Katiliyorum, kadinlari bu duruma sürükleyen seyler neler merak ediyorum. Kücüklükten itibaren kendine güveni olmayan ya da kendine deger vermeyen kizlar yetistiriyoruz bence olayin bir boyutu da bu. Ama sonuc cok üzücü. Dayak, hakaret her türlü kötü seye katlaniyorlar, ki bunun adi katlanmak. Kendi annem sirf kaynanasi istedi diye cocugunu aldirmis, sorunca cahillik iste dedi. Herkesi memnun etmeye calisip kendi icinde mutsuz ve tatmin olmamis kadinlar cogunlukta. Tabi ki bu durum degismeye basladi kendine bakan kadin sayisi cogaldi, ki cogu calisan kadinlar.evlenip de kendini salan kadınlara oldukça sinir oluyorum baştan belirteyim.. (eşi, eşinin ailesi, maddi manevi sorunları olan kadınlar hariç)
ben 2 yıllık evliyim.. bir gün evimde pijama ile gezmedim.. bakımsız dolaşmadım... bankacıyım üstelik giriş çıkış saatlerim belirsiz.. eşimi yemeksiz bırakmadım.. sevgisiz hiç bırakmadım.. manikürüm pedikürüm saç boyam hiç eksik olmaz.. şu an 7 aylık gebeyim.. yine bakımlıyım kendimi salmadım..
1 kilo alsam ertesi gün yediğime dikkat ederim..
ve bütün bunlar sanmayın ki eşim için.. tamamen kendime olan özsaygım ile alakalı.. ben kendime bakmaz, kendimi beğenmezsem eşim neden beğensin ki..
evlenip de kendini salan kadınlar, silkinin ve kendinize gelin lütfen.. siz kendinize özen göstermez, bedeninize saygı göstermezseniz kimseden aynı özeni ve saygıyı bekleyemezsiniz..
Su annelerin kafalari degismeyecek. Bu kilo isi sanki olmasi gereken birsey gibi normal geliyor bir de. Büyük al nasil olsa sisersin !Beni de annem şartlamıştı, "yeni aldığın kıyafetleri bir beden büyük al, evlenince kilo alacaksın." diye. Yıllardır aynı kiloda olan ben bile korkmaya başlamıştım.Benim için bir şey değişmedi, hala aynı kilodayım. 2,5 yıllık evliyim. Ama alanlar çoğunlukta, erkekler de aynı durumda üstelik. Ben de merak ediyorum nasıl oluyor bu iş. :)
Su annelerin kafalari degismeyecek. Bu kilo isi sanki olmasi gereken birsey gibi normal geliyor bir de. Büyük al nasil olsa sisersin ![/QUOTE
Genel olarak, herkes aldığı için, tecrübesini konuşturdu garibim. :) Ama hem şartlanmamak hem de dikkat etmek lazım, biz karşımızdakini nasıl görmek istiyorsak o da bizi öyle görmek istiyor : )
Tavsiye istersen evine tam tahil ekmegi al alabiliyorsan. Beyaz ekmek zaten direk seker. Iki senedir hep tahilli ehmek tüketiyorum ciddi derecede tokluk sagliyor. Börek cörek da arada güzel be tatlim, her haftasonu da yapmayiver =)ben çok kilo aldımçünkü bekarken az yiyoydum gerisini annem babam yiyiyo nasılsa diye şimdi 2 kişiyiz kalmasın diye yiyiyoruz. eşim haftasonları poğaçaları börekleri dolduruyo alma diyorum ona kepekli ekmek yerdim önceden onuda bıraktım sürekli poğaça börek yerken ne faydası olcak bana. eşim sürekli halı saha maçlarına gidiyo onu aldığı 1 kilo bile yok bütün kilolar bana
önceden yiyodum kepekli, tahıllı ekmek.poğaça börek varkende ekmeğe bakmıyorum açıkçası. böyle olunca ekmeğide bıraktım bu şekilde faydası yok diyeTavsiye istersen evine tam tahil ekmegi al alabiliyorsan. Beyaz ekmek zaten direk seker. Iki senedir hep tahilli ehmek tüketiyorum ciddi derecede tokluk sagliyor. Börek cörek da arada güzel be tatlim, her haftasonu da yapmayiver =)
Erkekler de kendilerini dusunsunn canim, bizim konumuz kadinlar. Turk kasi diye gobek sergileyeceklerine az biraz spor yapip gozumuzu senlendirsinlerHmm... ben işi bıraktım evlendikten sonra ve 18ayda 4 kilo aldım.. eşim 20 kilo aldı..
Bence başlık "..evlendikten sonra erkekler neden kilo alır???.." Olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?