önümüzdeki ay kürlere bende başlıcam, soğandan mı başlıcaz, napalım?
sogandan baslayalim olmazsa inciride yapariz sonra bakariz ne olursa artik Allah kerima.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önümüzdeki ay kürlere bende başlıcam, soğandan mı başlıcaz, napalım?
sogandan baslayalim olmazsa inciride yapariz sonra bakariz ne olursa artik Allah kerima.s
yazık kız sanki öldü topik, siteye yeni üye olanlar oraya gelir, sonra bizim listeye kayar, siteyi takip edip, haber verenler... öyle bi sistem yaparız.... böylelikle büyür nesilden nesile çoğalırız :roflol:
:gitme:
incir yiyiorum devamlı ama soğan suyu da berbat bişey ya Allahın gücüne gitmesinde.. nasıl içcezz
yazık kız sanki öldü topik, siteye yeni üye olanlar oraya gelir, sonra bizim listeye kayar, siteyi takip edip, haber verenler... öyle bi sistem yaparız.... böylelikle büyür nesilden nesile çoğalırız :roflol:
ya ben gidip bakıyorum ara ara ohaoldumsmile
valla ben bu ay incir yedim sürekli icim disim incir olmustu ama bisey yok ise yaramadi..sogan kürü topigine bak kiz öyle hamile kaldi..kötü ya napalim bebek icin icecem
incir zaten yumurta sayısını arttırıyor canım senin için bu ayda etkisini gösterebilir! boşa yediğini sanmıyorum içinede ceviz koyup yersen herşeye deva oluyor, çok faydalı geçen gün hastanede iki tane teyzem oturuyor birisi diyoki al tansiyona birebirmiş ye incirle icine ceviz tepti hehe ..
Sağ üst köşede toplam sayfanın altında seçeneklerden bu kouya üye oldunuzmu millet?
Sağ üst köşede toplam sayfanın altında seçeneklerden bu kouya üye oldunuzmu millet?
kızlar heozdan ses yok naptı acaba?