Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

bebikim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
15.051
10
206
42
İstanbul
test-sonucu.jpg

Merhaba çift çizgiyi görmeyi sabırsızlıkla bekleyen anne adayları, buyrun dertlerimizi, mutluluklarımızı, sorunlarımızı paylaşalım ve beraberce ilerleyelim...

Son düzenleme:
canim ins hayirli ugurlu gelir hepimize topik :CüvCüv: hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
hepiniz hoşgeldiniz kızlar, burada yeni bi döneme giriyoruz, artık daha umutlu ve stressiz günler geçircez... :lepi:

bu ay çatır çatır doğurun uleyn! dün hamile kalan bir kızın kürlerini farkettim erenhava sayesinde ilk 15 gün soğan kürü
21 günde sabah akşam incir yemiş, bu arada bal,tarçın ve susam kürünüde ihmal etmmeiş, bu ay başlasanızmı ben bu ay kaarar veremedimde!

vatana millete topiğe hayırlı olsunnnn...kucaklarımız en kısa zamanda hayırlı evlatlarla dolsuuunnn...:Saruboceq::lepi:delikafadulden:nazar:a.s.:enbuyukkk:

bugün o kızı okudum ilk ay hamile kalmış ve topik sahibi arkasından bi kız daha hamile kalmış bide böyle deneyelim erenhava canım bende çok üzgünüm ama bebek için bi değişiklik olsun morali bozuk olan diğer opiğe geçer orda konuşuru burdakilerin morali bozulmaz orası gizli oda olur hehe!

bu ay çatır çatır doğurun uleyn! dün hamile kalan bir kızın kürlerini farkettim erenhava sayesinde ilk 15 gün soğan kürü
21 günde sabah akşam incir yemiş, bu arada bal,tarçın ve susam kürünüde ihmal etmmeiş, bu ay başlasanızmı ben bu ay kaarar veremedimde!

önümüzdeki ay kürlere bende başlıcam, soğandan mı başlıcaz, napalım?

bu topiktede olmazsa artik bilmiyorum napcezzzkaydirigubbakcemile3 kizlar kürleri yapalim yaa ben bu ay bakayim sogan kürü yapmayi düsünüyorum..faydasini gören cok olus..

ben soan suyu ıçemem kı .ya benım bu ay yedıgım ıncırın haddı hesabı yok.gecen aylarda çörek otu uru yaptım tutmadı.soğn suyuda içemem ben yapamam kur

kesinlikle o topic hep kalbimizde yaşayacak:)))

yazık kız sanki öldü topik, siteye yeni üye olanlar oraya gelir, sonra bizim listeye kayar, siteyi takip edip, haber verenler... öyle bi sistem yaparız.... böylelikle büyür nesilden nesile çoğalırız :roflol:

Back
X