- Konu Sahibi yalnizgul
-
Tanga giyen arkdaşlara sorum var!!!
çıtçıtlı atlet giyerken nasıl rahat ediyorsunuz.
Bende çok seviyorum kendimi daha seksi hissediyorum ama çıtçıtlı giyince olmuyor rahatsız edici oluyor.
Yazın ii oluyor ama...
tanga giyipp dışarıya gezmeye çıktığınızda eşleriniz bir şey demiyorsa valla onlara helal olsun diyorummmm
benimkiii benii vurur valla çok kıskanır benii eşimm hayatta izin vermezzz
o izin versede saten bende giymem dışardaa
çünküü belli olmuyor deniyor ama varis şekildee çok belli oluyorrrr nasıl belli olmuyormuşşş izi
p.p.nun üst kısmındaa izi belli oluyorrr ve pop. meydana çıkıyorrrr
benim sinifta bi kiz wardi o giyerdi hep sonra hani o tanganin arka kismi ice geciyor ya o iste hijyenik deilmis (doktor sölemis buna). Cok sIk giyerdi ve sonunda o bölgelerde mantar cikmisti. Bencede hijyenik deil.
hem bazilari yazmis ki erkekler bakio die giyniyom fln. Siz kim icin yasiyorsunuz yahu kendiniz icin deilde?Biraz sacma geldi bana
bunda kiskanilcak ne var ben anlamadim
pantolondaki normal kulot izi bence cok kotu ve cok belli agindaki cizgi bile gozukuyor
eger teshircilik diye goruluyorsa(ki ne alaka anlamadim) dieri tam teshirciliktir o zaman
ben kapalı bi bayanım internetten tanıştığım diğer bir kapalı bayan bu zamanda müstehcenlık arttı erkeğimize güzel bakımlı görünmeliyiz ben kulllanıyorum jartiyer bile kullanıyomuş allahım ne günlere kaldık ama ne yapalım eeşlerimize güzel çekici gözukmek adına
Ben tanga giymem rahat olamam çünkü..
Birde tanga giyince heleki kumaş pantalon giyiyorsanız kötü gözüküyoryaNe o bıngıl bıngıl...:1shok:
Her adımda popo iki kere zıplıyor... jeyyar(Çok mu açık sözlü oldum ne:icecream:)
Ayrıca Amerikalılar aya çıkmış:icecream:.Bizde çıkıcaz inşallah.Giyicez tangalarımızı çıkcaz:roflol:
Saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?