canım arkadaşın erkek arkadaşının hayatına saygı duymayı öğrenmeli öncelikle.adam ekmeğinin derdinde arkadaşın onla geçireceği vaktin..
blöf yapıp yapmadığını bilemeyiz çünkü nasıl bir karakterdir bilemeyiz.ama arkadaşınız seviyor ve ilişkisini sürdürebilmek istiyorsa ,biraz saygı duymalı özverili olmalı..
daha sonra ortak arkadslarınada arkadasımın evlenmek istedigini ama kendisinin dogru düzgün bir işi olmadıgı askerligini yapmadıgı içinde evliligi düşünmedigini söylemiş
aynı durum bende de vardı ama ben askerlik bitmeden müdahale etmedim.işte bunu anlamadım nasıl olsa askerlik için o işten çıkacak neden bunun için tartıştı ki üzüldüm adına.tam tersine istediği koşulları ona askerlik sonrası için hayal ederek ona anlatsaydı onun için de moral hırs olurdu aranızda da dayanışma olurdu bu arada asker beklemek de çok zor 15 ay bekledim geldikten 1 ay sonra ayrıldım askerde olmalarından dolayı girdikleri psikoloji ile çok yıpratıyorlar karşısındakini ve ilişkiyi 3.5 senelik ilişkimi bitirdim
çok haklısın ama arkadaşım zaten onun hayatına saygı duyuyordu tek endişesi nereye kadar böyle gidecegiydi
bu sebepten dolayı ayrılmayı arkadsım hiç istemedi
bizim anlayamadıgımız neden çocuk herşeyin zamanla yoluna girecegini söylemeyipte ayrılma yolunu seçti :dilcikar:
bence askerlik aradan çıkamayana kadar iş konusuna girmemeliydi arkadaşın nasıl olsa bulunduğu işten ayrılıp askere gitmek zorunda.şuan iş değiştirmesi bir şey anlam ifade etmiyor yani askerden sonra oturur herşey yavaş yavaş o süreçte fikirleini zaten erkek arkadaşı alırdı.askerlik öncesi erkek için kötü psikolojisinin olduğu süreçtir.ve askerlik bitene kadar da öyle olur.o psikolojinin üstüne bu şekilde baskı yaptığı için bence çocuk arkadaşının beklentilerine cewap weremeyeceğini düşünmüş ve sıkıntıya gelemeyip ayrılmış
ben bir keresinde ayrıldığımızda çok sewiyordum o acıya dayanamadım gururu bırakıp aradım açmadı mesaj çektim dedim ki gerçekten bitirmeyi istiyorumusun gerçekten bitsin mi istiyorsun hayatından çıkayım mı falan yazdım sonra cewap yazdı sewiyordu o da biliyordum gerçekten istemiyorum dedi sonra konuştuk ayrılırken konuşmamıştık çözmek için aslında konuşsaydık ayrılmazdık.bribirimize söz verdik bir sorun için asla ayrılmayacaktık çünkü çözülmeyecek sorun yoktur.arkadaşında cesaretini toplayıp sorsun bence sorun warsa çözülür ama istemiyorsa bitmiştr..
görkem biz yazıyoruz ama sizin fikirleriniz ne durumda şekillendi mi birşeyler kafanızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?