Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

:1: bilin bakalim ben kimiiimmmm :) merabayin herkese unutan unutmayan herkeseselam olsun.ne yazayim nerden basliim bilemedim .gecmisi okudum uykum geldi söz yarin lak laka gelicem bittiiimmm bittiimmm

:1: bilin bakalim ben kimiiimmmm :) merabayin herkese unutan unutmayan herkeseselam olsun.ne yazayim nerden basliim bilemedim .gecmisi okudum uykum geldi söz yarin lak laka gelicem bittiiimmm bittiimmm

asmincim nerelerdesin yoksam yeniden hamilemisin tızım sen :52::52::52::52::52::52: tusem nasıl resimlerini bile göstermedin nankör tedi:9::9::9::9:

soğan kürü yapıyorum bir yandan herkes faydasını görmüş bakalım başka kürler de deneyeceğim
eğer adet düzensizliğin yoksa veya yumurtlamada sorun kullanma derim

hosbulduk canım... pcos liyim..2yıldr istıyoruz 1yıldır tedavı goruyrm
olacak olacak, olsun diye burdayız :1::52:

3ay igne vuruldm. gıt gel gıt gel 6ay amaaaannn tık yok
yılmak yooook yola devam

inşallah en kısa zamanda olsun, hayırlısı olsun ben de bazen üzülme diyorum kendi kendime her şeyin bir zamanı var elbet olacak ama işte insan çok isteyince sabretmek beklemek zor oluyor :75:

Allah sabrınıda derdinide biliyoda veriyo, Allah daha fazla aratmasın

geliyosun bir ce eeee diyip gidiyosun kız, gel artık

bu arada hanımlar benim aşılama tedavisi iptal oldu çünkü akıllılar fazla yumurta ürettiklerinden tüp bebeğe geçiş oldu, 21.12.2012de transferim oldu bekliyorum hadi hayırlısı bakalım, Allah'ım büyüüüüük:52: 3 ocak test tarihi

asmincim nerelerdesin yoksam yeniden hamilemisin tızım sen :52::52::52::52::52::52: tusem nasıl resimlerini bile göstermedin nankör tedi:9::9::9::9:[/QUbtOTE]

bacim yemin ederim inanmaz kimse wc ye vakit yok altima kaciriyom bazen.zaman yok kendime.yemek koca temizlik..simdi bile agliyo yaziyorum .foto yukledim bi dure kaldirdim.aticam soz.

u
geliyosun bir ce eeee diyip gidiyosun kız, gel artık

bu arada hanımlar benim aşılama tedavisi iptal oldu çünkü akıllılar fazla yumurta ürettiklerinden tüp bebeğe geçiş oldu, 21.12.2012de transferim oldu bekliyorum hadi hayırlısı bakalım, Allah'ım büyüüüüük:52: 3 ocak test tarihi

gece 01 den snra musaitim buyrun ben varim:)

kızlar topiğinizi görünce dayanamadım bişiler yazayım dedim bende çift çizgiyi görmek için 15 yıl bekledim bakmayın 15 yıl dedk derken beiğime yaşım 31 çok küçük evlendim evet yıllarca olmadı bebeğim tabi adetim bikaç gün geçse hemen malum testlerden yapıyordum ama hep tek çizgi görüyordum 2, aşılama 3 tüp bebek derken olmadı geçtiğimiz temmuz ayında tekrar tüp denedim ve testgününden birgün önce idrar testi aldım sağlık ocağına gittim kendim cesaret edemedim idrarı verdim dışarda bekliyorum kulaklarımı tıkadım olumsuz bişi duymak istemiyordum ve hemşire geldi ve mutlu haberi verdi baktım testte çizginin biri biraz silik gözüm testte acaba netleşirmi diye kurudukça netleşti :46:inanın birgünde tam 4 test yaptım hala saklıyorum onları :1:benim için çokkkkkkk değerli onlar içim rahatlamıştı ama sırada kan vardı çok şükür öndada değerim güzeldi şimdi 26 haftalık hamileyim arkadaşlar ben inanıyorumki hepiniz çift çizgiyi göreceksiniz tabi rabbim kimseyi benim kadar uzun bekletmesin rabbim herbirinize taddırsın bugüzel duyguyu inanın testleri kıyıp atamadım çöpe çok komik gelebilir ama inanı sizdeyaşayınca hak verceksiniz bana size umut olmak istedim rabbim yardımcınız olsun:16:

kizlaaarrrr gelin looooo:) şu saat oldu yeni yataga girdim valla:( kimse gelecek degil bu saatte ben yatam bariii:33::46::23::35::54::46::23::52::24::15: cok ozledim şu suratlari yaa. beni anlatan da bu:37::32:

kizlaaarrrr gelin looooo:) şu saat oldu yeni yataga girdim valla:( kimse gelecek degil bu saatte ben yatam bariii:33::46::23::35::54::46::23::52::24::15: cok ozledim şu suratlari yaa. beni anlatan da bu:37::32:

yavrum o saatte nasıl uyanık olayım ben (arada tuvalete kalkmalarım hariç tabi:1:)gündüz gelmeye çalışayım, öptüm senii

kızlar topiğinizi görünce dayanamadım bişiler yazayım dedim bende çift çizgiyi görmek için 15 yıl bekledim bakmayın 15 yıl dedk derken beiğime yaşım 31 çok küçük evlendim evet yıllarca olmadı bebeğim tabi adetim bikaç gün geçse hemen malum testlerden yapıyordum ama hep tek çizgi görüyordum 2, aşılama 3 tüp bebek derken olmadı geçtiğimiz temmuz ayında tekrar tüp denedim ve testgününden birgün önce idrar testi aldım sağlık ocağına gittim kendim cesaret edemedim idrarı verdim dışarda bekliyorum kulaklarımı tıkadım olumsuz bişi duymak istemiyordum ve hemşire geldi ve mutlu haberi verdi baktım testte çizginin biri biraz silik gözüm testte acaba netleşirmi diye kurudukça netleşti :46:inanın birgünde tam 4 test yaptım hala saklıyorum onları :1:benim için çokkkkkkk değerli onlar içim rahatlamıştı ama sırada kan vardı çok şükür öndada değerim güzeldi şimdi 26 haftalık hamileyim arkadaşlar ben inanıyorumki hepiniz çift çizgiyi göreceksiniz tabi rabbim kimseyi benim kadar uzun bekletmesin rabbim herbirinize taddırsın bugüzel duyguyu inanın testleri kıyıp atamadım çöpe çok komik gelebilir ama inanı sizdeyaşayınca hak verceksiniz bana size umut olmak istedim rabbim yardımcınız olsun:16:

inşallah, Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin. bizlerede bugünlerini yaşatmayı nasip etsin, desteğin için çok sağol . bende test yapmak istiyorum ama cuma çatlatma iğnesi vuruldum, betahcg yi yükseltiyo o, aşılamada o yanılgıya düştüm silik çift çıktı ama umutlarım söndü Allah bu sefer nasip etmiş olsun:52::49:

3 yıldır hamile kalamıyorum.eşimin ve benim yaptırdığım tüm testler normal çıktı.napsak olmuyor.bi çıkar yol söyleyin bana :(

bu yeni yılda Allah hepinize herşeyin eeeen hayırlısını versin herşey gönlünüzce olsun inşallah

slm ugurlu topıgım 2yavrum 2aylık oldu çok şükür rabbım dıger arkadaslarıda tez vakıtte hayırlı evlat nasıp etsın

canım topiğim sana çok iyi haberlerim var hamileyiiimmmmm:49::49::52::52::52:
darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah Allahım tamamına erdirir, kavuşurum kuzuma. haftaya keseyi görücez inşallah ondan sonrada gelsin pıtpıtlaaarrr:52::52:

umutlu artik mutluuuuuu bacim hayirli olsun yeni yil şerefine geldi bebiş. bekleyen butun arkadaslarinda haberini aliriz insallah.allah tamamina erdirsin. . . apek yok kac gundur bebişler mi hasta acaba ins degildir

umutlu artik mutluuuuuu bacim hayirli olsun yeni yil şerefine geldi bebiş. bekleyen butun arkadaslarinda haberini aliriz insallah.allah tamamina erdirsin. . . apek yok kac gundur bebişler mi hasta acaba ins degildir

cnm bende görmedim kaçgündür. tşkr ederiim bu arada ne ara geldinde gittin sen yaaa:1::52::52:

Back
X