Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Iyi sayiliriz canim tesekkür ederim görmemisim seni kusura bakma sen nasilsin varmi gelisme?

Kabul edersen biz variz eski müdavinlerden:1::1::1:

sizleri soruyorum zaten asicnm ya bugun benım oglan cok sakın harketlı degıl normal dımı hergun hıssedılır dıye bısı olmz dımı cnm

sabah vardı şimdi geçti dün sabahta vardı gene geçmişti seninde doğumuna az kalmışş ecrin naptiki içimden bir ses bu kız doğuruyor şimdi diyor hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda bebeişini alır eline darısı sana ve bana ve tüm hamişlere

yok canim nerde hala bekliyorum arada sancilarim oluyo tamam simdi geliyo diyorum amayok gidiyo hep yalanci sancilar gercegini goremedim daha rabbim kolaylikla dogum nasip etsin hepimize

sizleri soruyorum zaten asicnm ya bugun benım oglan cok sakın harketlı degıl normal dımı hergun hıssedılır dıye bısı olmz dımı cnm

Biraz gec oldu cevap icin ama yazayim dedim canim bence normal canim benimkilerde arada öyle hareketsiz kaliyo sonra yine hissediyorum sen hareket edince oynamaz bebis bi sakin oturdugunda karnini ac bak dokunmasan bile hissedersin bebisini inan bana kaygilanma canim daha hareketlenir beyefendi yada tatli ye o zamanda oynuyor benimkiler keyifleri geliyor:1::1:yada biraz karnina tiklat uyuyosada uyansin olur böyle seyler kafani yorma eminimki oynuyordur suan göbüsünde görüsürüz

yok canim nerde hala bekliyorum arada sancilarim oluyo tamam simdi geliyo diyorum amayok gidiyo hep yalanci sancilar gercegini goremedim daha rabbim kolaylikla dogum nasip etsin hepimize

Canim beklemek sorun degil insallah tek nefeste dogurursun kizceni ALLAH yardimcin olsun simdiden sende bize dua et Insallah saglikla gelir bebis bugün yarin farketmez cani sag olsun yeter bize hayirli haberlerini bekliyorum canim

kızlarrrr günaydınnn beratt kandiliniz mübarek olsun allah şehit ailelerine güç versinn ne zaman bitecek bu nalet olaylarr . kızlarr bu gece rüyamda kızım erken doğmuş 5 aylık küçüçükkk ağzı burnu çok tatlı çok tatlı yüzü var eleri bacakları uzun ama küçüçük onu öyle görünce ağlamaya başladımm anlatamam ne kötü oldummm anelik duygusu başka hastanedeym iş üstünde bişey yok yavrumm benim yaaa halen çok kötüyümmm kızlar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bu bebişlerimizi allah yardımcımız olsun

Biraz gec oldu cevap icin ama yazayim dedim canim bence normal canim benimkilerde arada öyle hareketsiz kaliyo sonra yine hissediyorum sen hareket edince oynamaz bebis bi sakin oturdugunda karnini ac bak dokunmasan bile hissedersin bebisini inan bana kaygilanma canim daha hareketlenir beyefendi yada tatli ye o zamanda oynuyor benimkiler keyifleri geliyor:1::1:yada biraz karnina tiklat uyuyosada uyansin olur böyle seyler kafani yorma eminimki oynuyordur suan göbüsünde görüsürüz

sagol cnmgece hareket etti çok şükür bızm kı dun keyıf uyapıp yattı:1::1:

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun.:16::16::16::16:

kızlarr benim piskolajimm hiçte iyi değill bu kadar duygusal olacağımı hiç sanmıyorum 2 güne kalmaz düzelirim ama offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Back
X