Biz evlenirken neyi gozden kaciriyoruz?

Enteresan, değişik, tuhaf

İlk zamanlarda hissedilen duygulardan birçok gerçek görülemeyebiliyor.Hani kıskançlıklar sevgiliyken tatlı geliyor sahipleniyor gibi ama evlilikte daha farklı yüzü görülüyor sanırım.Zaman geçtikten sonra o yoğunluk azalınca aslında gerçekler görülüyor ve hayal edilenle olan arasındaki farklar mutsuzluğa sebep oluyor bence

Dusuncene saygı duyarim ama şehvet cinsellik bunlar kötü şeyler değil ki insanın yaşam enerjisi.doğru yonlendirmek önemli bastırmak yok saymak değil.Allah boşuna vermedi sonuçta.Tantrayi arastir algın tamamen değişecektir.

yazdığın her maddeye katım katım katıldım arkadaşım.
ama bizim nesil düzelmez dedin ya, bizim yetiştireceğimiz nesilden umutlu musun?
ben kendi adıma, kendi çocuğumu kendi kurallarıma göre yetiştireceğim ama bizi yetiştiren nesil de bu sırada her şeye maydanoz olacağı için ben çok da umutlu değilim açıkçası...
çocuğu alıp uzaklara gidip yalnız büyütesim var.

Keşke hiç masturbasyon yapmasaydın. Bakire olsan kaç yazar. Vajinanı bozmuşsun bile üzüldüm

Ben anladım ki evlilikde 3 maymunu oynayanlar hep mutlu (GÖRMEDİM DUYMADIM BİLMİYORUM)

her şeyi görüyoruz aslında ama geçer sanıyoruz..yada birbirimizi alttan alıyoruz falan filan...
zaten en iyi evlilikler bile hep güllük gülistanlık değildir..her evde tartışma olur..
önemli olan saygı çerçevesi içinde tartışmak ve arada alttan almak almak..hep kadın alttan almamalı erkekte yapmalı bunu..
birde elde etme olayı var tabi..tamam artık imza atıldı geri dönüşü yok deyip herşeyi rahatça yapanlar var..
herkes birey olarak değerlidir..değerimizi bilelim..

Devir eskisi gibi değil
Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini unuttu
Ayaklarının üzerine basan kadının sorumlulukları boyunu aştı
Haliyle tahammül azaldı
Erkekler daha bir rahata alıştı, gözleri doymayınca suistimal başladı
Eskiden evlilik vardı, erkek evin direğiydi sonra nereden geldiği belli olmayan çükü nimettir zihniyeti başköşeye oturdu
Kadınlar aman sinek kadar kocam olsun ama başımda bulunsun mantığının içinde kayboldular
Dejenere olduk, öğrendiğimiz evlilikle, yaşadığımız evlilik birbirini tutmayınca buhrana düştük
Seviyeler düştü, saygı bitti, her şeyi öğrendik de sevmek ne demek öğrenemedik
Hesap kitap, birbirini doldurmalar, aileler, para, kariyer, sosyal medya, fikir-felsefe işleri yumağında boğuldu evlilik
Çıtalar yükseldi ama gerçekler olması gerekeni bile karşılayamadı
Sonuç mutsuz insanlar olduk, nasıl çözeceğimizi de bilmiyoruz, bilsek de takatimiz yok
Erkek şımarıklığından içim bulandı artık, hiç birine tahammülüm yok
Offf dolmuşum galiba =))

Kadınlardan başlayalım , iğneyi kendimize hesabı..

Şu adamları bu kadar boğazlamayın, Zaman'ında babadan görmediğin alakayı , sevgiyi gösterdi diye senin baban olmadı, o koca.. Ko- Ca..
Hani kötü gününde sana destek olması gereken , gülüşün yemek yediğin, sarılıp film izlediğin, gelirken yoğurt ve ekmek alır mısın tatlım dediğin adam.. Ama bu kadar senin için para kazandıktan sonraki tüm Zaman'ını senin doyumsuz kaprisini, Nazını beslemeye uğraşsın istiyorsun da öyle Bi dünya yok.. Sonra hani o çok basit aktivite var ya Bi film izlemek; Adam inada bindiriyor onu bile bulamıyorsun. Bu erkekler bir çeker iki çeker üçüncü da zınk diye döner 180 derece Ada'mı tanıyamazsınız...

Erkekler Sülalenizle eşiniz arasındaki dengeyi kurmayı Bi öğrenin artık.. Sağdan gaz soldan gaz.. Kendi adalet duygunuz yok mu? Sezar'ın Hakkı'nı Sezar'a teslim edin. Ya anneden gaz alıp eşinizi, ya eşinizden gaz alıp annenizi eziyorsunuz ayıp ya.. Ne bu kadınların sizden çektiği ... Orta yolu bulanınız yok mu sizin?

Cogumuz belki de o an gordugumuz ama evlenince duzeltirim diye dusundugumuz seyleri sumen alti ettigimiz icin. Bir de evlendivimiz kisiyle sadece evlenecegimizi dusunuyoruz. Oysa imzayi atan iki kisi olsa da iki ailenin evlendigini unutuyoruz. Esimizle problem yasamasak da esi arada birakan kv, kp, gorumce, elti ya da kendi tarafimizdaki kisilerin gencleri birakmamalari yuzunden sorun yasiyoruz. En onemlisi de evliligi flort gibi dusunuyoruz. Bize yukleyecegi sorumluluklari dusunmeden evcilik oynar gibi evlilige girisiyoruz.

Ayyy cinsellligie niye ocu gibi bakiliyor ?
Saglikli bir cinsel hayat gibisi var mi ya ?
Sehvetini bastir bastir....sonunu hic dusunme...

konuya gelirsek...insanlar degisiyor
evlendigim gun ki enerji ve benlik bilincim ile bugunku cok farkli mesela en basitinden....
o yuzden gun gelir anlasamaz hale gelir insanlar....
biraz da sans isi bu evlilik olayi.....
hem kadin hem erkek icin artik ne cikarsa bahtina gibi bisey oluyor zira dağın arka tarafini her daim goremezsin...

dün evde önemli bir teknolojik aleti kaybettik. başladık aramaya içinde önemli şeyler vardı flash disk gibi ama başka. neyse. eşim en son senin laptopda dedi ama ben hiç görmedim onda. arıyoruz ama ben bekliyorum ki bana atacak suçu, işte görmedin mi, evi topladın kesin attın gibi şeyler. ne o bana ne de ben ona bir şey demedik sessiz aradık. bir müddet sonra alakasız bir yerde bulduk. o kadar gerildim ama .. gittim hemen eşimi öptüm sağol dedim bana bir şey demediğin için diye. o tam anlamadı ama:) ancak ben biliyorum ki bu ufak şeyler yüzünden bile artık kavga çıkıyor insanlar hakarete varacak şekilde tartışıyor. ben asla evliliğimde/evimde geçen her iyi günü normalmiş gibi algılamıyorum. seviyorum,, şükrediyorum ve çabalıyorum. bence genelde herkes evliliğin zaten ""mükemmel olması gerektiğini düşşünüyor. olmayınca kızıyor. tam tersi evlilik aynı patron-çalışan, anne-çocuk, öğretmen-öğrenci ilişkisi gibi her gün dikkatle yaşanmalı. saygı ve sevgi çok önemli.
birbirimze asla kapı bile çarpmayız. kim yaparsa yapsın hoşuna gider mi? o zaman eşine de yapmicaksn

İmzamı atarım, insanlar sonunda aynı yatağa giricez diyip ağzının ayarını bilmeli

Ben burda epey sert yazıyorum ama eşime 13 senede sadece bir ez saçmalama dedim o yani, fazlası heves istek bırakmaz bende, saç baş girip sonunda sevişmek bana göre değil

Tutsun ben mi diyorum islam alimleri dior. Zinadan uzak durmak icin oruc tutun diyorlar. Tabi bu inanclilar icin gecerli. Sizi bilemem.

Yılbaşı geliyor, yakında 2015in enleri oylamaları başlar.

Siz 2015in en saçma yorumlarında açık ara kazanırsınız bence

teşekkür ederim

şöyle ne yazık ki. sağlıksız kadınlar, sağlıksız çocuklar yetiştiriyor.
forumda dahi neler neler okuyoruz. kadının akıl sağlığı yerinde değil çok açık. 1 yaşında bir çocuk işte 3aylık da hamile.
bu kadın bu çocuklara ne verebilir?
hiçbir şey.
derdi nesil yetiştirmek değil zaten, çocuk evliliğin getirisi.
aklı fikri kadınlar kocama bakıyor, eşim beni arzulamıyor, kaynanam geliyor eyvah.
böyle bir kadının yetiştirdiği çocuktan bir şey umut edilir mi?
Allah bilir ama çok zor.
çocuğun şansı kreşe anaokuluna gitmek ve farklı bir hayat tanımak olabilir en fazla.

ancak mevcut durumdan rahatsız kadın ve erkek sayısı da az değil. onların yetiştireceği neslin geleceği şekillendireceğini umuyorum.

Aynı ergenden bende de var. Allah yardımcımız olsun!!!!!

Nasil sehvet duygusu yok? Evlenmeyin derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…