- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
Tesekkür ederim yazacagımSikayetvar a yazabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim yazacagımSikayetvar a yazabilirsin
Tesekkür ederim yazacagım
Aslında hissetigim tam olarak hak arama güdüsü degil midem almıyor bi türlü nasıl bunu gözümüze sokacak kadar yapmaya basladılar.. Bu ne cesaret ya hu!Hakkınızı aradığınız için tebrik ederim sizi
Aslında hissetigim tam olarak hak arama güdüsü degil midem almıyor bi türlü nasıl bunu gözümüze sokacak kadar yapmaya basladılar.. Bu ne cesaret ya hu!
Allahım bizleri onlar karsısında aciz bırakmasın ne diyeyim kiAr hayâ insanlık hiçbirşey kalmamış
Antalyada sokak ortasında kadın tacize uğradı
Hiç kimse oralı olmadı
Böyle bir ortamda yaşıyoruz
Allahım bizleri onlar karsısında aciz bırakmasın ne diyeyim ki
İnsAllahhhhhhAmin inşallah
Çok iyi ettiniz
İnşallah sonuç alırsınız
Telefon kullanmayı bilmeyenler topluma çıkmasın demişsin bir nasıl bir düşüncedir nasıl bir yorumdur. Asıl senin gibi Etrafa sadece at gözlüğüyle bakanlar çirkinleştirip kutuplaştırıyor.Kulaklık diye bir şey icat edilmiş, telefon kullanmayı biliyorsanız bunu da biliyorsunuzdur. Ha yok bilmiyorsanız topluma çıkmayın! Sizin gibi saygı nedir nasıl gösterilir’den bir haber insanlar yüzünden toplum iyice çirkinleşiyor!!
Hayır zorlama değil çünkü firmayı şikayet etmeyi düşünüyor konu sahibi. Daha önce de dediğim gibi adamdan rahatsız olmuştur her yere şikayet etsin onda sıkıntı yok. Fakat muavin zaten uyarmış daha ne yapması bekleniyor ki?Sizce de biraz zorlama bir muhalefet olmamış mı?
Sadece saygısız değil okuduğunu da anlamayan bir kadınsınız hanımefendiTelefon kullanmayı bilmeyenler topluma çıkmasın demişsin bir nasıl bir düşüncedir nasıl bir yorumdur. Asıl senin gibi Etrafa sadece at gözlüğüyle bakanlar çirkinleştirip kutuplaştırıyor.
Anlamayan sizsiniz. Üstteki yorumumu tekrar okuyun anlamaya çalışın yine olmazsa sonra yazın.Sadece saygısız değil okuduğunu da anlamayan bir kadınsınız hanımefendi
Evet toplu taşımalarda, cafelerde, hastanede, postanede insan olmayı beceremeyeni,adap bilmeyeni indirsinler... atsınlar.. çıkartsınlar ...Ben anlamadım muavini çağırıp zaten uyartmışsın adamı, firma daha ne yapabilir ki? Video izledi diye tutup indirecek değiller ya. Ona kalırsa bağıra bağıra tlf konuşanlar, kulaklıkla müzik dinliyor havasında olup bangır bangır ses açanları vs hepsini indirsinler o zaman![]()
Tabiki o firma bu olayı çözmesi gerekiyor gerekirse indiricektiHayır zorlama değil çünkü firmayı şikayet etmeyi düşünüyor konu sahibi. Daha önce de dediğim gibi adamdan rahatsız olmuştur her yere şikayet etsin onda sıkıntı yok. Fakat muavin zaten uyarmış daha ne yapması bekleniyor ki?
Hayır zorlama değil çünkü firmayı şikayet etmeyi düşünüyor konu sahibi. Daha önce de dediğim gibi adamdan rahatsız olmuştur her yere şikayet etsin onda sıkıntı yok. Fakat muavin zaten uyarmış daha ne yapması bekleniyor ki?
Aynısini yazacaktım..gerçekten ne bu savunma...pes yani..bi de bayan olacak ya...O adam siz misiniz yoksa?Bayağı bir savundunuz da.Bence bu her bayanın utanacagi bir şey, üstelik tek bayan da oymus...
Teşekkür ederim tam da demek istedigim buydu iste farkındalık yaratıp bunun sıradan alelade bi olay olmadıgı fark ettirmek..Firmayı şikayette zaten sonuç alamaz.
Keşke alsa. Atiyorum kısa mesafede olsa şehirler arası, biletli olsun ve isim bilgisi alınsın dense. Benzer şikayetler çoksa makul bir sonuç olabilir. Ve hiç birşey yapmamaktan iyidir şikayet etmek.
Yada o firmaya ulaşırsa bu şikayet, her seyin yazılı kurallar olmadığını,
arabayi sağa çekip, ya kapatın ya inin demenin çok zor olmadığını akıl ederler belki.. Eğer bir degisiklik ve farkındalık için en ufak bir umut varsa, elden gelen yapılmalı.
Böyle bir terbiyesizlige sessiz kalınmaz.
Konu Sahibi yine iyi dayanmış. Ben olsam hem sofore, hem muavine hem adama duyura duyura polisi arıyorum, taciz ihbarı vereceğim, yolda durdursunlar da onlara konuşursunuz derdim.
Ve yolculuğu yarım kalan o degil ben oldumKeşke erkeklern iğrençlikleri bunlarla sınırlı kalsa .son zamanlarda yaşadığımız olaylar iyice çığrından çıktı. İnsan falan değil bunlar yaratıklar
Olmuyo iste dünden beri kac yere yazdım aradım sanki abartıyomusum gibi tepki aldım..Evet toplu taşımalarda, cafelerde, hastanede, postanede insan olmayı beceremeyeni,adap bilmeyeni indirsinler... atsınlar.. çıkartsınlar ...