• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz ne ara bu kadar iğrençleştik ya?

melyaaa

Kalbinden öpüyorum miniğim..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
727
577
53
Evet tam olarak tüm gün bunu düsündüm..
Kızlar sinirlerim çok bozuk..

Ben sınıf öğretmeniyim aynı zamanda bu sene hukuk fakültesini
kazandım..Bilenler bilir devam zorunluluğu yoktur bu sekilde basladım ve iki haftadır sınav haftamdı..

Bir de 3 aylık bebegim var..Annem geldi sınava gidince bebisime bakmaya..
Tüm bunları zor bi dönemde oldugumu gerginliğimi anlatmak icin yazdım..

Gelelim olaya..Fakülte yasadıgım ilceye 1.30 saatlik mesafede ve sınavım 9daydı..Sabahın kör saati kalktım düstüm yollara..

Minibüste toplasanız 5-6kişi var,tek bayan benim ve malum gec aydınlanıyor ortalık..Uykusuzum geceden bebegim uyumadı ve ben o sürede notlarımı tekrar edeyim diye düsündüm basladım okumaya..

Minibüstekilerden biri bi anda yüksek sesle video izlemeye basladı..Basta sakin ol melya bi tane izliyodur birazdan bitecek ve kapatacak dedim..Adam bi önümde yanda oturuyodu sabırla bekledim..

Bitti bi daha bitti bi daha..Sabrım asırı derecede zorlandııııı kendi gerginligimden degil artık olayın abartıldıgını düsndüm ve muavini cagırdım o insan müsvettesini uyardı ancak bana mısın demedi..Rahatsız oldugumu cok net sekilde belli ettim ve bu yaptıgının terbiyesizlik oldugunu söyledim ama hic bi sekilde tınlamadı..

Ve kızlar asıl şok..O insan görünümlü canlı Müjde Ar'ın baya sevişmeli öpüşmeli bi videosunu sesli bi şekilde izledi..Ben dondum kaldım.. İnanamadım ama bu oldu ve kimse bir şey demediiii..

Soföre kendilerini sikayet edecegimi söyledim ve indim..İner inmez ilgili firmayı aradım sikayet ettim..Mırın kırın ettiler..Az önce de bimere yazdım umarım işe yarar..

Size sorum baska ne yapabilirim bu sehirlerarası bi firma degil yalnız sadece yandaki komsu ile ve aradaki ilçelere günlük sefer yapıyo..

valla bu ülkede bilindik otobüs firmalarında muavinler uyuyan kadın yolcunun suratına boşalıyor
umarım sizinkinden bi sonuç çıkar
hukuk fakültesindeki hocalara danışın belki yapılacak bir şey vardır.
sonuçta yolcuya bilet kesiliyorsa adı sanı bellidir.
Bilet kesilmiyo iste normal minibüs gibi para verip biniyosunuz ay lanet olsun yaaaa lanet olsun 3-4 dk boyunca yüksek sesle sevisme sahnesi izledi pislik

valla bu ülkede bilindik otobüs firmalarında muavinler uyuyan kadın yolcunun suratına boşalıyor
Ay oke bisey olmustu dimi :) ya gulsekmi aglasakmi valla..

Buarada sikayet filan bi ise yaramiyo maslesef

Ben anlamadım muavini çağırıp zaten uyartmışsın adamı, firma daha ne yapabilir ki? Video izledi diye tutup indirecek değiller ya. Ona kalırsa bağıra bağıra tlf konuşanlar, kulaklıkla müzik dinliyor havasında olup bangır bangır ses açanları vs hepsini indirsinler o zaman:işsiz:

Benzer içerikli bir videoyu, eminöni otobüs durağında cep telefonundan ,sapık ruhlu bir insan izliyordu . Etrafım oldukça kalabalıktı, o kadar kalablık içinde sadece ben tepki verdim .insan müsveddeleri sadece benim çıldırmamı kimisi gülerek kimisi sessiz kalarak izledi. Yani bende sizin gibi insanları anlayamadım

Bilet kesilmiyo iste normal minibüs gibi para verip biniyosunuz ay lanet olsun yaaaa lanet olsun 3-4 dk boyunca yüksek sesle sevisme sahnesi izledi pislik

Ay ben dayanamaz arkadan başına çantayı geçirirdim herhalde. "utanmıyo musun pisliik" diye basardım çığlığı da. Böylesini utandıracaksın rezil edeceksin. Baskın basanındır demişler...

Ben anlamadım muavini çağırıp zaten uyartmışsın adamı, firma daha ne yapabilir ki? Video izledi diye tutup indirecek değiller ya. Ona kalırsa bağıra bağıra tlf konuşanlar, kulaklıkla müzik dinliyor havasında olup bangır bangır ses açanları vs hepsini indirsinler o zaman:işsiz:
Toplu tasıma araclarında müstehcen videoyu yüksek sesle izlemekle tlfla konusma aynı sey degil hanımefendi.

Herkes bir düşünsün bakalım ne zaman bu kadar kötü olduk???

Bence cevap çok açık.

Hukuk olmazsa, manyaklar , suçlular 3 günde serbest bırakılırsa içinde kötülük bbarındıranlara engel olacak

birşey de yok demektir.İsteyen istediğini yapıyor, elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

Benzer içerikli bir videoyu, eminöni otobüs durağında cep telefonundan ,sapık ruhlu bir insan izliyordu . Etrafım oldukça kalabalıktı, o kadar kalablık içinde sadece ben tepki verdim .insan müsveddeleri sadece benim çıldırmamı kimisi gülerek kimisi sessiz kalarak izledi. Yani bende sizin gibi insanları anlayamadım
Bi kisi de cıkıp demez mi napıyosun yaa bu nasıl bu kadar normal olabilir

İğrenç yaa.nasıl bir Kafadır adamdaki.iyi yaptiniz şikayet etmekle.umarım ise yarar.internetten de bulun yazın.Şoförler Derneği grubu falan yok mu.orda da ifşa olsun.bari şoför muavin bşey yapsaydi

İğrenç yaa.nasıl bir Kafadır adamdaki.iyi yaptiniz şikayet etmekle.umarım ise yarar.internetten de bulun yazın.Şoförler Derneği grubu falan yok mu.orda da ifşa olsun.bari şoför muavin bşey yapsaydi
Umutsuzca aklıma gelen her seyi yapıp her yere yazıyorum buna göz yuman söfor muavin firma herkes batsın gitsin istiyorum..

Toplu tasıma araclarında müstehcen videoyu yüksek sesle izlemekle tlfla konusma aynı sey degil hanımefendi.
Siz ilk şikayet ettiğinizde müstehcen video izlememiş zaten. Ayrıca geçen gün bende instagramdan bi video açtım gayet sessiz ve komik içerikliydi. Bir anda ses videoda yükseldi ve ahlamalı inlemeli bir hal aldı dışardan müstehcen sanılacak diye zor kapattım ama kadının korse giyme çabalarıydı aslında:işsiz: ilk başta *müstehcen öncesi* bu kadar tahammülsüzlüğe gerek yok bence uyarmasaydınız belkide adam devam etmeyecekti. Hemen yaftalamayın.

Gercekmi bu:KK57:

Siz ilk şikayet ettiğinizde müstehcen video izlememiş zaten. Ayrıca geçen gün bende instagramdan bi video açtım gayet sessiz ve komik içerikliydi. Bir anda ses videoda yükseldi ve ahlamalı inlemeli bir hal aldı dışardan müstehcen sanılacak diye zor kapattım ama kadının korse giyme çabalarıydı aslında:işsiz: ilk başta *müstehcen öncesi* bu kadar tahammülsüzlüğe gerek yok bence uyarmasaydınız belkide adam devam etmeyecekti. Hemen yaftalamayın.
Tamam da ben zaten minibüsten atsınlar diye sikayet etmedim tabiki de toplu tasıma araclarında yüksek sesle video izlenmez toplu yasama bunu gerektirir ve pek tabiki de uyaracaktım 1.30 saat boyunca onun video izlemesini dinlemek zoru da degilim..
Hem ne demek uyarmasaydım devam etmeyecekti? Nasıl yani ya bi yanlısınız uyarıldıgı zaman siz devam mı ediyorsunuz?Yaftalamak kısmına cevap bile vermeyecegim kusura bakmayın ve lütfen NORMALLEŞTİRMEYİN LÜTFEN..

Back
X