Biz kadinlar evlendikten sonra neden kilo aliyoruz?

Evlilik oturana kadar, ne bileyim evin yemek düzeni oturana kadar falan biraz kilo aliyor insan ama maksat bu durum uzamasin. Yoksa yemek icmek bana cok zevkli gelir. Artik film izlerken yemeye basladik abur cubur. Yine de gece atirtirmalarinin önüne geciyorum en azindan =)

Ah keske benim yaptigim yemeklerle zayiflasa. O kadar da saglikli yemekler yapiyorum ama o hamburger nasil beynine kazinmissa benden cok özlüyor. Ne katiyorlarsa iclerine artik cocukluktan beri bagimli. O göbek de gidecek gibi degil, yine esin 3 4 kilo vermis ne mutlu

Bizimki de öyleydi annesinin evinde haftada bir iki kere mutlaka pizza, hamburger, cips, milföy tarzı şeyler yiyordu sokmuyorum eve valla ayda yılda bir ben yoksam filan söylüyor artık eve.

Masa başı iş yapıyorum .Evlendikten sonra 10 kilo aldım.Eşim yemek yeme alışkanlıgımı değiştirdi.Ben normalde şerbetli tatlı sevmezdim yiyemezdim midem bulanırdı.Eşim yüzünden aldım diyebilirim.Yok bundan da ye şunuda senin için aldım vb.Hareketsiz yaşamda tuzu biberi kilolarımın.Hatta vücdüm yırtık içide belim diz kapaklarım

Ayy yazik bedenine, artik rica yemeklerine hayir deme vakti geldi. Bir kere hayir demeye basladi mi gerisi geliyor zaten. Insallah yeme aliskanliklarini degistirip düzene sokarsin tatlim

ben sıkıldığımdan galibaaa..

evde yalnız olunca habire bişi y,yesim gelio
Bu ara ben de saldim arkamda birseylerin büyüdügüne eminim =D Havalar isinsa da yürüyüse baslasam diye can atiyorum. Spor olmadan günden düne dagiliyor insan vucudu

Bu ara ben de saldim arkamda birseylerin büyüdügüne eminim =D Havalar isinsa da yürüyüse baslasam diye can atiyorum. Spor olmadan günden düne dagiliyor insan vucudu

aslında en güzeli yürüyüs :)
bu sabah işegelirken yürüdüm20 dakikasürdü :)

Bir çok nedeni ama çoğunluk metabolizmadan kaynaklanıyor bazısı hızlı bazısı yavaş çalışıyor zaten en çok ölüm metabolizmadan kaynaklı , düzenli yemek olayı kadını bitiriyor ben mesela yemek yapmaktan usanmışın bana kalsa hiç yapmam ama eşim mutlaka sıcak yemek istiyor evlilikte en zor olan yemek pişirme olayı

aslında en güzeli yürüyüs :)
bu sabah işegelirken yürüdüm20 dakikasürdü :)
Yürümek zaten en rahat spor. Cocuklu olunca ha demede cikamiyorum da =( Vücudum yürürken cok siki oluyor. Bir büyüteyim yine hergün bir saat yürüyecegim, sonra plajda havamiz olsun =)

Düzenli yemek yemek kötü mü anlayamadim. Metabolizmaya kötü mü geliyor? Ama saglik icin iyi gibi de metabolizma ne ister bilemedim..

Yürümek zaten en rahat spor. Cocuklu olunca ha demede cikamiyorum da =( Vücudum yürürken cok siki oluyor. Bir büyüteyim yine hergün bir saat yürüyecegim, sonra plajda havamiz olsun =)

aha haaa
sağlık için yürümeliiiiii

Yürüyünce etiniz sıklaşıyor ama yazın yüzünce kilo veriliyor kışın kilo alınıyor bu kesin
açıkcası kapalı yüzme havuzuna gitmeyi planlıorum amaa arabayla gidebilirm ancak onun içn de babmdan rica etmem gerek..
e onlara da lazım oluyor araba..

beni eve bırakmalarını rica edecem ..biraz külfetli olcak ama napalım..
en mantıklısını yüzmeek

Evet yüzme kilo verdiriyor hergün yürüyorum kesinlikle kilo verdirmiyor bu kesin birde erkekler hafif gıdayla doymuyor baya bir yemek pişirmek gerek onların doyuma ulaşmaları için diyet yemeklerini erkeklere sunamazsınız ondandır kadınlar gıdalardan dolayı kilo alıyor , hergünde bir eşime bir kendime yemek pişiremem maddi boyutu var birde bütün gün mutfakta ,ömrümü tüketmeyi sevmiyorum

haklısın...
mutfakta zaman geçirince habire bir şey yiyesimiz geliyor..
yemek yaparken bile tadına bakarken bi dünya yemiş oluyoruz
ahhh ahh acilen zayıflamam gerek ..tartıya çıktım bugün evleneli 3,5 kg almışım

Bu ünlüler neden boşanıyor evliliğin yükünü çekemedikleri için , hergün hangi aktris yemek yapar zaten sorumluluklarını getirmediklerinden evlilikleri yıkılıyor evlilik fedakarlıktır , egoistler evlenmesin annede olmasın

aha ha :) iyi bir yaklaşım :))
haklısın egoistler evlenmesin işe girmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…