- 22 Şubat 2022
- 122
- 83
- 13
- 28
- Konu Sahibi panikatakhastasi
-
Yapmasaydın lafı hepsinde var sanırım, çıldırtıyor insanı bu lafErkekler nankördür. Eşinizi bebek gibi bakarsanız göreceğiniz en iyi muamele bu olur. Onlar fedakarliktan anlamaz. Gün sonunda azıcık zorlayın, size diyeceği ilk şey "yapmasaydın" olur.
Erkekler bencildir. Düşündükleri şey sizin durumunuzdan tamamen bağımsız olarak daima kendileridir
Siz hasta olabilirsiniz. O an bakıma da muhtaç olabilirsiniz. Ama onlar önce kendi konfor alanlarını garantiye almak isterler.
Sesten rahatsız olabilir. Bu noktaya realist olarak bakarsak darılacak bir şey yok.
Ama kulağını kapatmak, oflayip puflamak nahoş hareketler. En azından ilgileniyor gibi yapabilirdi. Hani ilgilenmiş gibi hayatim iyi misin diye sorsa yetecekti.
Sizin de kocamam adamı bebek gibi bakmanız anormal
Üstünü filan değiştirmeniz cidden çok fazla.
Benim eşim de hastaydı birkaç gündür. Hiç gece kalkıp ateşini ölçmedim. Üstünü değiştirmek zaten aklıma gelmezdi de...
Ben hasta olsam o da en fazla kontrol eder. O daha hassastır bu konularda. Ama terlemişsem en iyi ihtimal kalk üstünü değiştir der. Bebek gibi sırtıma havlu koymaz.
Eşinize bebek gibi davranmayı birakın. Feda ettiğiniz her şeyim birgün vefasızlık olarak karşınıza çıkacağını unutmayın.
Bu gece de size ders olsun. Eşiniz hastaysa hastadir. Bebek gibi onu kundaklamanız gerekmez. Gerekseydi o sizi kundaklardı.
O kendi konforundan taviz veremiyorsa siz de vermeyin. Verirseniz, sizi pişman eder
Bu gece olduğu gibi.
Geçmiş olsun. Allah sağlıktan ayırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?