iyi yqpmışsın cnm darısı bize..
doğum şeklin bellimi?
sezeryan sadece genel anestezi mi yoksa epidural mi ona karar veremedim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yqpmışsın cnm darısı bize..
doğum şeklin bellimi?
sezeryan sadece genel anestezi mi yoksa epidural mi ona karar veremedim...
nm neden sezeryan ki bi sıkıntımı var?sezeryan sadece genel anestezi mi yoksa epidural mi ona karar veremedim...
selam canım genel anestezi uyandıkdan sonra çok acılı oluyormuş spinal anestezide felç olma riski var vede bel fıtığı olma riski ama belden aşağın uyuşuk olduğundan daha ağrılar biraz hafifleyinceye kadar anestejinin etkisi sürüyormuş bende çok araştırıyorum ama normalmi sezeryanmı karar veremedim ama doktor normal görünüyorsa sezeryan yapmaz heralde
merhaba kızlar....dün doktordaydım...doktor kızın doğum için hazırlık yapmış heran gelebilir dedi....nst de sancım 70lere 80lere çıktığıda oldu ama istikrarlı olmadı...20lere 10larada düştü....açılmam yok şuan..bebişimin genel sağlık durumu çok iyi...suyuda yeterli dedi...kendisine bırakalım istediği zaman gelsin dedi doktorum...ilk etapta suni sancı vermektense beklemek daha iyi...2.750gram kilosu..36+3 haftalık olduk...bakalım ne zaman ce eeee diyecek bize...sancılarım gün içinde artıyo azalıyo..hayırlısı artık...benden haberler bunlar kızlar....
nm neden sezeryan ki bi sıkıntımı var?
yoo normal doğurmayı hiç düşünmedim....hiç çocuğuda kendimi de hırpalatmak istemiyorum.....
slm cnm ben hiç anlamıyorum bu işlerden..
belden uyuşturma nasıl oluyo diğeri nasıl?
hepsinin bi riski varmış zaten eeee ne yapıcaz biz??
merhaba kızlar....dün doktordaydım...doktor kızın doğum için hazırlık yapmış heran gelebilir dedi....nst de sancım 70lere 80lere çıktığıda oldu ama istikrarlı olmadı...20lere 10larada düştü....açılmam yok şuan..bebişimin genel sağlık durumu çok iyi...suyuda yeterli dedi...kendisine bırakalım istediği zaman gelsin dedi doktorum...ilk etapta suni sancı vermektense beklemek daha iyi...2.750gram kilosu..36+3 haftalık olduk...bakalım ne zaman ce eeee diyecek bize...sancılarım gün içinde artıyo azalıyo..hayırlısı artık...benden haberler bunlar kızlar....
ya doktorum epidural yanlısı bende diyorum ki ben korkarıp genel anestezi yapın seni anestezi uzmanımızla görüştüreyim o anlatsın sana dedi 18 nisanda gittiğimde anlatıcak bende size anlatırım....
canım hayırlısıyla kavuşucaksınız bakalım...çok heyecanlı ama her an olabilecek olması....ben senden haber aldıkça heyecanlanıyorum.....
selam canım genel anestezi uyandıkdan sonra çok acılı oluyormuş spinal anestezide felç olma riski var vede bel fıtığı olma riski ama belden aşağın uyuşuk olduğundan daha ağrılar biraz hafifleyinceye kadar anestejinin etkisi sürüyormuş bende çok araştırıyorum ama normalmi sezeryanmı karar veremedim ama doktor normal görünüyorsa sezeryan yapmaz heralde
selam superisi nasılsın? ben genel anestezi sezeyan oldum ve çok memnunum öyle acılı da olmadı sezeyandan sonra için temizlensin diye karnına bastırıyolar onu kastediyosan acılı diye evet doğru acılı :) ama epiduralde bastırmıyolarmıymmış? bence onada da bastırıyolardır.. hayırlı doğumlar cnm sana ve tüm hamile ark.lara..
mrb kızlar nasılsınız?
apekten haber varmı?
slm beybim..iyim canım...halen kızım doğmadı:) ilk önce acele etti şimdi de gelmiyo:) gerçi daha zamanı var...sen nasılsın?
iyi olmanıza sevindim cnm...
sağlık olsun cnm daha vakti vardı nasılsa azcık daha büyüsün minnakın gelicek inş..
bizde izne ayrıldık evdeyiz artık..
onlar bastırıyorken biz baygın mı olucaz ayılmış mı?![]()
kızlar ben sezeryan oldumm yani belden aşağım uyuşturulduu herşey iyi hoşştaa oo karnına bastırılmasıı varyaaa ooo çokk iğrençç acı veriyorr ellerini tutum hemşirenin bastrıma diye yalvardımm çok acıı odaa yapmam gerek dedii 6-7 kere bastırmıştır aralıklarlaa öldümm vallaa
ayılmış oluyorsun nellecim :)
sağol canım..evet vakti var biraz daha....ohh sende kenine hazırlıklara zamn ayır artık....![]()
Merhaba kızlar....kızım gelmedi daha...şaşırtıyo bizi...sancılarım oluyo tam doğum başladı diyorum sonra pat gidiyo sancılar....doktorumda her şey normal bebeğinde suyu,sağlığı yerinde ee birazda zamanı var ne kadar dursa iyi diye ameliyata almak istemiyo beni.bende normal doğum istiyorum bakalım ne olacak...perşembe günü yine gidiyorum doktora o zamn her şey belli olur dedi doktorum...yarın 38.haftaya giriyoruz....çok yorgun hissediyorum kendimi.yüzüm,ayaklarım şiş,sivilce oldum hep,iştahım yok zor yemek yiyoyrum...az kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun...
cnm Allahım kolay kurtarsın seni..
kızın iyice gelişsin de gelsin inş..
bende iyi ki ayrılmışım izne artık baya ağırlaştm
evimin bi kısım temizliği bitti
artık alış veriş ve bi yandan bebeğimin eşyalarını hazırlicam inş..