Cinsellik icin evleniyor insanlar baska aciklamasi yok. 24,yasindayim ve bakireyim. Erkek eli tutmadim hic. İnancim geregi. Ve inanin bu yasima kadar 2 kere masturubasyon yaptim. Sacma geliyor bana. Millet esini aldacak kadar aziyor hayret ediyorum.
Kizlar evlenmeyin. Sehveti olanlar oruc tutsun.
Tutsun ben mi diyorum islam alimleri dior. Zinadan uzak durmak icin oruc tutun diyorlar. Tabi bu inanclilar icin gecerli. Sizi bilemem.
yazdığın her maddeye katım katım katıldım arkadaşım.
ama bizim nesil düzelmez dedin ya, bizim yetiştireceğimiz nesilden umutlu musun?
ben kendi adıma, kendi çocuğumu kendi kurallarıma göre yetiştireceğim ama bizi yetiştiren nesil de bu sırada her şeye maydanoz olacağı için ben çok da umutlu değilim açıkçası...
çocuğu alıp uzaklara gidip yalnız büyütesim var.
Bakis aciniza hayran kaldim. Sehveti olan oruc tutsun ha? O zaman niye 2 kere masturbasyon yapmak yerine 2 gun oruc tutmadiniz
Aynı ergenden bende de var. Allah yardımcımız olsun!!!!!kocam aile baskısından kaçmak için evlenmiş 2 senede bunu çözdüm daha senelerde ne olur bilmem.o ne hayal kuruyordu bilmem ama tombul bayan olduğum için.cinsel pozisyonlar kısıtlı oluyor.onu yetiştirirkende sürekli b ir şeylerden mahrum etmişler fazlasının zarar olduğunu öğretmemişler bilinçsiz kısıtlama ile şu sıralar özgürlüğüne kavuştuğu için arkadaşları ile oynamadığı tüm oyunların gezmelerin tadini çıkarmak istiyor.benim suçum ne?evlilik aile çocuk düşünürken en ufak hatasında üstüme gelme deyip en ufak sıkışmada olmazda olmaz nidasi eşliği ile kollarını sallayan bir ergen var.tüm üç kağıtlarını tahmin edemiyorum.tek farklı yapabileceği şey daha fazla şerefsizlik.Allah akıl fikir versin diye dua ettikçe hepsi bi tarafına kaçmakta.sonuç da kadında bir can taşıyor anamızın karnından kişisel gelişim uzmanı olarak çıkmıyoruz.erkekleri adam etmeye çalışmayı bize öğreten yine kadınlar.karısı adam etsin diye sepetleyenlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?