slm umuttt....nasılsın???
sağolasın canım sen nasılsın? özledik seni... bu arada eğer memeuçların çıktıysa ve acıyorsa bence umut var demektir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm umuttt....nasılsın???
sağolasın canım sen nasılsın? özledik seni... bu arada eğer memeuçların çıktıysa ve acıyorsa bence umut var demektirhadi hayırlısı inşaallah... progestanda sadece göğüsler acıyor ama uçları çıkmıyor...
selam canım. annelik nasıl gidiyor.. bahsedildiği kadar zor mu?
slm ecrin....kuzun nasıl tatlım...söz dinliyo mu yoksa dinletiyo mu:)))
a s canimbazen dinliyo bazen dinletio anlastikbiz ben cok kotuysemo dinliyo ben iyiysem ben onu dinliyorumallaha sukur idare ediyoruz biraz tuvaletini yaparken sorun cikartiyo bikac gundur bugun doktor randevumuz varonda soyliycem belki fitil felan verir doktor sen nasilsin
iyi o zamn ortaksınız demek ki:))) ne tatlıdır şimdi kızın....ayaklarını ve ellerini öp benim için olur mu???Allah tadınızı bozmasın canım...
bende iyim işte adetime 8 gün var....gögüs uçlarım çok acıyo progestan yapabilir mi acaba???sende kullanmışsındır...
sagol canim ben kullandim ama hamile oldugumu ogrendiikten sonra doktor dusuk tehlikesi yuzunden vermisti benimgoguslerimde hic beirti olmamisti canim hatta hamileligin baya sonrasinda oldu herkeste olmaya biliyo insaallah hamilesindir buay guzel haberi aliriz senden memlekete gidiyomussun hayirli yolculuklar banada dua et canim bende turkiyeye gelcem insaallah pazar gecesi ve anneme supriz yapicam tabi ablama ve kiz kardesimesoyledim kiz kardesimin esi yanlislikla agzindan kacirmis erkek kardesime pazar geliyomus diye simdi bi baskasi daha kacirazsa buyuk supriz olcak ona esimin gelcegi tarihi soyledim 12sinde gelcez dedim oda bayramda gelsen ne iyi olurdu felan diyo ama ben diyorum yok biletler cok pahali felan diye
merhaba beybiii....amin canım amin....sen ne durumdasın?nasılsın??
canımmm merabaaa kızının fotolarını istiyoruzz hayırlısıyla inşallah bizde doğruruzz bebikinde kızı benimki gibi tersmişş idrardra proteinim çıktı ona taktım bide şeker var inşallah güzel çıkar.
canımm inşallah düşük çıkar ben sahurda yemek yemiştimm işe gelirken dometes salatalık peynirr getirdim yanımda onları yiyorum ara ara benim insülün direncim vardı yani şaşırdım şekerimin çıkmasına 50 de yüksek çıkıpta 100 normal çıkan varmiki hastanede ölçtürmüştüm 82-120 çıkmıştı cumatreside 90-155 çıktıu hayırlısı olsunn
ters falan değil bizim kızlar onlar daha kaç tur atcaklar karnımızda
![]()
kızlar ben bugün doktora gittim uzaman doktordu ben tedavi devam ettiremem dedi beni 1.5 saat illerdeki rizeye gönderdi ben sürekli nasıl gidecem oraya bilmiyorum muayne etmedi bile off yaa çok mutsuzum burda![]()
demir eksikligi gebiş kalmanda kısmen etkili ama cok degil. akdeniz anemisi isen zor olurdu. ama o da imkansız degilslm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde 11 aylık evliyiz. yaklaşık 4 aydır bebek istiyoruz ama herhangi bir gelişme yok. Geçen ay dahiliye doktorum tahlil istemişti. Demir eksikliği anemisi çıktım ve vücudumdaki folik asit miktarı düşük çıktı sizce hamile kalamamam da bunların etkisi olabilir mi?
selam arkadaşlar... bugün dr randevum var detaylı ultrasona gidiceğim saat 16:30da...inşaallah herşey yolundadır...özledim bebişi görmeyi
dün baya bi çarşıda dolaştım beşiklere baktık eşimle... öyle güzel çocuk odaları varki ama malesef benim fazladan odam yok...o yüzden sadece beşik alacağım yatak odama...çilekte çok güzel modeller var ama bana biraz kazık geldi sanki..%25 indirimli fiyatlarmış güya...hamiş arkadaşlar siz ne yaptınız beşik aldınız mı?
bu arada ben geçen pazar günü bebişime ateş ölçer aldım hem alından hem kulaktan hem de koltuk altından ölçen hem de oda sıcaklığını ölçüyor... kızılötesi ışıkla karşıdan 1 saniyede ölçüyor tavsiye ederim medyamarketten 89,90liraya:chiconun da var ama o sadece kulaktan veya sadece alından ölçüyor ve 90 liraydı sanırım... düşünenlere duyrulur....
slm champppppp......nasılsın?????taşınıyomuşun Allah kolaylık versin canım...6 kere taşınan biri olarak ne kadar zor olduğunu bilirim....
ooofff yaaa off yıka derle topla bitmiyor.. gerci yeniden alsak bu fiyatlardan cokkkkk daha fazlasını vercez.. cınarcıktan birazda istanbuldaki evden gerekli olanları alıcaz bitircez. bir sene bizi idare edebilecek eşya alalım yanııza yeter dedik. bir seneden sonra hala iş tamam gidiyorsa yerleşik düzene geceriz dedik..
ama sadece dedik..
champ'çım bende evlendiğimde aldığım eşyaları taşımıyorum onlar memleketteki evimizde duruyo...bayramda seyranda gidersek kalıyoruz....şimdi ize yetecek kadar eşyamız var o kadar....2 kanepe bi yatak bi gardırop mutfak eşyaları halı v.s v.s.....acil neler lazım olursa onu götür....bazılarınıda orda alırsın.....zaten baya eşyan olur...ben bi küçük kamyonet ve bir minibüsle taşınıyorum....ama sizin durum farklı olabilir sürekli orda oturacaksanız o zamn eşyalarını al......benim yerleşik düzenim yok o yüzden çocuk olup okula düşene kadar:)) böyle gezmeye devam....
esracıgım ne bekliyordun yahu.. cay içer gibi bacak bacak üstüne atmış.. yada dogum pozisyonunda el sallarken mibebik ve light ve diger herkes yazmış bebeğin bu aralar tersi düzü yok.. ve zort diye dönmücek.. normal şartlarsa belli vakitlerde yavaş yavaş dönecek.. kimi bebek dönüş hareketlerini sert yaparmış o zaman annenin tansiyonu vs. düşer - bulantı kusma - baş dönmesi - bayılcak gibi olma gibi şeyler olurmuş.
ayrıca idrarda cıkan protein bir kerelik teste belli olmaz. bir iki gün öncesinde yedigin içtiginle de alakalı. eger proteini bol şeyler yediysen yüksek cıkabilir. ntet bişey söylemek için tekrar idrar testi isteyebilrsin doktorundan.
ayrca gebiş degilken veya erken dönemlerde şeker cıkmasa da daha sonra gebelik şekeri yükselebilir.
bu yuzden yediklerine kendi kendine degil diyetisyen veya kadın dogum dokt. tarafından oluşturulan bir diet ile halletmeni tavsiye ederim..
sagygılar![]()
hehehehe haklısınben de bir gebiş kalan her aklıma geleni sorcam bebik
hehehehehe
sen doktr. gitmeyi boşver zaten normal şartlarda gebe kalma olasılıgın cok yüksek.. adam gibi calışmanızı yapın sonrada ya nasip kısmet haydee diyin uyuyunköyde iş güç de yoktur. eşinle bol bol muhabbet edersiniz
diet yapmayı da ihmal etme!!!![]()
demir eksikligi gebiş kalmanda kısmen etkili ama cok degil. akdeniz anemisi isen zor olurdu. ama o da imkansız degilsonra folic asid yeme içmeni arttırdıgı için vucuda besleyici bir etkisi var
depolarının dolu olması bebek oldugunda işine yarayacak
gecmiş olsun inş. bu bir iki ay içinde gebiş kalırsın
bebelerinizin sakin olmadıgını düşünün ve sakin olmayan bebek hangi arada derede kulagına sokulan cubuk ile ateş ölçtürür kiayy ne kötü ben bebek olsam kulagımda kocaman bir alet istemezdim... kol altından ölçen bildigimiz bipbiplilerden alın yaa... birde bebek ateşlenirse anlarsınız zaten...
apekcigim evet ya taşıncaz ben nakliyeci aradım 1800 2500 diyorlar ohhaaaa oldum.. derleme toplama bana ait cok eşyada götürmücez.. salon takımları bilmem ne koltukları felan olmucak adamların fiyatları buna ragmen acayip :S
bizimde nakliye ücreti 4.250 filandı bide istanbuldan artvine geldik çook pahalı ve eşyalar hep mahvoluyorlar Allah yardımcın olsun canım
ben bildiğin gibiyim bebek için bi gelişme yok cnm..
enfeksiyon şikayetlerim oluştu yine birazdan dr randevum var
dün geceye zor dayandım![]()