Biz mi sadece kuruntu yapıyoruz?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar arkadasımın sevgilisi var ve abisi nişanlı ve bu arkadasımda evlerine yemeğe oturmaya giden eve girip çıkan biri çok sık olmasada.
Sevgilisinin ailesi bugun şehir dışına gidicek. Ve gitmeden nişanlı abinin nişanlısı da dahil fotoğraf çektirmişler ailecek sanırım bir oturmada arkadasım bunu sosyal meyada görüyor içlerineen biri paylaşıyor. Ve beğeniyorda. Ama üzülüyor.

Kendini dışlanmış gibi hissediyor ve kimse onu gitmeden çağırmıyor gel oturualım diye. Bu normal mi? Nişanlı değil diye. Yoksa bir problem var mı?

Onlar bugün yoldayken arayıp iyi yolculuklar desin mi?

Ve..

O fotoğrafı sevgilisinin telefonunda görürse eğer varsa tepki göstermelimi?

arkadaşınız daha şimdiden müstakbel eltisini kıskanmaya başlamış.

Hiçbir resmiyet yok zaten fotoğrafta olmaması gerek neyine takıldı ki..

yahu o da aralarında olsa belki sen de gel diyeceklerdi ne alaka orda bile değilmiş yani, işi gücü yok da buna mı üzülmüş.

Yani bende bi yanda öyle düşünüyorum. Sonuçta hukukları dahi belli bir çevrede olmalı diye ama takılmış biraz.

ben de sevgilimin ailesiyle görüşürüm ama beni "biz yola çıkıcaz oturmaya gel" diye çağırsalar gitmem. çünkü neden gideyim ben ailelerinin ferdi değilim.

orda değilmişk, ne yapsalardı, foto çekiliyoruz sende gelmi deselerdi?
Onu neden çağrımamışlar yemeğe dese, o düşünülebilir, çağıracak kadar samimiyetleri yok demekki deriz.

Tamam alınabilir ama bu konu hakkında hesap soramaz hele telefonda fotoğrafı görünce ne desin kısmı çok çirkin. Nişanlımın annesi yeri geliyor oğluyla selfie yapıyor yanımdayken benim ne haddime ona karışmak ki arkadaşın o ortamda bile değil.
Insanlara biraz özel alan bırakmayı öğrenmeli arkadaşınız, çok rahatsızsa bu durumdan o evden elini ayağını çeksin gitmesin. Kimse kimseyi düşünmek zorunda değil ki bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…