biz kadınlar ''çaba'' denen şeyden etkileniyor muyuz?

taktikçi erkeklerin 1 numaralı kuralı ilgi gösterip kendine alıştırıp sonra da uzaklaşmak galiba. herhangi bir erkek bunu yapsa pek özlemeyecektiniz belki ama ondan hoşlandığınız için şu an özlüyor olabilirsiniz.Kendinize düzenli olarak bunu hatırlatın çok olumlu etkisini göreceksiniz; "hiç kimse vazgeçilmez değildir, unutulmayacak hiçbir anı, silinmeyecek hiçbir insan yoktur"
Mesela benim hiç sevgilim olmadı çünkü taktikçi erkeklerle vakit harcamak istemiyorum hiç.olacaksa mantıklı biriyle olsun ya da hiç olmasın.Çünkü ne olduğu belirsiz insanlarla uğraşmaktansa yalnızlık çok daha iyi. Ama doğru kişiyi bulacağıma olan inancım da sonsuz. Umarım siz de size değer verecek doğru kişiyi en yakın zamanda bulursunuz

sohbet edemediğin adamdan ne sevgili nede eş olur

Cabalamıs ama bdv konu acacak noktaya gelmis diye bakardım ben olsam.
Cabalamasın daha iyi

sohbet edemediğin adamdan ne sevgili nede eş olur

erkeklerden tamamen vazgeçmeye karar verdim.
kör kütük birine durup dururken aşık olana kadar erkek diye bişey olmayacak benim için. soğudum vallahi soğudum. aseksüel kalayım daha iyi.

Tetikçi Erkekler avcı erkeklerdir egoları üst sırada , nonoş diyorum ben onlara karektersiz yaratıklar
Miğde bulandırıcı , vaktini emeğini harcamaya değmez en sonunda oda kendi gibi avcı kız bulur karma denen olay var gelir aynısı yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…