Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın kızlar
doktrora gittim o yüzden geç kaldım bugün
yumurta takibine devam inşallah bu ay olur
p.tesi kontrole gideceğim
famara verdi yine
bakalım hayırlısı :Saruboceq:
canım bena doktor ilaın cevap vermedini söledi ama sagda yumurtam vardı oda tutmadı senin ilk denemenmiş hemen yumurta takibinemi basladınıs
Çok olmasa da yine üzülür insan yaa,eşimle konuşuyoruz hayaller kuruyoruz...
Sen de haklısın ama.
tünaydın kızlar
doktrora gittim o yüzden geç kaldım bugün
yumurta takibine devam inşallah bu ay olur
p.tesi kontrole gideceğim
famara verdi yine
bakalım hayırlısı :Saruboceq:
aa hamilelerimizde varmış hadi hayırlısı bakalım
inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar :Saruboceq:
beni neden listeye yazmadınız
bilgilerimi vereyim
yaş 29
sat 23/04/2010
kilo 46
çocuk 0 :1no2:
ay çoooookkk
Benim vücudum çok güzel tepki verniş ilaca.Çok sayıda yumurta gelişmiş, hatta bu ay hamile kalmazsan birkaç ay bu tedaviye devam ederiz dedi.
Sıra spermlerin yumurtaya ulaşmasında.
Serophene+çatlatma iğnesi, ctesi günü yaptırmıştım.Karnım acayip şişti ve de ağrı var. Sende de böyle oldu mu. Şimdiye kadar 3 tane ağrıkesici aldım.(doktorun önerisiyle) Birazdan da okula gitçem,gitmeden önce yine ağrı kesici alırım yoksa dayanamam. Şu an yazarken bile iki büklüm kıvranıyorum
Benim vücudum çok güzel tepki verniş ilaca.Çok sayıda yumurta gelişmiş, hatta bu ay hamile kalmazsan birkaç ay bu tedaviye devam ederiz dedi.
Sıra spermlerin yumurtaya ulaşmasında.
Serophene+çatlatma iğnesi, ctesi günü yaptırmıştım.Karnım acayip şişti ve de ağrı var. Sende de böyle oldu mu. Şimdiye kadar 3 tane ağrıkesici aldım.(doktorun önerisiyle) Birazdan da okula gitçem,gitmeden önce yine ağrı kesici alırım yoksa dayanamam. Şu an yazarken bile iki büklüm kıvranıyorum
ayy bugun mu dr gtsem kızlar yoksa yarn eşimle mı heycan bastı benı yıne
katre cnmhosgeldin naptın doktora gidicektin gittinmi?
simdi geldim canim yoruldum yaaa kalabalikti hastane muayene oldum yarin kan vericem hormon testi yapilcak dr kilo almamaya calis dedi gerekirse esinede test yapariz dedi korkulcak bisey yok yani yumurtalarimi destekliyceklermis pko yum yani
hayırlısı olsun canımyaa olumlu bi yanıt alırın insallah
simdi geldim canim yoruldum yaaa kalabalikti hastane muayene oldum yarin kan vericem hormon testi yapilcak dr kilo almamaya calis dedi gerekirse esinede test yapariz dedi korkulcak bisey yok yani yumurtalarimi destekliyceklermis pko yum yani
evet canım bendede agrı cok olduu ve sismede oldu bide sen ignede olmussun oda agrı cok yaparmıs onun etkisindendir belkidee ben igne olmamıstım sadece ilac içtim yumurta takibine gittim okadara amaolmadı nasip yaa hayırlısı olsunn
Yazmayı unutmuşum az önce. Adetin 3. günü doktora gittim ve o günden itibaren de yumurta takibine çağırdı.Ben de öyle düşünüyorum, sanırım iğneden dolayı.
Davul gibi karnım yaa.Abartmıyorum 3-4 aylık hamile gibi görüntüm var şuan.
Kısmet işte, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur tabi.Beklemedeyiz şu an. Adet tarihim 10 mayıs benim ama adetten 3-4 gün önce gidip kan testi yaptırcam ben. Yoksa binbir telaş stres yapıp iyice geciktiririm adeti. Zaten ilaç da kullandım
Senin adetin kaç gün gecikmişti peki?
adetının kaçıncı gunu gıttın pekı canım 10 gttm ben bana bol bol yumurtan var demıştı ama ben ılaç kullnmadan