biz işin içinden çıkamadık fikirlerinize ihtiyacımız var

arkadaşınız onu çok sıktığı için oda ,ondan bitirmiş...
arkadaşım herkes ister sevdiğinin yanında olmasını,adam ekmek derdine düşmüş kızda şımarıklık yapmış sonuçta....
bu zamanda iş bulmak kolaymı sence...
belkide adam haklıdır,ileriyi düşünmüştür bununla baş edemem diye....
her iki taraf içinde hayırlısı olsun..

Arkadaşının erkek arkadşaı kızn oldugu sehre gelmıyorsa kız gitsin onun şehrıne yada daha askelrık var askelrık erkegı olgunlaştırı zmana bıraksınlar.askerden sonra dahaolgun olacklaırnı ilşkileirni ozman tekrardn ciddi sekıld egözden gecirmk istdiğini sölesin arkadaşın.arkdasında kaybetmk istmeiyorsa ayrı sehırlerde olmayı kabul etsin.hersey zamnal rayıan oturacktır

arkadaşının sevgilisi kaç yaşında ve askere gitmesine ne kadar zaman var bilmiyorum ama ben bile bu sorunun cevabını verebilirim; tabi ki askere gidene kadar çocuk orda çalışmaya devam edecek sonra da askere gidecekti.yani bu ayrılık en erken çocuk askerden dönünce biterdi.

bence arkadaşının yapıcı çözümden kastı, sevgilisinin kendi yaşadığı şehirde iş bulması ama çocuk bunu kabul etmiyor -ve bence haklı, sonuçta kimse askerliğini yapmamamış birine askere gidene kadar iş vermez bu krizde, askere gidene kadar şu andaki işinde çalışması çok mantıklı.

bence arkadaşın çok bencilce davranmış ve çocuğu çok bunaltmış.

Arkadaşın ne kadar da anlayışsız. Adam bitirdi mi bilemem ama bitirse de sonuna kadar haklı

Arkadaşın ne kadar da anlayışsız. Adam bitirdi mi bilemem ama bitirse de sonuna kadar haklı

Adam arkadaşı bıraktı evlendi çoluk çoğuğa karıştı sen hala bitirirse diyosun be güzelim...

Ben bu mantığı anlamıyorum aslında arkadaşınız sevgilisiyle evli değil kaldı ki evli insanlar eşlerinin meslekleri konusunda birbirlerine destek halindeler. Mecbur kalmasa o çocuk uzakta çalışmak ister miydi, kim bilir ne zorluklar yaşıyor hayatta. Saygı duyması gerekliydi arkadaşınız çünkü o çocuğun hayatına bu şekilde müdahale etme hakkına sahip değil bence.

Bir derdim var bölümünde ilk sayfadaydı. Belli ki biri yorum yapıp sildi. Bilip bilmeden konuşmakta üstünüze yok
O zaman o yazıp silen kisiye sorum, hayır cidden merak ettim 6 sene önce açılan konu nasıl bulunuyor,ayrıca niyetim yargılamak değil cidden meraktı, ihale bana kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…