Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

katre adet bıtımınden sonra dedı once o başlıycak çunku şuan o adet donemınde

ya benim aklımda da adetin ilk günü başlanır diye kalmış ...CADIARZU yanlış mı hatırlıyorum ki?ama kızlar diyelim ki hamiş kaldk aradaki 10 güne denk gelince düşük tehlikesi olmaz mı???

topiğiniz hayırlı olsun kızlar umarım hepınıze ugur getırıropuyorumnanaktan

ya benim aklımda da adetin ilk günü başlanır diye kalmış ...CADIARZU yanlış mı hatırlıyorum ki?ama kızlar diyelim ki hamiş kaldk aradaki 10 güne denk gelince düşük tehlikesi olmaz mı???

ben 1 hafta sonra die biliyorum canim yaa iyice arastirayim söylerim sizede...sogan kürü topikinde de yazmis kiz ordada öyle dio..düsüge de neden olmaz dio yumurtklama dönemibaslaniyo ya o sira rahmi temizliyomus o sira bebek tutunsa bile bisey olmuyomus falan die ben bi arastirayim bakayim

benımde aklımda ole kalmıştı.evt ya o da var kızlar.bıde maydanozda yemeyın maydanozda duşuk yapıyormuş.adetlıyken maydanoz da yıyelım oda temzılıyor.bızm ışyrnde bı kadın vardı hergıun bı demet maydanoz bı tane elma yerdı çok faydalıymışş

evt arkadaşlar simdi süprizimi acıklıyorum bunu hepinizle paylaşmak istedim arkadaşlar şükürler olsun pozitif cizgiyi bugün gördüm ve kan tahlili de yaptırdım sonuç pozitif allahım hepinize nasip eder en yakın zamnda inşallah

canım tebrik ederim, hayırlı olsun inş sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder Rabbim, yuppy harikasın!:lepi:

çift cizgi cıktı ama kanda cıkmadı negatifmiş sonucum yaniiii böyle bişe olamaz ya!!!yasakkelime

canım bendede aynısı oldu çift çizgiye çok yakın ikinci çizgim çıktı ama kanda negatif çıktı ve 46.günde regyli oldum, inş hamilesindir! kan değerin kaç çıktı!

Back
X