• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Aynen benim ya da benim gibilerin sorunu da bu zaten. Sağlıklı beslenmek değil kilo vermek. Geçen sene 69 kiloya kolay düşmedim bu şekilde beslenerek zorlandım ağladım hatta. Ama biraz zayıflayınca eski yeme düzenine döndüm ve hooop herşey sil baştan. Canımı sıkan bu. Bile bile değiştiremiyorum . Olduramıyorum . Kendimi bildim bileli hep diyet hep kilo
Bende öyleydim kendimi bildim bileli hep "KİLO VERMEM LAZIM" şeklinde olaya yaklaştım ama son seferinde kendime baktım ve ben sağlıklı değilim, ben kendimin iyi bir versiyonu da değilim, kilom yüzünden hak ettiğim güzellikte de değilim diye düşündüm ki hala böyle düşünüyorum. Her zaman sağlıklı ve hafif hissetmek benim için en önemli şey. Buraya girdiğimden beri bir ileri iki geri hep aynı kilodayım. Moralimi bozuyor mu çok da değil çünkü amacım sağlıklı olmak ve gerçekten iyi görünmek

Bende öyleydim kendimi bildim bileli hep "KİLO VERMEM LAZIM" şeklinde olaya yaklaştım ama son seferinde kendime baktım ve ben sağlıklı değilim, ben kendimin iyi bir versiyonu da değilim, kilom yüzünden hak ettiğim güzellikte de değilim diye düşündüm ki hala böyle düşünüyorum. Her zaman sağlıklı ve hafif hissetmek benim için en önemli şey. Buraya girdiğimden beri bir ileri iki geri hep aynı kilodayım. Moralimi bozuyor mu çok da değil çünkü amacım sağlıklı olmak ve gerçekten iyi görünmek
Haklısın direk kilo verme odaklı olduğum için belki de bi ileri iki geri olayı bozuyo beni 😒

30 Kasım Perşembe
Kahvaltı

1 parça yufka ile firinda karışık sebze dürüm
Domates

Ara
Mandalina
1 bardak süt

Öğle
7 sıkma mercimekli köfte
1 dilim diyet dışı 😶

Akşam
Avuc içi kadar tavuk bonfile
Salata

Su 2 lt
Spor 35 dk hafif tempo koşu

Eklentiler

• IMG_20231130_222607.webp
    IMG_20231130_222607.webp
    18 KB · Görüntüleme: 43
Kisi firsat bilip bolca kuru baklagil yapıyorum ben bu ara 🤓
Cok severim 🤭

Yanina yogurt ve az tursu tamamdir 😉
Ne güzel valla bizde çok bi yenmiyor ya afiyet sifa olsun
Hayırlı akşamlar ♥️
Diyet motivasyonumu kaybediyorum ya ben bi türlü tam motive olamıyom😒
Bugünkü menüm
Sabah yulaf lapası
Ara kahve
Öğlen çeyrek kepekli tost
Ara elma
Akşam kabak salata
2 lt su
8000 adım
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Canım menulerini biraz cesitlendir istersen kacamaksız full istikrar ilerlemek daha zor bendr daha once kacamaksiz ilerledim verdim evet ama sonra motivasyon kaybi yasayip yenifrn alfim fazlasiyla simdi kontrollu bi sekilde herseyden yiyerek vermeye calisiyorum boylesi daha az yoruyor

İyi akşamlar hanımlar
Perşembe menüm
Sabah
2 dilim kepekli kızarmış ekmeğin üstüne çeyrek avakado ve 1 tatlı kaşığı krem peyniri, baharatları karıştırıp sürdüm. Üzerlerine de yumurta ekledim, yanına bitki çayı

Ara
2 kuru hurma, sade Türk kahvesi

Ara
1 muz, sütlü kahve

Akşam
Izgara et, biraz sebze sote ve salata

Su: 1,5-2lt
Spor: 40dk yürüyüş 11k adım
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

İyi geceler kızlar, ben bu hafta menü paylaşmaktan muafım diye pek yazmadım. Nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bugünkü menüm 30 kasım
Kahvaltı; yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

Kahve

Akşam; turşu ve keşkek yemeği

Su 1,5 litre
10 bin adım

Eklentiler

• IMG_2310.webp
    IMG_2310.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 33
İyi geceler kızlar, ben bu hafta menü paylaşmaktan muafım diye pek yazmadım. Nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bugünkü menüm 30 kasım
Kahvaltı; yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

Kahve

Akşam; turşu ve keşkek yemeği

Su 1,5 litre
10 bin adım
İyiyim canım ben şükür sen nasılsın maşAllah menüne :KK57:

GÜNAYDIN HANIMLAR CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN 🤗
Bugün oldukça aç uyandım bu aşşırı iyi bi his benim için olacak olacak yeniden adapte oluyorum düşünsenize yeni yila tam bi ay var aralığa girdik bugün 1 mart da doğum günüm tam 2 ay da yeni yaşıma kaldı elimden gelenin en iyisini yapmalıyım kendim için hadi gayret hepimiz en çok kendimize değer verelim

Back
X