Biz hiç kanka olmamıştık ki !

sevgılısı oldugunu bıle bıle konusmussun onunla,yarın obur gun sewgılın oldugunda aynısı sana yapılsa hoşuna gıder mı?
davranıslarına dıkkat et herkes bu dunyada goruyor elbet senınde basına gelcektır bu...:20:

Ben zaten uzak durmak için kendimi çok zorladım o dönem hatta artık gercek bir arkadas olcam diyip ona yardımcı oldum sevgilisine hediye hazırlayacaktı doğum günü için kzıın. Ve ben cok güzel planlar yaptım onlar için o zaman kız cok mutlu oldu geldi bana anlattı resmen aşklarını depreştirdim filan. Şimdi ise sevgilim olsa nasıl unutacağım ya benden önceki kişi için ben ona yardım ettim ayrılsın diye uğraşmadım !

Biz yine duramadık ve bulustuk bugün hersey cok güzel gecti.. Yani onun yanındayken sıkılmıyorum hiç zaman güzel geçiyor beni anlıyor herşeyi konusabiliyoruz .. Ama malesef ben güvenemiyorum ona yinede. Kötü olacak ilerdde ayrılırız diye düşünüp geri çekiliyorum üzüyorum kendimi. Bu yüzden böyle takılcaz galiba yine bir patlak verene kadar yada o birgün biriyle olup beni bırakna kadar :(

Durumumuz sürüklemece gidiyor çok sıkıldım artık.. Bulusuyoruz hersey güzel geçiyor hatta son bulusmmızdan sonra bana farklı güzel geldin filan dedi.. Konusunca canım cicim hayatımlı konusuyor ama calısıyor bu ara fazla mesj tamıyor bilmiyorum sanki üzerime düşmüyor eskisi gibi.. Ne yapacağımı bilmiyorum birbirimize aşık değiliz ama alıştık.. Bırakamıyorum da sevgili olup güvenemiyorum da .. Çok canım sıkılıyor bu duruma şimdi de kavga ettik :(

Durumumuz sürüklemece gidiyor çok sıkıldım artık.. Bulusuyoruz hersey güzel geçiyor hatta son bulusmmızdan sonra bana farklı güzel geldin filan dedi.. Konusunca canım cicim hayatımlı konusuyor ama calısıyor bu ara fazla mesj tamıyor bilmiyorum sanki üzerime düşmüyor eskisi gibi.. Ne yapacağımı bilmiyorum birbirimize aşık değiliz ama alıştık.. Bırakamıyorum da sevgili olup güvenemiyorum da .. Çok canım sıkılıyor bu duruma şimdi de kavga ettik :(

Asik degil misin? Okudum konuyu da yorumlari da, kafanda bu kisiyle ilgili bi suru soru isareti var. Sakin sakin sakin kendini ona alistirma, ona kendini asik etme, birak basindan don hemen. Ben boyle cok hata yaptim. Sadece yalniz kalmamak icin, olmayacagini basindan gordugum, bir suru soru isaretim oldugu ve asik olmadigim kisilere sans verdim. Bosu bosuna yiprandim. Hic gerek yokmus! Gerci tecrube oldu ama sevip asik olmadigin surece olmaz. Hele hele erkekte asik degilse, ilgisizse, o da zaman doldurmak icin takiliyorsa o iliskiden hic birsey olmaz. Arkana bakmadan kac!

Asik degil misin? Okudum konuyu da yorumlari da, kafanda bu kisiyle ilgili bi suru soru isareti var. Sakin sakin sakin kendini ona alistirma, ona kendini asik etme, birak basindan don hemen. Ben boyle cok hata yaptim. Sadece yalniz kalmamak icin, olmayacagini basindan gordugum, bir suru soru isaretim oldugu ve asik olmadigim kisilere sans verdim. Bosu bosuna yiprandim. Hic gerek yokmus! Gerci tecrube oldu ama sevip asik olmadigin surece olmaz. Hele hele erkekte asik degilse, ilgisizse, o da zaman doldurmak icin takiliyorsa o iliskiden hic birsey olmaz. Arkana bakmadan kac!

Biliyorum canım çok haklısın ama şuan bile alıştım ona.. Yanlız kalmamak için mi iyi anlasıyoruz diye mi bilmiyorum ama her ikiside bence iyi anlaşıyoruz ama güven yok güven olmayınca ilişki de olmayacak ve aşık değiliz ikimizde.. Ondan nasıl kopacağım bilmiyorum suan kavga ettik mesela mesaj atmıyor ama atsın diye bekliyorum :S bilmiyorum çıkmazın içindeym kendimi yavaşça mı soğutmam lazım bilemiyorum görüşmek istiyorum görüştükçe daha da ısınıyorum ona o da bana :S

Back
X