selam canım bebiş nasıl kaç aylık oldu
bebiş iyi kuzum, iycede tatlandı... 5.ayımıza girdik çok şükür.. sen nasılsın ne var ne çok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım bebiş nasıl kaç aylık oldu
bebiş iyi kuzum, iycede tatlandı... 5.ayımıza girdik çok şükür.. sen nasılsın ne var ne çok...
Herkesin kandili mübarek olsun...
Dün tetanoz aşı 1.seans yapıldı ve rutin sayımlar için kan aldılar aile hekiminde..Sonuç bugün çıkacak.
Pazar günü denizde kulağıma su kaçmıştı, beni iyice rahatsız etti gün geçtikçe
kulağımı tıkadı tek kulağım duymuo şuan, kbb ye gittim hemen açamadı gliserin verdi onla yumuşatıyorum
bugün açılcak gidip temizletcem kulağımı...1 haftadır sarhoş gibiyim dengem şaştı..
Bu sabah annem ve küçük kardeşimi yazlığa uğurladım..
büyük kardeşim ve babam kaldı, onlarda akşam 9 a kadar çalışıyo zaten
Eşimle tek kaldım bugün evime geçerim artık...ama Allahtan bi aksilik olmazsa 22 temmuzda detaylı ult.2.seanstan
sonra bizde gitcez yazlığa 2 haftalığına, bakalım hayırlısı..Doktor 10 Ağustosta gelmemi söyledi, doğum kanallarına bakcakmış :18:
kızımda iyi heralde devamlı bana vurmakla meşgulböyle işte benden haberler....
Dün tetanoz aşı 1.seans yapıldı ve rutin sayımlar için kan aldılar aile hekiminde..Sonuç bugün çıkacak.
kulağımı tıkadı tek kulağım duymuo şuan, kbb ye gittim hemen açamadı gliserin verdi onla yumuşatıyorum
bugün açılcak gidip temizletcem kulağımı...1 haftadır sarhoş gibiyim dengem şaştı..
Eşimle tek kaldım bugün evime geçerim artık...ama Allahtan bi aksilik olmazsa 22 temmuzda detaylı ult.2.seanstan
sonra bizde gitcez yazlığa 2 haftalığına, bakalım hayırlısı..Doktor 10 Ağustosta gelmemi söyledi, doğum kanallarına bakcakmış :18:
canımm iyyi olmanıza sevindimmm senin kız çok tekmeliyor heraldee öğlen yemmekten sonra kaynan ben ve küçük görümce kaldık evde diğerleri cuma namazına gitiler görümcem ramazanı sordu bende 1 ağustos dedim sonra bana sen tutacanmı dedi görümcem 10 yaşında bende yok dedim doktor izin vermiyor dedim kaynanamda tutarsın dedi ben hep tutum dedi bende üstelemedim tutulmaz dime oruç
bebeik bende salı günü gidecem aile hekimine şeker yüklemesi mi ne yapılacak kanıma baktırdım kanım iyiyidi.
slm kızlar nasılsınız benım oglusum ıkı gundur hep uyuyo cok nadır hereket edıyo nıye acaba
bu resimdeki o mu kız prenses hanımbende pazartesi aşılama yaptırdım bekliyorum bu arada kayınvalidemler geldi çok yorumdum ve evi taşıcaz inş. bişey olmaz bebek olursa
![]()
bebeikim aşıdan sonra et ve kola tüketme sakın 2-3 gün diğer dozlarda dahada dikkatetmen gerek
slm kızlar nasılsınız benım oglusum ıkı gundur hep uyuyo cok nadır hereket edıyo nıye acaba
canımm iyyi olmanıza sevindimmm senin kız çok tekmeliyor heraldee öğlen yemmekten sonra kaynan ben ve küçük görümce kaldık evde diğerleri cuma namazına gitiler görümcem ramazanı sordu bende 1 ağustos dedim sonra bana sen tutacanmı dedi görümcem 10 yaşında bende yok dedim doktor izin vermiyor dedim kaynanamda tutarsın dedi ben hep tutum dedi bende üstelemedim tutulmaz dime oruç
bana doktorum hareketlerinin normal mi değilmi olduğunu anlamak için dediki; yemeklerden sonra sofrayı toplamadan sol tarafına yat ve elini karnına koy 1 saat içerisinde 10 kere hareket etmesi normalmiş 5-6 gibi ise bilgim olsun mutlaka dedi.. 8 gibiyse de haberim olsun dedi.. Dönme hareketi de 1 sayılır 1 tekmede 1 sayılır dedi.. Sizde bu şekilde bebişlerinizi kontrol edebilirsiniz.
ayy canım ya sağol..doktor da güldü 333 sayısına...benim gibi annesi olduğu sürece kesin kokoş olur
bide yaramazmış ya napcaz bilmiom :)
her zaman dualarımdasınız inş. en yakın zamanda sizde kavuşursunuz..