Evlilik oturana kadar, ne bileyim evin yemek düzeni oturana kadar falan biraz kilo aliyor insan ama maksat bu durum uzamasin. Yoksa yemek icmek bana cok zevkli gelir. Artik film izlerken yemeye basladik abur cubur. Yine de gece atirtirmalarinin önüne geciyorum en azindan =)ufak ufak kilo almalar bende de başladı. akşamları sevdiğimiz yemekleri yapıyorum , ee haliyle yemek seçme , ben bunu yemiycem deme durumu olmuyo. 2 kişilik yemek yapmaya çalışsamda illa ki kalmasın bitsin diye yapılanın tamamı bitiriliyo. bide akşam tv karşısında hadi kuruyemiş yiyelim , dur kahvenin yanına şunu çıkarayım , sen tatlı seversin diye bak ne yaptım.... bide masa başı hareketsiz bir iş , yani keyfe kilo alıyoruz resmen
Ah keske benim yaptigim yemeklerle zayiflasa. O kadar da saglikli yemekler yapiyorum ama o hamburger nasil beynine kazinmissa benden cok özlüyor. Ne katiyorlarsa iclerine artik cocukluktan beri bagimli. O göbek de gidecek gibi degil, yine esin 3 4 kilo vermis ne mutlu7 aylık evliyim şu an 1,5-2 kilo filan aldım o da ilk başlarda yaptığım yemekler çok oluyordu porsiyonları ayarlayamıyordum aman çöpe gitmesin diye yiyorduk şimdi az az yapıyorum 2 gün de tüketecek şekilde hazırlıyorum. Eşim ise tam tersi 3-4 kilo verdi evlendikten sonra onun sebebi de dışarıdan hazır pizza hamburger yerine ev yemekleri yemesi oldu.
Ah keske benim yaptigim yemeklerle zayiflasa. O kadar da saglikli yemekler yapiyorum ama o hamburger nasil beynine kazinmissa benden cok özlüyor. Ne katiyorlarsa iclerine artik cocukluktan beri bagimli. O göbek de gidecek gibi degil, yine esin 3 4 kilo vermis ne mutlu
Ayy yazik bedenine, artik rica yemeklerine hayir deme vakti geldi. Bir kere hayir demeye basladi mi gerisi geliyor zaten. Insallah yeme aliskanliklarini degistirip düzene sokarsin tatlimMasa başı iş yapıyorum .Evlendikten sonra 10 kilo aldım.Eşim yemek yeme alışkanlıgımı değiştirdi.Ben normalde şerbetli tatlı sevmezdim yiyemezdim midem bulanırdı.Eşim yüzünden aldım diyebilirim.Yok bundan da ye şunuda senin için aldım vb.Hareketsiz yaşamda tuzu biberi kilolarımın.Hatta vücdüm yırtık içide belim diz kapaklarım
Keyiften =Dnedeeeeeen?
ben sıkıldığımdan galibaaa..Keyiften =D
Bu ara ben de saldim arkamda birseylerin büyüdügüne eminim =D Havalar isinsa da yürüyüse baslasam diye can atiyorum. Spor olmadan günden düne dagiliyor insan vucuduben sıkıldığımdan galibaaa..
evde yalnız olunca habire bişi y,yesim gelio
Bu ara ben de saldim arkamda birseylerin büyüdügüne eminim =D Havalar isinsa da yürüyüse baslasam diye can atiyorum. Spor olmadan günden düne dagiliyor insan vucudu
Sürekli evlendikten sonra kilo alan insanlarla karsilasmak artik beni üzer oldu. Gördüklerimin yüzde yetmisi belki de evlendikten sonra kilo aliyor. Bir kadinlar kendimize bunu nasil yapabiliyoruz? Sonra yine üzülen bizleriz. Hemcinslerimin onca kilo alip mutluz olmalari, hakarete maruz kalmalari, sonra zamaninin cogunu kilo vermeye harcamasi beni gerdi, evet. Merak ettigim evlenince neden kendimize bunu yapiyoruz. Yetisme tarzimiz mi, kültürümüz mü, genetik yapimiz mi? Bu kilo alisin sebebi nedir? en dogru cevap bogazimizi tutamamiz, ama bütün gün evde oturan, spor aliskanligi olmayan kisilerin mutlulugu yemekte aramasi da pekala normal. Fakat neden degismiyoruz, ya da degisiyoruz da ben mi bu gündemden uzagim? Yurt disinda yasiyorum ve gördügüm cogu anne gayet fit, ha kilolu olanlari da yok mu, var. Fakat neden benim ülkemin kadini kendini saliyor, basenli vucut tipini kendine yapistiriyor. Bize ne oldu haberi olan var mi?
Yürümek zaten en rahat spor. Cocuklu olunca ha demede cikamiyorum da =( Vücudum yürürken cok siki oluyor. Bir büyüteyim yine hergün bir saat yürüyecegim, sonra plajda havamiz olsun =)aslında en güzeli yürüyüs :)
bu sabah işegelirken yürüdüm20 dakikasürdü :)
Düzenli yemek yemek kötü mü anlayamadim. Metabolizmaya kötü mü geliyor? Ama saglik icin iyi gibi de metabolizma ne ister bilemedim..Bir çok nedeni ama çoğunluk metabolizmadan kaynaklanıyor bazısı hızlı bazısı yavaş çalışıyor zaten en çok ölüm metabolizmadan kaynaklı , düzenli yemek olayı kadını bitiriyor ben mesela yemek yapmaktan usanmışın bana kalsa hiç yapmam ama eşim mutlaka sıcak yemek istiyor evlilikte en zor olan yemek pişirme olayı
Yürümek zaten en rahat spor. Cocuklu olunca ha demede cikamiyorum da =( Vücudum yürürken cok siki oluyor. Bir büyüteyim yine hergün bir saat yürüyecegim, sonra plajda havamiz olsun =)
aha haaa
sağlık için yürümeliiiiii
açıkcası kapalı yüzme havuzuna gitmeyi planlıorum amaa arabayla gidebilirm ancak onun içn de babmdan rica etmem gerek..Yürüyünce etiniz sıklaşıyor ama yazın yüzünce kilo veriliyor kışın kilo alınıyor bu kesin
açıkcası kapalı yüzme havuzuna gitmeyi planlıorum amaa arabayla gidebilirm ancak onun içn de babmdan rica etmem gerek..
e onlara da lazım oluyor araba..
beni eve bırakmalarını rica edecem ..biraz külfetli olcak ama napalım..
en mantıklısını yüzmeek
Evet yüzme kilo verdiriyor hergün yürüyorum kesinlikle kilo verdirmiyor bu kesin birde erkekler hafif gıdayla doymuyor baya bir yemek pişirmek gerek onların doyuma ulaşmaları için diyet yemeklerini erkeklere sunamazsınız ondandır kadınlar gıdalardan dolayı kilo alıyor , hergünde bir eşime bir kendime yemek pişiremem maddi boyutu var birde bütün gün mutfakta ,ömrümü tüketmeyi sevmiyorum
haklısın...
mutfakta zaman geçirince habire bir şey yiyesimiz geliyor..
yemek yaparken bile tadına bakarken bi dünya yemiş oluyoruz
ahhh ahh acilen zayıflamam gerek ..tartıya çıktım bugün evleneli 3,5 kg almışım
Bu ünlüler neden boşanıyor evliliğin yükünü çekemedikleri için , hergün hangi aktris yemek yapar zaten sorumluluklarını getirmediklerinden evlilikleri yıkılıyor evlilik fedakarlıktır , egoistler evlenmesin annede olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?