Biz nasıl baba? :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
İyi akşamlar arkadaşlar babam nişanlımla ilgili şakayla karışık yaşlı diyo sürekli ve ben gerçekten patladım artık aramızda 6 yaş var nişanlım 33 ben 27 yaşındayım aramızda büyük bir fark yok ve yakışıyoruzda bu akşam yine ayni şey oldu babama cevabını verdim rahatsız olduğumu etkilendiğimi söyledim sinirlendi gitti.
NOT:Ben dedemle kalıyorum anne baba ayrı bana pekte babalık etmemiş bir insan nişanlım gerçekten çok iyi biridir zoruma gitti beni hayatımda en çok mutlu eden şey nişanlım oldu.Haksızmıyım tepki göstermekle üzüldüm cidden

Şakayla karışık söylüyor diyorsunuz . Babalar kızlarını kıskanırlar genelde. Paylaşmak istemezler öyle hemen. Sevmemekten değildir damatlar pek bir sevilmiyor nedense kayınpederleri tarafından. İstisnalar vardır elbet , ben damadını pek çok sevenini görmedim henüz . Anneler daha duygusal oluyor genelde. Ben çok artniyetli olduğunu düşünmüyorum babanın. Üzüldüğünü söyle elbet , kalp kırgınlığı olmasın aranızda bu sebepten.

Bence babanız içten içe kıskanıyor sizi, baba sonuçta kızını vermek kabullenmek zor, hem bunda alınacak çokda bişey yok ne babalar var neler neler diyorlar. Bende çok genç değilim deyip gülün geçin aranızda 15 yaş fark yok sonuçta espiriye espiriyle karşılık verin ki gerilmeyin.

Takılacak bir şey yok. Yaşlı falan değil, babanızın şaka anlayışı bu demek ki... Abartılı tepki vermeden, güzellikle uyarın
Ayrıca konu başlığı biraz şey gibi... Imm...Değişik...

Çok değil yaş farkınız.

Rahatsız oluyorsanız tabiki kırmadan uyarmalısnız
Cok oldum rahatsız üslubu o kadar küçük düşürücüydüki ve bilerek yapıyo sürekli etkilenıyorum mutsuz oluyorum bnde dayanamadım verdim cevabını Zaten üstümde bi hakkı yok bide böyle yapınca iyice sinir oldum

Şakayla karışık söylüyor diyorsunuz . Babalar kızlarını kıskanırlar genelde. Paylaşmak istemezler öyle hemen. Sevmemekten değildir damatlar pek bir sevilmiyor nedense kayınpederleri tarafından. İstisnalar vardır elbet , ben damadını pek çok sevenini görmedim henüz . Anneler daha duygusal oluyor genelde. Ben çok artniyetli olduğunu düşünmüyorum babanın. Üzüldüğünü söyle elbet , kalp kırgınlığı olmasın aranızda bu sebepten.
Ben uyarınca cekti gitti yapacak bişey yok dikkat etmesi lazımdı

Yas farki cok yok aslinda .babalar saka yapmayı sever benim babamin şakalarını bilsen yer yerinden oynar ... ama babanla ayrısin bu yuzden cok takilma bence he diyip gec engel olamasinda birak saka yapsin

İyi akşamlar arkadaşlar babam nişanlımla ilgili şakayla karışık yaşlı diyo sürekli ve ben gerçekten patladım artık aramızda 6 yaş var nişanlım 33 ben 27 yaşındayım aramızda büyük bir fark yok ve yakışıyoruzda bu akşam yine ayni şey oldu babama cevabını verdim rahatsız olduğumu etkilendiğimi söyledim sinirlendi gitti.
NOT:Ben dedemle kalıyorum anne baba ayrı bana pekte babalık etmemiş bir insan nişanlım gerçekten çok iyi biridir zoruma gitti beni hayatımda en çok mutlu eden şey nişanlım oldu.Haksızmıyım tepki göstermekle üzüldüm cidden
Bu dediğiniz gülünüp geçilecek bir konu...gayet ideal bir yaş aralığı bence...

Canınızı sıkmaya değmez siz başka konulardan ona kızgınsınız bu yüzden size batıyor. He he diyip geçin niye kendinizi uzesiniz ki?

Canınızı sıkmaya değmez siz başka konulardan ona kızgınsınız bu yüzden size batıyor. He he diyip geçin niye kendinizi uzesiniz ki?
Peki doğrumu yaptığı şey sürekli yaşlı yaşlı ortada öyle bi durum olsa gam yemicem sinirden deliye döndüm sadece köstek oluyo destek olduğu hiçbişey yok

Benim mutluluğumu bozmaya çalışıyor sanki bu fesatlığı hissediyorum evladının mutluluğunu isteyen biri böyle konuşur mu? Ve bu ilk değil
Nişanlıyken ve düğün esnasında her kafadan bir ses çıkar. Siz eminsenin herşeyden yolunuza bakın, kimseyi dinlemeyin..mutluluklar dilerim.

Başkalarinin yaninda babaniz çok kötü bile olsa babaniza kizip laf söylemeyin

Nisanlim cok iyi biri demişsiniz nerden biliyosun iyi oldugunu ?

35 ve üstü yaşlara gelince daha olgunlaşip hakli oldugumu anliycaksiniz bence

Ayrica yaşlı desin ne olacak ki ? He de geç

Peki doğrumu yaptığı şey sürekli yaşlı yaşlı ortada öyle bi durum olsa gam yemicem sinirden deliye döndüm sadece köstek oluyo destek olduğu hiçbişey yok
Değil. Baba dediğin destek olur. Ama yine de başkasının yanında babanıza çıkışıp kötülemeyin. Kol kırılır yen içinde kalır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X