Biz mi O mu ?

varsın ilgilenmesin napalım demek ki senin düğnünde sen daha çok koşturcan hem fena mı tığ gibi bi gelin olursun oh mis :) emin ol dolduruşa gelmiştir şeytan ves vese veriyo yoksa damat güzel olsa nolur çirkin olsa nolur güzellik dediğin yaş 35 diyince bitiyo gidiyo sen bu mübarek ayın bu mübarek kadir gecesinde Rabbimden mudunu kesme bak sana senin bi göz yaşın için neler yapan bi insan vermiş azıcık sınav çok mu ya o kötü olsa sena arkasını dönse gitseydi anneni mi çekicem diye ...
senin için bu gece inşallah dua edicem bilirsin birbirimiz için edilen dua daha makbul inşallah ilerde bu günleri gülümseyerek hatırlarsınız annemde takmıştı o dersiniz :) herşey gönlünüzce olsun mutluluklar ...

Son düzenleme:
şu dediklerin o kadar moral oldu ki canım çok sağolasın ismin ne? isminle bende sana dua edeyim benim Elif :)

Cirkin erkek yakisikli erkekten daha makbul. Cunki yakisikli erkeklerin buyuk cogunlugu istedigim kadini elde ederim havalarinda kadina tepeden bakarken cirkin erkekler dilleri ve davranislari ile kendilerini sevdirip kadina daha cok deger veriyorlar. Sen tip filan deyince direkt cirkin dedim kusura bakma ama dedikleriimi bilinen tarzi ile en guzel boyle aciklayabilirim. Zaten erkekte guzellik aranmaz, ailen cok yanlis acidan damat degerlendiriyor. Nisanlin onlarin sansi, farkinda degiller. Seni mutlu etsin, sana bagli olsun yeter, daha ne istiyorlar, manken diye podyuma cikmayacak ya.. Adam gibi adammis iste..

tatlım nişanlım yakışıklı ama bana yakıştırmıyolar heralde brad bitt filan anca paklar onları.uyuzluk yapılca işte illa nişanlım birgün bile üzmedi 7 yıldır bei bi anlasalar sevgimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…