Denememiş olanları hiç anlayamıyorum. Evet başta bir değişik ama insan her şeye alışıyor. Evde bulunduğum sürenin büyük kısmında çamaşır kullanmayı sevmiyorum. Ama iş hayatımda ve özel hayatımda sürekli giyiyorum. O kadar da abartılacak bir durum değil bence
Konu hortlayacak ama orda misiniz bilmiyorum genel olarak soruyorum... Tanga kullanip gercekten surekli enfeskiyonlarla falan karsilastiniz mi. Bir suru tanga aldim ama sonradan zararli olduğunu ogrendim. Sürekli kullanip hasta olan var mi yoksa yillardir kullanip sorunsuz deval mi ediyorsunuz
Bende yıllardır tanga kullanırım. Brezilyan tarzında da alırım ama genelde tanga g string değil sevmem zaten Kaliteli alıp alır almaz ılık suda yıkayıp öyle giyerseniz bir sorun olmuyor sonuçta çamaşır nesi zararlı olabilir
Makat bolgesinden on tarafa bakteri gecebiliyormus. Mantıklı geldi cunku yakin mesafe ve tangalarda temas var. Sliplerin arkasi genis temas tanga gibi olmadigindan bakteri tasinamaz sanirsam. Mantar fln zamaninda ugrasmistim tanga deneyince halli buldum o yuzden tirstim bi de gunluk kullanmak icin cok aldim.. Kararsiz kaldim ama surekli kullanip sorun yasamayan varsa biraz icim rahatlar
neden sorusu çok yanlış olmuş bence
soru sağlıklı mı veya hangi kıyafetin altına hangi iç çamaşırı uygun olur olmalıydı..
iyisini kötüsünü bilip isteyen istediğini giyebilir bence